sen daha zor sormuşsun mübarek..bu kadar yazıyla anlatamadıysam...

yinede yazayım..kask takmak kişinin kendisini ilgilendiren bişeydir neden cezası olur dedim.arkadaşlar kaskın faydalarını anlattılar...
hatta bazıları devlet seni korumak için böyle yapar dedi...
bende dedimki düşen adam kasksız olduğu için ölecekse kendini öldürür kime ne??
ama madem beni koruyor sigarayı yasaklasın.çevreme çoluk çocuğuma bile kötü örnek ve ölüm sebebi oluyorum...
içkiyi yasaklasın.çünkü içip içip sokağa çıkıp maymun kılığında dolaşıyor ve kavga edip en yakın dostunu öldürebiliyor.hatta alkollü olarak direksiyona geçip onlarca kişiyi katledebiliyor...
madem devlet koruma amaçlı yapıyor beni ,çoluk çocuğumu sigaradan alkol ve alkollü maymunlardan da korusun dedim...
sanane adam içer karışamazsın dediler..ben kask takmayınca bana karışanlar alkollü olarak direksiyona geçip otobüs durağına dalan 3-5 çocuk ve 3-5 yetişkinin katledilmesine sen karışamazsın dediler.
kaskın faydalarını anlatan arkadaşlarada delikanlı gibi çıkında kaskı savunduğunuz kadar hız limitlerine de uyduğunuzu söyleyin dedim..
her 200 metrede bir cihaz olsa ve hız sınırını aştığınız anda (ki bu durumda 100 km lik yolda en az 10-15) ceza yazılsın dedim.sanane o motorumla benim aramda cevabını bekliyorum..
bilmem anlatabilmiyormuyum mu ne??:queen: