Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ybr 125 esd kullanan arkadaşlar size önemli biri soru sorum var

1100 km deyim ve 5000 devirden sonra 7000 devre kadar bir titreşim var motorda servis geçer dedi motor daha yeni ama bana geçmeyecek gibi geliyor

size soruyorum 5000 devirden sonra sizdede bu titreşim oluyormu? yoksa sadece benim motordamı var

duruma göre Yamaha Türkiye ile irtibata geçeceğim

bnde de titreşim çok war ya hmn barıo motor.ama geçermi bilmiom daha 100 km bile olmadı bnmki.7000 dvre kadar titrio diosun ya.7000den snra kesiliomu

Son düzenleme:
Bakın 5 bin devire geldiğinde ani bir sürtünme oluşuyor motor içinde ve ani bir titreşim ben bu soruyu 2010 Ybr 125 Esd için soruyorum 7 bin devirde motor da titreşim yok oluyor rahatlıyor gibi

bu genel olarak tüm Esd lerdemi var yoksa bendemi oluyor haftaya Yamaha Türkiye ile görüşücem mühendislik düzeyinde ilgenirler inşallah

Bakın 5 bin devire geldiğinde ani bir sürtünme oluşuyor motor içinde ve ani bir titreşim ben bu soruyu 2010 Ybr 125 Esd için soruyorum 7 bin devirde motor da titreşim yok oluyor rahatlıyor gibi

bu genel olarak tüm Esd lerdemi var yoksa bendemi oluyor haftaya Yamaha Türkiye ile görüşücem mühendislik düzeyinde ilgenirler inşallah

kaçıncı viteste titreşim ?

4 ve 5 de hissediyorum

benim motorda öyle bir titreşim yok şuanlık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

benim tek sorumun yeni ybr'nin kultuğu çok sert şuanda neredeyse motora binemeyecek dereceye geldım 10 dk yol yapsam dinlenesim gelıyor.kıçım çok ağrıyor :salut:

benim motorda öyle bir titreşim yok şuanlık.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------

benim tek sorumun yeni ybr'nin kultuğu çok sert şuanda neredeyse motora binemeyecek dereceye geldım 10 dk yol yapsam dinlenesim gelıyor.kıçım çok ağrıyor :salut:

Hocam yani ben 5 ci vitesde giderken 5 6 bin devirlerde aynı 4 bin gibi titreşimsiz diyorsun değilmi bu yorumun önemli benim için çünkü Yamaha yı tüketici hakem heyetine şikayet edebilirim ve benim motorumda böyle bir sorun olduğunu söylüyücem

Hocam yani ben 5 ci vitesde giderken 5 6 bin devirlerde aynı 4 bin gibi titreşimsiz diyorsun değilmi bu yorumun önemli benim için çünkü Yamaha yı tüketici hakem heyetine şikayet edebilirim ve benim motorumda böyle bir sorun olduğunu söylüyücem

dostum 4-5-6 bin devirde motor çok rahat ne ses var ne bişey benımkinde

dostum 4-5-6 bin devirde motor çok rahat ne ses var ne bişey benımkinde

Peki tamam çok teşşekkürler hocam başka Ybr 125 Esd kullanan varsa bekliyorum yorumlarını

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

irfan yamaha senden çoook çekecek anlaşılan...

2 kere bilgisayar parçaları ithalatı yapan 2 şirketi hakem heyetine havale ettim biri anakart biri ekran kartı idi ikiside sorunluydu ve ortaya çıktı

Motosiklet dünyasını yeni çözüyorum ama Pc donanım diyin işte orda işin ustası
benim diyebilirim :)

Galiba uğraşacam gibi geliyor bana

nebiçim paylaşım sitesi bu ya remen arkadaşlık muhabbet geyik sitesi olmuş bi soru sorduk üstüne 50 mesaj yazılmış hala bi ilgilenen yok.Tamam herkes bununla ilgilenecek diye kaide yokda bukadar adam arasından hiçmi merak edip bakan olmaz bi satır yazan çıkmaz.Ben soru soran görünce olayı bilmesemde en azından dayanışma olsun ilgilendiğimi belli edeyim diye en azından bi satır bişi karalarım.Şimdi soruya cevap yazmayanlar bu yazdıklarımada yazma zahmetinde bulunmasın polemik olsun istemem bu siteyi bırakanlar haksız değil galiba

slm arkadaşlar ybr için 13 lük ön dişli veya arka için 45 den büyük dişli var mı bilgi verirseniz sevinirim

nebiçim paylaşım sitesi bu ya remen arkadaşlık muhabbet geyik sitesi olmuş bi soru sorduk üstüne 50 mesaj yazılmış hala bi ilgilenen yok.Tamam herkes bununla ilgilenecek diye kaide yokda bukadar adam arasından hiçmi merak edip bakan olmaz bi satır yazan çıkmaz.Ben soru soran görünce olayı bilmesemde en azından dayanışma olsun ilgilendiğimi belli edeyim diye en azından bi satır bişi karalarım.Şimdi soruya cevap yazmayanlar bu yazdıklarımada yazma zahmetinde bulunmasın polemik olsun istemem bu siteyi bırakanlar haksız değil galiba

millet 700 sayfadır aynı şeyleri yazmaktan bıkmıştır doğal karşıla:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

Peki tamam çok teşşekkürler hocam başka Ybr 125 Esd kullanan varsa bekliyorum yorumlarını

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------

2 kere bilgisayar parçaları ithalatı yapan 2 şirketi hakem heyetine havale ettim biri anakart biri ekran kartı idi ikiside sorunluydu ve ortaya çıktı

ortağam ocz vertex aldım ne düşünüyorsun:p
vertex 2 de çıktı ama ben aldıktan 2 hafta sonra

pendik yamaha sana bozuk ybr yi kakalamış hacı ne gerekiyosa yap mühürlet o tükkani:cherry::queen:vur kırbacı:mrgreen::p

millet 700 sayfadır aynı şeyleri yazmaktan bıkmıştır doğal karşıla:wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------

ortağam ocz vertex aldım ne düşünüyorsun:p
vertex 2 de çıktı ama ben aldıktan 2 hafta sonra

Güzel soğutucu zamanında almak istedim uzun zamandır donanım piyasasını takip etmiyorum parayı donanım yerine motora dökmeye başladık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------

pendik yamaha sana bozuk ybr yi kakalamış hacı ne gerekiyosa yap mühürlet o tükkani:cherry::queen:vur kırbacı:mrgreen::p

Hacı iş ciddi canımı çok sıkıyor bu durum aklıma geldide bir sorun çıkacak sıfırda olsa dediğim oldu galiba ama durumun iç yüzü farklı olabilir geçit bisiklet le görüşücem ilk

Güzel soğutucu zamanında almak istedim uzun zamandır donanım piyasasını takip etmiyorum parayı donanım yerine motora dökmeye başladık

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:59 ----------

Hacı iş ciddi canımı çok sıkıyor bu durum aklıma geldide bir sorun çıkacak sıfırda olsa dediğim oldu galiba ama durumun iç yüzü farklı olabilir geçit bisiklet le görüşücem ilk

hacı sana diyeceklerini aha buraya yazıyorum büyük hitimalle motora binecekler.. bunda bişey yok gayet güzel çalıyor deyip seni gönderecekler nitekimde öyledir sen çok pimpiriklisindir:p:p yada sana yanlış kullaniyorsun diyebilirler:queen::queen:yani ordan çok saçma bir cevap ile geri döneceksin açık ve net..

geçen sene aldığım irc ön lastik iyi tutuyordu 1-2 aydır acayip biçimde kayıyor. dişleri halen çok ama çok kayıyor. değiştireceğim mecburen

bu arada merak ettim pendik'te yamaha servisi varmi? gecit bisiklet'ten baska.

2004 yılında ybrm vardı,bir keresinde servisteki eleman göstergeler daha parlak yansın diye içindeki 2w lık dipsiz ampulleri 5w lık dipsiz ampullerle değiştirmiş,bende ilk gördüğümde hoşuma gitmişti ve servisten canlı canlı yanan gösterge ışıklarıyla ayrılmıştım,motoru bir süre kullandıktan sonra devir göstergesinde anormallikler başladı,devir ibresi 4000i geçmiyordu,kendim söküp baktım,tamircinin taktığı ampulün gücü ve dolayısıyla ısısı orjinaline göre fazla olduğu için devir saaatinin içkısmındaki bazı parçaları eritmiş ve bu eriyen kısımlarda deforme olup ibrenin haraketini engelliyordu....

o yüzden sordum :)

aslında ilk çalışmama sıkıntısını geceleyin yaptı.Yani gösterge ampülleri yanıyordu. O zaman sıkıntı sadece 5.500 devirde takılıyordu gösterge.İlk 5 dk orda biraz takılıp sonra üst devirleri gösteriyordu.Sanki içerde bir engelle karşılaşıyorda yükselmiyor gibiydi.Aradan zaman geçtikçe kötüleşti.Şimdik stop ettiğimde bile 2.000 devirde kalıyor.Max 4.500 deviri geçmiyor...Sizin dediğiniz gibi olabilir sıkıntı.Son 4 gün binicegim için sonra yıbır yatacagı için sıkıntı etmiyorum pek..Ama kolay bir yöntemi olsa yapılmasının isterdim tamir etmek :)

victorist abi geçmiş olsun umarım sıkıntın bir şekilde hallolur.

Birde LUKOIL 10-40 MOTO 4T yağ nasıldır ?[yarı sentetik] kullanan varmı?.Elime hediye geçti biyerdende.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar