Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyetimi alalı 2 hafta oldu alır almaz ilk uzun yolum bakırköye çıktım :mrgreen::mrgreen::mrgreen:sağ şeridin ortasından gittim hep bi ara trafik sıkıştı. sağa sola kaçmak için pek fazla trafik tecrübem yok o yüzden trafikte beklemeye başladım kendi şeridimde .arkama bir araba geldi dat dat kornaya basıyor ,bu araa trafike 1 metre ilerleme yok döndüm baktım arkama adam elini çıkardı motorcu yandan geçsene diye bağırdı indim motordan adamın yanına gittim ne bağırıyosun dedim yandan geç trafiği boşuna kapatma dedi bana.buda araç değilmi dedim sende araba var bizde motor var diye küçümsüyosun ama bizim de canımız var diyince adam böyle bi söndü.burdan çıkardığım olay ise trafikte bizim de bi araç oduğumuzu belli ederek yol alırsak (mesela ışıklarda iki arabanın arasında durucağımnıza bir şeritte durarak bekleyin) belki bize de saygı duyup ona göre hareket ederler.yeni demiyoum ki motorun avantajlarını kullanmayın sıkışk trafikte yanlardan kaçmayın sadece böyle küçük ama önemli şeylere önem verlim :cat:
klavyem bazı tuşlara basmıyor kusura bakmayın. bu arada 3 senedir motosiklet kullanıyorum yeni ehliyetli demeyin sadece trafiğe çıkmıyordum :cat:
klavyem bazı tuşlara basmıyor kusura bakmayın. bu arada 3 senedir motosiklet kullanıyorum yeni ehliyetli demeyin sadece trafiğe çıkmıyordum :cat: