aynen katılıyorum ve ne doğru yazmışsın şu kaldırım tespitini,at arabsından motorlu araçlara geçişi çok kısa zamanda yaptık sanırım bunun sebebi birazda bu.Halidun abimizin selamıyla;
,emrah burdan cevap yazıyorum değişiklik olması için birde daha klasik bir motor adına farklı bir gv yapmak için ortaya çıkan model gv700 gv250 çizgileri daha çok ben gv650 yi tercih ederim
ayrıca v-rood la görüntü olarak daha güzel kalite olarakta v-rood da plastik parça yok hep metal motor hacmi 2 misli beygiri fazla ancak sürat 210 km
motora binmeyek isteyen gv650 alır
parasına binmek isteyen v-rood alır
zevkini alayım diyen gv650 alır
namım yürüsün diyen v-rood kullanır
bu uazar gider tercih vadandaşın halidun abimizin telefonunu:05322124353(kayar_2)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 ----------
gv 700 nıç ,,ııı,,,olmamaış, yani bu fotolardan fikrim bu,depo su yakışmamış hiç,far siyah; kromajlı olmalıydı vs ama çift egzos güzel olmuş,sele kısmıda daha bi farklı olabilir bence,
vrod içinse zaten ilk yazılarda ve arara bundan bahsedilmişti bende nacizene fikrimi sölemiştim.
taksim istiklal başında kızıl kayalar büfe önünde v rod yanına yanaştım oturanların gözleri nedense farklı baktı