Düşüncelerinize ihtiyacım var

Dün bir tane motor buldum jinlun 150-5 cc gayet temiz bakılmış ilk sahibinden 9000 km de bu hafta sonu görmeye gideceği fiyatıda 1750 tl Arkadaş sıkılmış satıyor bir probleminden bahsetti, geçen sene 3. vites dişlisi sıyırmış yaptırmış ve 1 sene boyunca 1000 km yapmış bir sıkıntı yok diyor birde durduğu yerde yan yatımış koruma demiri yamulmuş onun dışında aşırı hız yapmamış şehir içi kullanmış birde karbiratör ayarı yapılacakmış pazarlıkla uygun bişeyler olur

düşüncelerinizi paylaşırken biraz daha bekle elindeki parayı heba etme ybr v.b motorlara bak onun yerine scooter al çin malı uzak dur gibi cümleler yerine sadece bu motorla ilgili kullanışlı olurmu olmazmı paylaşırsanız sevinirim 2 yıldır her motoru forum üzerinde söküp parçaladık hangi motor uzun yol yapar hangisi daha az yakar yada evine incir ağacı diker öğrendik . Değerli arkadaşlarım .... sevgilerimle .

1.750 Ye sıfır bi scooter alabilirsin. Çinli alacaksan bence 0 alırsın ki en azından idare etsin. Çinlini 2. eli her zaman başını ağrıtır bence. Gidip bak YBR 125 bulursun o fiyata öle düşünüyorum en azından 2000 liraya temiz bi YBR alman daha sağlıklı oalcaktır şahsen ben öle yapardım. Yada şehir içinde kullancam diyorsan git sıfır scooter al derim kafan rahat olur. Vitesliyle uğraşmassın =) Nasılsa ilerde büyütcen motoru bence :)

1.750 Ye sıfır bi scooter alabilirsin. Çinli alacaksan bence 0 alırsın ki en azından idare etsin. Çinlini 2. eli her zaman başını ağrıtır bence. Gidip bak YBR 125 bulursun o fiyata öle düşünüyorum en azından 2000 liraya temiz bi YBR alman daha sağlıklı oalcaktır şahsen ben öle yapardım. Yada şehir içinde kullancam diyorsan git sıfır scooter al derim kafan rahat olur. Vitesliyle uğraşmassın =) Nasılsa ilerde büyütcen motoru bence :)

haklı olabilirsin, biraz da görüntü var hem gözüm doysun hem ruhum diye düşünüyorum şehirler arası 150 cc lik bir motorla pek sağlıklı olmz herhalde nerden baksan yine gün içinde100 km yapılır Bursa .... bilemiyorum

haklı olabilirsin, biraz da görüntü var hem gözüm doysun hem ruhum diye düşünüyorum şehirler arası 150 cc lik bir motorla pek sağlıklı olmz herhalde nerden baksan yine gün içinde100 km yapılır Bursa .... bilemiyorum

Bildiğim kadarıyla çinlilerin en büyük sorunlarından birinin titreşim olduğu ve bu titreşimin çok rahatsız ettiği. Hemde 2. el çinli alırsan nasıl rahatsız eder bilemiycem. Sıfır motordan şaşma 2.el alıcaksanda belli başlı japonlar vardır onlardan şaşma derim. Tabi bu benim fikrim..

Motor hakkında pek bilgim yok ama Sonuçta çinli bi motor.Balansör varsa motorda adam 1500 1600 e inerse kaçırma derim.Ama balansör yoksa aldığına değmez,hem 2. el.hem dişli sıyırmış diyosun yani görünüş güzel 150 li gibi durmuo daha büyük gösterio ama Çin malı.Birde su var,bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.bensadece kendi fikrimi söyledim karar sana kalmıs.KOlay gelsin

Motor hakkında pek bilgim yok ama Sonuçta çinli bi motor.Balansör varsa motorda adam 1500 1600 e inerse kaçırma derim.Ama balansör yoksa aldığına değmez,hem 2. el.hem dişli sıyırmış diyosun yani görünüş güzel 150 li gibi durmuo daha büyük gösterio ama Çin malı.Birde su var,bakarsan bağ bakmazsan dağ olur.bensadece kendi fikrimi söyledim karar sana kalmıs.KOlay gelsin

Balansör varmış zaten özellillerede eklemiş

uzun uzun yazmak isterdim ama malesef bazı arkadaşlar tecrübelere değer vermedikleri için artık yazmıyorum.20 seneyi aşkın tecrübeme dayanarak 150 liklerden uzak durmanı en azından içlerindeki en kalitelisi olan mct 250 ile özlemini gidermeni tavsiye ederim.aynı paraya hatta daha ucuza bile bulursun.ayrıca o para o makinaya fazladır kardeşim..dinlersen .........

tarz olarak o tipleri beyeniyorsan samet abimizin dediği gibimct 250 ben kullandım hemde sorunsuz 1250 liraya sattım tavsiyem o olur 20 liraya 120km yaptım titreşim hepsinde varmış mctdede vardı 90 dan sonra zangır zangır junlin hiç kullanmadım
samet abi bende pendikliyim güzelyalıdan
saygılar

görüşelim kardeşim..müsait olduğunda görüşelim.güzelyalıda arkadaşlarım var.bu arada mct yi ben de kullandım 15000 km kadar.içlerinde en sorunsuzu ve bana göre en güzel görüntülüsü...

arkadaşım fiyat olarak orta yollu bi motor tercihinse çin malı alacaksan 250cc nin altındakilere hiç bakma derim en azından cc yüksek olunca zevkle sürersin. :cat:

samet abi tek küçük cc ybr kullandın sanıyodum:mrgreen: başka motorlarada binmişsin niye tecrübelerini dikkate almıyalım seni kızdırmışlar sanırsam boşver biz dinleriz :)

wallaha ya arkadaşa benım rx vereyimde küçük cc de yüksek performans alsın :bounce:

yok be..50 cc ye bile bindim ben..20 sene önce nerede 1000 cc??
ybr benim kaçıncı bilmiyorum ama sahip olarak (para verip alarak) bindiğim sanırım 15-20 arasında..hele birde sahip olmadan bindiğim (tamirhane dolayısıyla) çeşidini sayısını bilemiyorum.
ama hala 2010 goldwing te gözüm var.bi onun üstüne çıkamadım...

o bir efsane duyduk onu arkadaşım:) ama onada binmek için kayınpederin benzin istasyonları olması lazım onu nasıl halletcez:mrgreen:

tek çözüm çift motor
titanla işlerimi hallediyorum
ama sıkıldınmı daraldınmı atla abi rx sitress at tozu dumana kat
yakıt dediğin gibi sen sorma ben söylemeyeyim

tek çözüm çift motor
titanla işlerimi hallediyorum
ama sıkıldınmı daraldınmı atla abi rx sitress at tozu dumana kat
yakıt dediğin gibi sen sorma ben söylemeyeyim

ya ben??? motorların yanında bide arabam var.bisikletim...motorlu botum,binemesem de (60 amper akü modifiyeli) oğlumun akülü arabası:queen:...Allah'a hamdolsun...

hayırlısı olsun daha büyük balkonu olan bi eve göçersem ve işlerim yolunda giderse bende 2 motora binmenin zevkini yaşıyacağım bak samet abiye 1000cc kuytuda ybr ile çarşıya pazara gidiyor :cherry:

edit: ohoh allah arttırsın :)

hayırlısı olsun daha büyük balkonu olan bi eve göçersem ve işlerim yolunda giderse bende 2 motora binmenin zevkini yaşıyacağım bak samet abiye 1000cc kuytuda ybr ile çarşıya pazara gidiyor :cherry:

Allah sana daha iyilerini versin kardeşim..yaş 36 ya dayanınca oluyor ama...15-20 li :salut: yaşlarda ahhhh ah!!!

olur inşş hepsi olur hayırlısı olsun hepimiz için büyük balkonunda olsun çift motorunda valla ya bu 1000 cc nasıl bişeydir ya bizede nasıp olur inşş daha koltuğuna oturmadım :pr:

olur inşş hepsi olur hayırlısı olsun hepimiz için büyük balkonunda olsun çift motorunda valla ya bu 1000 cc nasıl bişeydir ya bizede nasıp olur inşş daha koltuğuna oturmadım :pr:

1000 cc yi tavsiye e d e m i y o r u m....yusufla akraba olup çıkıyorsun....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar