Hoscakalin güzel insanlar

Bu topic kimseye sitemim degildir...
Ama artik buralara girmemeye karar verdim...
Artik misafir olarak girerim...
Sadece okumak amacli....
Bunu SIK SIK yapicam bu kesin....
Bana ulasmak isteyen arkadaslar icin mail adresim...
[email protected]

Günün birinde geri dönücem buda kesin...
Bu yarin olur yada xx.xx.xxxx

Kendinize iyi bakin...

Hepiniz benim icin degerlisiniz
Hepiniz.. Her Can
Yeniden bulusmak ümidiyle canlarim

Esenkalin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu topic kimseye sitemim degildir...
Ama artik buralara girmemeye karar verdim...
Artik misafir olarak girerim...
Sadece okumak amacli....
Bunu SIK SIK yapicam bu kesin....
Bana ulasmak isteyen arkadaslar icin mail adresim...
[email protected]

Günün birinde geri dönücem buda kesin...
Bu yarin olur yada xx.xx.xxxx

Kendinize iyi bakin...

Hepiniz benim icin degerlisiniz
Hepiniz.. Her Can
Yeniden bulusmak ümidiyle canlarim

Esenkalin

Sende MT netteki " kapris" virüsüne kapıldın di mi?
"Ulaan ne biçim zaman geçiriyoruz MT nette,boş iş mi yapıyoruz acaba?,hayatımız MT oldu be,Motor dışında da binilecek bir sürü şey,yaşanılacak keyifler var"dediğini duyar gibiyim.
En geç haftaya bekliyoruz,
Onsekizinci yaş gününü birlikte kutlayacağız :)

Bir intihar mektubu daha :) ... Ölümümden ( pardon mt'ye girmememden) kimse sorumlu değildir. Elveda dünyaaaaaaaa. :) :)
Savaşkayan'ın da dediği gibi biraz kapris var: "Ben sizi kendimsiz bırakayım da görün gününüzü , anlayın bensiz kalmanın ne demek olduğunu...."

Son düzenleme:
Geçiyor sonradan Remzi, ama canının çok sıkıldığını tahmin edebiliyorum..

Neyse, görüşürüz umarım tez vakitte..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
üstünüze alınmayın ama bu siteden ayrılanların topic açıp hadi bana elveda demelerine anlam veremiyorum. bi sorunu olan varsa konuyla ilgili ya moderatörlerler irtibata geçip sorunu tartışabilirler veya sorunuyla alakalı topic açıp tartışabilirler. ama ben artık buraya uğramıycam, yazmıycam diye konu açmayı ben biraz dikkat çekme çabası olarak algılarım. gene üstüne basarak söylüyorum üstünüze alınmayın diye. çünkü sitede bu tip başlık sayısı okadar fazlaki, gına geliyo. giden gider, üyeliğini iptal ettirmeye ne gerek var, uğramazsın, yazıp çizmesin olur. kimse sormaz nerde bu adam diye. hadi iptal ettirdin, cümle aleme duyurmak nedir. site yönetimine önerimdir: madem siteye yeni üyelerin ben geldim diyebilecekleri bir kısım var, açın bide terkedenler için bir kısımda site şenlensin.

üstünüze alınmayın ama bu siteden ayrılanların topic açıp hadi bana elveda demelerine anlam veremiyorum. bi sorunu olan varsa konuyla ilgili ya moderatörlerler irtibata geçip sorunu tartışabilirler veya sorunuyla alakalı topic açıp tartışabilirler. ama ben artık buraya uğramıycam, yazmıycam diye konu açmayı ben biraz dikkat çekme çabası olarak algılarım. gene üstüne basarak söylüyorum üstünüze alınmayın diye. çünkü sitede bu tip başlık sayısı okadar fazlaki, gına geliyo. giden gider, üyeliğini iptal ettirmeye ne gerek var, uğramazsın, yazıp çizmesin olur. kimse sormaz nerde bu adam diye. hadi iptal ettirdin, cümle aleme duyurmak nedir. site yönetimine önerimdir: madem siteye yeni üyelerin ben geldim diyebilecekleri bir kısım var, açın bide terkedenler için bir kısımda site şenlensin.

yahu arkadaş, onca şey yazıp çizmişiz.
ehliyet yaparken ürkek bir güvercin gibi motora bindiği fotoğrafları, eğitimini okumuşuz.
bir hoşçakal demeyide çok görmeyin onca "lüzumlu" konu arasında.

selametle remzi, karar senin. dönersen burdayız :cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yahu arkadaş, onca şey yazıp çizmişiz.
ehliyet yaparken ürkek bir güvercin gibi motora bindiği fotoğrafları, eğitimini okumuşuz.
bir hoşçakal demeyide çok görmeyin onca "lüzumlu" konu arasında.

selametle remzi, karar senin. dönersen burdayız :cat:

yolu açık olsun canım. kendisine bişey dediğim yok. ben yeri gelmişken içimde kalanı söyliyim dedim. hatta arkadaş kimseyle sorunum yok diyerek ayrılıyor, buda ayrı bi güzellik. okuduğum diğer ayrılma topicleri daha farklı oluyordu. bu siteyi üyeleri ayakta tutuyor ve zenginleştiriyor, her üye elbbette önemli ve ayrılmaları kötü bir durum. fakat gitmek isteyende bunu sessiz sedasız yapabilir. yapmayanada bişey dediğimiz yok. burası forum sitesi ve amacı görüş bildirmek. kimseye sen niye böyle konu açıp gidiyosun diyemem, hesap soramam. haddim değil.

Osbourne içinde aynı şeyi sölemiştim senin içinde sölüyorum büyük yanılgıdasın konuyu tam bilmiyorum ama sanalın küsü müsü olmaz en yakın zamanda dönmen dileğiyle hoşçakal güzel insan:king:

sebebini bilmeden bir bir eksiliyoruz:pale:
sanırım herhangi birşeyi hayatımızda bütünleştirdiğimizde onu monotonlaştırıyoruz diye düşünüyorum ki gidenler belki de böyle düşünmüşlerdir...
remzi abi ve diğerlerini tekrar eski şevkle aramızda görmeyi umuyorum:rendeer:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anliyorum seni remzi abi.
Benim girmeme sebebim özel bi sebepti.
Ama o sorunu çözdügüm için eskisi kadar olmasada ara ara giriyorum artik.
Sadece diğer internet ortamlarından koptum. Artık hiçbir sitede profilim yok.
Sadece ara sıra buraya giriyorum.
Umarim sende sorunu çözer ve tekrar aramıza dönersin.
Bunu sadece kısa bi tatil olarak düşünelim.
Biraz kafanı dinle remzi abi.
Sonra tekrar gel. Gezi raporlarınla güldür yine beni..
Saglıcakla kal..

Son düzenleme:
Remzi abi yolun açık olsun. :pale: :salut:
Seni tekrardan buralarda görmeyi çok isteriz. :cherry:
Senden daha öğreneceğimiz çok şeyler vardı. Daha trafik dersini bitirmedik sen sınıfı terkediyosun. :mrgreen:

SinanAksu abimde senin gibi söylemişti ama hala ara ara faal. İnş sende sinan abi ara katılımcı olursun.

:rendeer: :rendeer: :rendeer: Viel spass

Remzi abi sanırım mesajlarda cevapsızlıktan şikayetçisin. cevap atmasakta severek okuyoruz seni
daha doğrusu herkeste durum böyle

yalnız hissettin sanırım kendini. ama gidişat böyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 ----------

Remzi abi en geç gelecek hafta yazmaya başla.......

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Horoz dimi.....

Herkesi bezdirdi abicim... :p Uyma sen o ibibikliye... :queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sen kaç kendini kurtar Remzi!!!!!
Ben bunlari oyalarim.

triniti.gif
f83b691eaf65c302b3da34745bd5930c.gif
viking.gif

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar