9 BUçukuncu dakikadaki cenaze aracını öndenmi yollamıştınız?
Peş peşe iki videoyuda izledim şimdi gayet başarılı "tecrubeniz yönünden" ama yinede bu şekilde devam etmeyin derim videoyu izleyince şunu söyledim "allah biliyorda bu gençlere 600 luk 1000 lik makineler nasip etmiyor" dedim yanlış anlamayın, bizide üzmeyin sakın daha dikkatli olun arkadaşlar...
Bu arada polisin yanına 2 metre daha yaklaşsaydın ikinizinde aforoz olurdunuzöndeki motorun aynaları kapalı "sizce neden
" arkadaki motorun deposunun üstünde bir aparat ve kamera
dikkat
![]()
Arkadaki motorunda yani benimkininde aynaları yukarıya doğru kapalı ve camerada var... gerçi polisi yanına gelsek farketselerde yakalayamazlardı ..sanmıyorumm koskoca gidonu olan motorla girdiğimiz araya girebilsinler..:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------
Birazdan Link İptal olucaktır bu linkten Videoyu izleyebilirsiniz...
http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=426644589420
Arkadaki motorunda yani benimkininde aynaları yukarıya doğru kapalı ve camerada var... gerçi polisi yanına gelsek farketselerde yakalayamazlardı ..sanmıyorumm koskoca gidonu olan motorla girdiğimiz araya girebilsinler..:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:44 ----------
Birazdan Link İptal olucaktır bu linkten Videoyu izleyebilirsiniz...
http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=426644589420
Videonu izledim fakat İstanbul trafiğinde bu şekilde gidilmez be kardeşim, hepimiz gazlıyoruz hepimiz makaslara girip çıkıyoruz ama sen bu videoda çok dar a girmişsin,60 la giden arabaya teğet 135 le geçiyosun adamın biraz sağa kayması senin ölümün demek... Umarım video çekimi için bunu yapmışsındır... Dikkat li ol ! Tekerin düz bassın .....
Bu arada çakma rizoma ları nerden kaça aldın![]()
Peş peşe iki videoyuda izledim şimdi gayet başarılı "tecrubeniz yönünden" ama yinede bu şekilde devam etmeyin derim videoyu izleyince şunu söyledim "allah biliyorda bu gençlere 600 luk 1000 lik makineler nasip etmiyor" dedim yanlış anlamayın, bizide üzmeyin sakın daha dikkatli olun arkadaşlar...
Bu arada polisin yanına 2 metre daha yaklaşsaydın ikinizinde aforoz olurdunuzöndeki motorun aynaları kapalı "sizce neden
" arkadaki motorun deposunun üstünde bir aparat ve kamera
dikkat
![]()
caner senin devir saatin çalışmıyormugüzel olmuş size katılmak vardı
r:
öndeki benim arkadaşlar kameranın baglı oldugu motor görkemin
ayrıca bnmki st kanuni ve devir saatim gayet güzel çalışıyor![]()
Evet şimdi duyarlı kardeşlerimizi görelim bakalım,
Motor alıcam, araştırmakdan içim bayıldılinkteki motoru tanıyan bilen varmı.! Tavsiye eden arkadaşlar varmıdır.! Tecrube ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim, içime sinerse pazarlığa oturucam arkadaşlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-r-super-tertemiz-daha-2-aylik-29555334/detay
devir saatim malesef çalışmıyo abi...ama yokluğunu pek hissetmiyorumm gerek duymuyorumda 150 tl istiyolar yapılmasına ...zaten kulağım motora aşina olduğundan kaç devirde gittiğimi biliyorum... o yuzden çok lazım değil bana..(150 tl olunca) :mrgreen:
benımde dıkkatımı cektı bayagı temız bırseye benzıyorEvet şimdi duyarlı kardeşlerimizi görelim bakalım,
Motor alıcam, araştırmakdan içim bayıldılinkteki motoru tanıyan bilen varmı.! Tavsiye eden arkadaşlar varmıdır.! Tecrube ve bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim, içime sinerse pazarlığa oturucam arkadaşlar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-r-super-tertemiz-daha-2-aylik-29555334/detay
arkadaşım profilinde 600RR yazıyo.tecrüben nedir.eğer bu camiyaya girmiş ve motosiklet sahibi olduysan bazı şeyleri bilrsin.
bi motosikleti sıfır aldığında bile yapman gerekenler vardır.acil olanlar.eninde sonunda kendini yapma zorululuğnda hisstceklerin.
bunlar kişye göre değiişr.ama çoğunluk yapar.yapmalı.
1-tekerler değişmeli.çok sert(yoksa cebinden daha fazlası çıkar)
2-eğsozdan daha ii ses almak istiyceksin.değişm şart
3-aynalar kör noktası çok.yakışmıyo-600F aynası
4-önde siyah cam daha şık oluyor
5-tankpad-gidonpad.jant şerit ilk baş dert etmesende çizilmemesi için ve görüntü içn masraf yapcaksın.
sonuç olarak bunların hesabını yapark kendin için en iyisini düşünmelisin.
ayrıca bu katogoride tecrüben varsa hyo 650r düşünebilrsin
Profilimdeki yazı hedefim olarak yazdım zaten ordada belli ettim "fazlasında gözum yok diye" neyse ilk motorum olucak evet, ayrıca saydıklarını düşündüm dediğin doğru ama ben bu kadar para yatırırsam saydıklarını "lastler hariç" yapmam zaten sonuçda 600 lük makinaya geçiş için, standart aynalarına gelince körnoktasının dediğin kadar "çok" olduğunu ilkkez duydum senden bilgi için ve paylaşımın için teşeşkkur ederim..
Bu arada bu motoru neden 1.000km de sattığını bende bilmiyorum kıllanmıyorda değilim iş ciddiye binince zaten varsa bişey ustanın şevkatli kucağınca çıkar ortaya "almadan önce"tekrar teşekkürler..