[Adana - MT]

Evde bir pazar daha geçirdik.
Anlaşılan bayram sonrasına kadar plan yapmamak lazım. Bu havada oruçlu iken yapılacak bir şey yok. Herkese hayırlı geceler. Cengiz abi motor harika görünüyor.

teşekkürler herkese iyi dileklerinden dolayı,

Yusuf mesajı kimse kaile almadı tyatarlı yapardık buz gibi suyun içinde balığımızı yer gelirdik ama sağlık olsun

zaferim artık düşünebilirsin,:mrgreen:

Cengiz bey, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin. Güle güle bin. Selamlar.

Sağolasın ciğerim daha iyisi sana olsun inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:49 ----------

teşekkür ederim gürselim az önce göremedim veyis hocam sizede teşekkür ederim sağolun

Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar, hayırlı işler olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:17 ----------

gunaydın millet
pazargunu tekire gitdim otoban motor dolu bir biz gezmiyoruz yusuf abi

Kara Murat' ım siz utanın,
Ben bu yaşımla program yapalım diye yazdım, kimseden çıt yok.
(Cengiz abi hariç) Muzaffer abimde oruç ağız denize gidelim diyor, sağolsun.:pr:

Tünaydın millet :rendeer:

gunaydın millet
pazargunu tekire gitdim otoban motor dolu bir biz gezmiyoruz yusuf abi

Evet halısın fuat biz gezelim diyince nedense kimse katılmıyor ama MT de güzel laf veriyor :p

Pazar sabahın köründen başladı millet Kazım'da buluşmaya...içim gitti ama ramazan sonrası gezmek daha iyi :cat:

Evet ihtiyar bayram sonrası daha keyfli olur, hani yeme içme açısında :cat: Artık bizimle gelecenmi yok hala ayrımı takılacan :mrgreen:

Evde bir pazar daha geçirdik.
Anlaşılan bayram sonrasına kadar plan yapmamak lazım. Bu havada oruçlu iken yapılacak bir şey yok. Herkese hayırlı geceler. Cengiz abi motor harika görünüyor.

Evet yusuf abi dediğin gibi bayram sonrası piyasa hareketlenir :mrgreen:

Cengiz kardeş, motorun harika görünüyor :cat::cat::cat:

Şu an İskenderunda askerlik görevimi yapıyorum. 1. deniz eğitim alay komutanlığındayım şu anda. Herkese selamlar. Fazla zamanım yok enelr yaptığınıza fazla bakamadım. Hepinize mutluluklar. Görüşmek üzere. Facebook a girilmiyor:(:D

Evet ihtiyar bayram sonrası daha keyfli olur, hani yeme içme açısında :cat: Artık bizimle gelecenmi yok hala ayrımı takılacan :mrgreen:

Ciğerim Alman kültürün var ama GS kültürün yok; gittiğimiz yolda sen acımasan ben acırım motoruna :salut:
Otobanda kös kös (gazlaya gazlaya) giderseniz tabiki gelmem :farao:
Varsa dağ ağaç su yeşillik başım üstüne :cat:

Şu an İskenderunda askerlik görevimi yapıyorum. 1. deniz eğitim alay komutanlığındayım şu anda. Herkese selamlar. Fazla zamanım yok enelr yaptığınıza fazla bakamadım. Hepinize mutluluklar. Görüşmek üzere. Facebook a girilmiyor:(:D

Yav senin kaderin buraymış, dur sana bir kız bulalımda burada evlen :bounce:

Ciğerim Alman kültürün var ama GS kültürün yok; gittiğimiz yolda sen acımasan ben acırım motoruna :salut:
Otobanda kös kös (gazlaya gazlaya) giderseniz tabiki gelmem :farao:
Varsa dağ ağaç su yeşillik başım üstüne :cat:

Ciğerim hemen üstüne alınma, madem sordun söyleyelim. Gezi organizasyonları bir kişi yapmıyor, bildiğin gibi öneri sunuyoruz ve çoğunluk nereye diyorsa oraya gidiyoruz. Bu durumda seni gezi önerisi sunmaya davet ediyorum.
Hatırlarsan sen bizi Alabalık tesisine götürmüştün dağ dere tepe düz gitmiştik, yani demek oluyorki gidilebiliniyor. Üstelik o zamanlar motorum 600F di, şimdi ise motorum CBF yani daha rahat gidilebilir.
Ciğerim sen nereye dedinde biz gitmedik :pale: Arasıra otoban yaparız arasırada dağlara çıkarız :cat: olmazmı ciğerim....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:11 ----------

Sana hayırlı teskereler dilerim :cat:

Adana İl Temsilcisi
sen bizi Alabalık tesisine götürmüştün dağ dere tepe düz gitmiştik.

muzaffer,geçen birileri,kim söyledi bilmiyorum ama(herhalde zaferin arkadaşı fatih bey varya;klimacı),o gittiğimiz yerin yolu yapılmış diyordu.eğer yapıldıysa,bayramdan sonraki programa alınabilir.
b.cengizin söylediği yerde güzelmiş,bana bahsetmişti,serinmiş,su kenarı hatta,suların içine masa atılıyor ve suyun içinde oturuluyormuş.burası da programa alınabilir.

muzaffer,geçen birileri,kim söyledi bilmiyorum ama(herhalde zaferin arkadaşı fatih bey varya;klimacı),o gittiğimiz yerin yolu yapılmış diyordu.eğer yapıldıysa,bayramdan sonraki programa alınabilir.
b.cengizin söylediği yerde güzelmiş,bana bahsetmişti,serinmiş,su kenarı hatta,suların içine masa atılıyor ve suyun içinde oturuluyormuş.burası da programa alınabilir.

Bence güzel bir proğram yapmalı ve bayram sonrası gitmeli, özledim ŞAHİN sucuklarını :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar