Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

dostum sen bu motoru gözünde fazla büyütmüşsün heralde kücüçük motor sana küçük bile
:):)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:31 ----------

dostum bende 2010 kasa siyah-gri var acayip asil ve acayip spor duruo bence hiç düşünme direk siyah-gri al!!

Zaten internette renkleri araştırmaktan helak oldum. Siyah-kırmızı sahibinden.com`da ilanları varda. Sanırım Tr`deki tek gri siyah yeni kasa senin motorsikletin :):)

Son düzenleme:
iyi günler. daha önce hiç motorum olmadı ama almayı düşünüyorum, siz yağmur veya kar yağdığında motorlarınızı nasıl koruyorsunuz? benim garaj imkanım yok dışarıda kalıcak motor ama kışın kalması çok zarar verir mi siz neler yapıyorsunuz korumak için?

yok anahtarlık yok bende sadece kontak anahtarı var, bakalım 1000 bakımı gelince servise göstericez artık, sanırım bu problem bi bende çıktı.:farao:

Sen ön kafadaki TÜM cbr 125 lerde olan titreşimden bahsediyosun sanırım. Bende motor dururken 4.5-5 bin devir arasında ve 9-10 bin devir arasında zırıltı oluyo. Bunu önlemek için kafadaki plastiklerin arasına sünger vs. tarzı bir şeyler koyabilirsin, ben çok uğraştım bayağı da azaldı ama hala daha ses var.

Arkadaşlar bu hafta 2 kişi antalya-izmir yapmayı dusunuyoruz sonrasında tam emın degılız ama canakkale ve ıstanbuluda zıyaret etmek ıstıyorum 2 kısı boyle uzun gezıler yapan oldumu aranızda ve hangı guzergahı takıp etmelıyım ? gecemı gıtsem ıyı yoksa gunduzmu radar noktaları hakkında bılgı verırsenız bu karedesınıze tesekkur ederım gelınce gezı raporunuda burda paylasıcam :)

0`ı nakit 5.750 plaka masrafları hariç kredilide 3000 peşin 3000 böldürsen 6400 falan ödüyorsun...

Arkadaşlar bu hafta 2 kişi antalya-izmir yapmayı dusunuyoruz sonrasında tam emın degılız ama canakkale ve ıstanbuluda zıyaret etmek ıstıyorum 2 kısı boyle uzun gezıler yapan oldumu aranızda ve hangı guzergahı takıp etmelıyım ? gecemı gıtsem ıyı yoksa gunduzmu radar noktaları hakkında bılgı verırsenız bu karedesınıze tesekkur ederım gelınce gezı raporunuda burda paylasıcam

0`ı nakit 5.750 plaka masrafları hariç kredilide 3000 peşin 3000 böldürsen 6400 falan ödüyorsun...

tamamını kredi kartına bölmezler mi?tamamı 12 ay vadeli kredi kartına kaça olur?bende yeni kasa siyah-gri almaya karar verdim.bence en güzel renk kırmızı-siyah ama türkiyede o renk yok siyah üstüne kırmızı var bence çok biçimsiz duruyor.hrc rengide çok cıvıl cıvıl sarı jant falan hoş gelmiyor.en yakışıklı siyah-gri duruyor.

Hyosung 250 Nin Mi Cbr Yanından Uzadığından Bahsediyorsunuz Ya Sizin Gaz Kolunuzda Bi Arıza War Yada CBR Inız Benzin Çekmiyor Garip Hyosung 250 Cbr Yanından Uziycak ? Cbr arkasında TIP Yolunda 2 kişi 170 gördüğümüzü sadece size söyleye bilirim gerisini anlayanlar:wiinkk: Yani boru deil bu o kadar da abartmaya gerke yok öyle carrtt die uzayıp gidemez tabiki 250 cc bir motor sizi geçicektir ama yani öyle ahım şahım bi fark olucanı sanmıyorum :wiinkk:

Senin gittiğin yolun açısı 89 derece falan mıydı? 170 ne ya.bende o kadar modifiye var, motor son devirde 140 gördü eğimli yolda daha da en fazla 150 görürdü taş çatlasa yani.

Cbr 125 in 0 ını anahar teslim ortalama kaça alırım ?

6000 e alırsın, en fazla -100tl-200-tl oynar taş çatlatsan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:04 ----------

Önce plastik aksamlara vazalin sür zaten plastik emicek 2 3 gün içinde tekrardan uygula aynı işlemi plastik beslensin biraz güneşten yıpranmıştır.. Sonra büyük alışveriş merkezlerinde torpido için uygulanan besleyici silikon bazlı sütler var beyaz renkte ama şu ürünü tavsiye ederim.. http://www.hepsiburada.com/Liste/me...ils.aspx?productId=otm854016&categoryId=26001

Dostum motor daha 20 günlük brandasız bırakmadım, sürekli gölgede, sesi iyice inceledim hız göstergesinin ic taraflarından geliyor ses, rölantide duyuluyor, 1 e atıp gitmeye baslayınca iyice artıyor, servis anlar inş.
:cat:
Sagol

Arkadaşlar bu hafta 2 kişi antalya-izmir yapmayı dusunuyoruz sonrasında tam emın degılız ama canakkale ve ıstanbuluda zıyaret etmek ıstıyorum 2 kısı boyle uzun gezıler yapan oldumu aranızda ve hangı guzergahı takıp etmelıyım ? gecemı gıtsem ıyı yoksa gunduzmu radar noktaları hakkında bılgı verırsenız bu karedesınıze tesekkur ederım gelınce gezı raporunuda burda paylasıcam

dostum bende izmirdeyim. eğer gelirseniz tanışalım. size katlma sansım yok ama tanısma sansım var =)

s.a arkadaşlar 2009 model kırmızı renk cbr125imi satıyorum kmsi 18.500de kmsi uzun yolda yapılmıştır rodajı son hızından anlaşılacağı gibi iyi yapılmıştır ama hiç bir sorunu yoktur hor kullanılmamıştır bakımları zamanından önce yapılmıştır hepsinin faturaları elimdedir 1YIL GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR
İLGİLENEN ARKADAŞLAR : 05337656656

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-r-cbr-125-rr-kazasiz-sorunsuz-30080983/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar