motorsiklet dışında farklı aktivitesi olanlar

F54

arkadaşlar merak ettiğim birşey var motorsiklet dışnda av balık müzik resim dans gibi farklı hobileri olan arkadaşların ne gibi farklı sosyal aktiviteleri var acaba?????

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
birçok geze dışardayımdır nerdeyse, gezmek en büyük eğlencem...hiç gezmediğim yerleri gezmeyi çok severim, yüksek,hızlı,eğlenceli şeyleri seviyorum.:)

Havalı tüfekle atıcılık yapıyorum..
50 yard dan 1 TL 'lik grupman yapabiliyorum :)

Bu arada asla canlıya atmam, atana ben atarım..

denize karşı oturup çay simit yemek en çok sevdiğim aktivedir huzuru anca öle buluyorum..:mrgreen:

bas gitar çalarım, fotoğraf çekerim, chpye üyeyim, propaganda yaparım:D, birde 7 aydır iş arıyorum, o da bi aktivite oldu artık:)

Bağlama çalar türkü söylerim mutlu olunca ya da kederli olunca :) eskiden tiyatroda da oynardım ama işten fırsat bulamaz oldum. Birde karakalem resim yaparım ;) Gel gör ki motosiklet artık hayatımın merkezine oturdu :) Varsa yoksa motosiklet ;)

fotoğrafçılıkla ilgilenmekteyim,gitar çalmayı öğrenmeye çalışıyorum:) siyasetle aktif olarak ilgilnmekteyim.tabii bütün bunları çalışma yaşamımın dışında kalan daracık zamanlara sığdırmaya çalışıyorum:(

bisiklet (MTB), serbest dalış, scuba dalışı, fotoğrafçılık (sualtı dahil), trekking, kampçılık, paintball, ney...

hertürlü motorlu araç, 6 yaşımdan beri balıkçılık,profesyonel denebilecek derecede fotoğrafçılık,tamirat ve icat (arkadaşlarım bana mc gaywer derler)
havada gidenler hariç hertürlü aracı kullanabilme merakı.....

Çok pis counter strike oynarım online :D :D :D Motor dışında çoğunlukla arkadslarımla online CS oynuyoruz işte :D

Elektrom var onunla ilgilenirim; akşamları çalarak, ders vererek geçimimi sağlarım. Resim çizmeye çalışırım:) Hemcinslerime karşı ilgim yok, karşı cinsime karşı ilgim var. Samba, çaça, rumda, lambada yaparım. Gönlümün çiçeğini sana getirdim, almaz mısın? Adım Samuel, 25 yaşım :p

motorlu yamaç paraşütü yapmak için uğraşıyorum . kısmetse ramazandan sonra 1 haftalık bir ders alıp uçmaya çalışacağım. özgürlük gökyüzünde.....

Yüzmek , Dalış,atıcılık,kick box , aikido Müzikkkkk,
Birde Kask takmaya bayılıyorum

motorlu yamaç paraşütü yapmak için uğraşıyorum . kısmetse ramazandan sonra 1 haftalık bir ders alıp uçmaya çalışacağım. özgürlük gökyüzünde.....

yamaç paraşütü değilde seneye kısmet olur umarım serbest atlayış istiyorum bende uçakla havalanıp...

bunun haricinde profesyonel makinalar ile fotoğraf çekmeyi seviyorum ( arada arkadaşımdan rica ediyorum ) ve dolayısı ile gezmeyi severim
internette hobilerim arasında sayılabilir hayatımın bir parçası olmuş durumda yeni fikirlere sahip çıkan web sitelerini yakaladıkça incelerim ve internet radyosu...
Doğa sporlarından profesyonel biri var ise treking yapmak hoşuma gider
Serbest atlayışta olduğu gibi dalgıçlık içinde sertifikaları almak istiyorum ilerisi için

uyumakta güzel :queen:

Bende davul calıyorum. Ama yanlıs anlasılmasın sımdı :) Ramazan Davulu değil. Gerçi isterdim cok para var o işte haa =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar