motorsiklet dışında farklı aktivitesi olanlar

F54

arkadaşlar herkese çok selamlar cevap verenlerin eline sağlık ben hobilerimi yazmayı unutmuşum kusura bakmayın balık avı kara avcılığı yüzme aslında göbek atmayıda çok severim düğün bayram fark etmez birde hayvanları çok severim özellikle köpek leri.Yapmak istediğim sadece bağlama çalmak var onuda müsait bir zamanda kurs'a gidip öğrenmek istiyorum

ney üflerim. biraz bağlama çalarım ama çok da iyi değilim idare eder işte ama neyi iyi üflerim ikisini de kendim öğrendim müzik kulağımın iyi olduğunu düşünürüm hep öyle de söylerler. taekwondo ve wing-chun kung fu ile uğraşıyorum bi süre ara verdim Allah nasip ederse 1 ay sonra tekrar başlayacağım.

Son düzenleme:
motor dışında , Profesyonel olarak müzikle ilgileniyorum, Bass gitar çalıyorum ...
Fakat bu aralar müzikten biraz uzaklaştım havalimanında çalışıyorum , neyse konuyu saptırmayayım :)

Motosikleti
Pulsar NS400Z
fotoğrafçılıkla uğraşırım yeni başladım İlerliyoruz Yavaş yavaş

Fotoğrafcılıkla ilgileniyorum amatör sayılırım henüz , uzun mesafe yüzerim , elektro gitar calarım. :)

Motosiklet haricinde,

sinirlenirim, dalaşırım, şakalaşırım, gülüşürüm, saz çalar-utanmadan yanımda yakaladığım herkese dinletmeye çalışırım, çok şaane Tv kumandası kullanırım üzerime tanımam:cat: Hee bu arada şaane yemek yaparım, mangal yakarım,yimeme ama yiyeni seyretmeye bayılırım:cat:

masa tenisi ve bilgisayar var şimdi düşününce aktivite özürlü olduğumu farkettim :D

MkD

Motosiklet haricinde,

sinirlenirim, dalaşırım, şakalaşırım, gülüşürüm, saz çalar-utanmadan yanımda yakaladığım herkese dinletmeye çalışırım, çok şaane Tv kumandası kullanırım üzerime tanımam:cat: Hee bu arada şaane yemek yaparım, mangal yakarım,yimeme ama yiyeni seyretmeye bayılırım:cat:

kumandada rahip olabilirim haa :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Chopper kullanmadan hariç :
Aksamlari dövüs hocaligi yapiyorum (WingTsun)
Ressamciligim var nede olsa grafik tasarimcisiyiz, 2D-3D ART-Design çok severim..
PC-IT oldugumdan birçok insan kapima gelir sistem bozuldu diye onlari düzeltirim.
Ve bu anda Kamera , film çekim , montaj gibi efektler sektörüne daldim uzmanlardan egitim aliyorum bakarsin ilerde o sektörde yerimi alirim (insallah).
üfff çok aktivitem var yaa , çocuklara zaman ayiramiyorum.....

Chopper kullanmadan hariç :
Aksamlari dövüs hocaligi yapiyorum (WingTsun)
Ressamciligim var nede olsa grafik tasarimcisiyiz, 2D-3D ART-Design çok severim..
PC-IT oldugumdan birçok insan kapima gelir sistem bozuldu diye onlari düzeltirim.
Ve bu anda Kamera , film çekim , montaj gibi efektler sektörüne daldim uzmanlardan egitim aliyorum bakarsin ilerde o sektörde yerimi alirim (insallah).
üfff çok aktivitem var yaa , çocuklara zaman ayiramiyorum.....

motora ne zaman biniyorsun üstad??:p

Çok pis counter strike oynarım online :D :D :D Motor dışında çoğunlukla arkadslarımla online CS oynuyoruz işte :D

:queen: 16-17 yaşımdan beri bilgisayarı buldummu cs oynarım bende.. Kurtulamadım şu illetten. :queen:

Ayrıca pileysiteyşın da herkese 5 çekebilme kapasitesine sahibimdir. :bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
avcılık havalı tufek atışı fotograf cekmek ama son 10 gündür hiç birşey yapamıyorum sadece iş ev

ud çalar,plak dinlerim.Ara sıra ava gideriz,ayıptır söylemesi rakı içeriz(ramazan dolayısıyla ara verdik).ondan sora motoru söker takarım,(zaten binmek için sürekli söküp takmam lazım).

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adama dalarım. İyi dalarım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar