gymkhana

gymkhana nedir:

cimkæna diye okunan hintçe bir spor terimi. türkiye motor sporlarında "süper slalom" olarak sınıflandırılan türün evrensel ismi. sürücülerin ustalıklarını göstermeleri için tasarlanmış trafiğe kapalı sürüş alanı manasınada gelmekte.

özellikle japonya ve amerikada motosikletli polislerin, yarışçıların ve amatörlerin pratik yaptığı, süreyle yarıştığı, manevra sınırlarını zorladığı pist etkinliği.
izleyenlere "biz motosiklet mi kullanıyoruz lan" dedirtir.

http://www.youtube.com/watch?v=bWaq0zOaAVU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UzUcgGs8Vqg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ko0E85evPKM

Ülkemizde bu tür etkinlikler olsa hem sürücüler kendilerini geliştirirler hemde çogu motorcu için toplanma yeri gibi birşey olur =)

:cat::cat::cat::cat: kesinlikle katılıyorum hocam size...

biz düşündük ankarada ama hevesli ekip bulamadık :pale:
pistte mangal yakarsak güvenlikle papaz oluruz dediler :p

esasen motosiklet federasyonunun ciddi organizasyonlar eğitimler düzenlemesi yerinde olurdu.
ama adamlar profesyönel, ne işleri olur yarışla sporla motorcuyla!

biz düşündük ankarada ama hevesli ekip bulamadık :pale:
pistte mangal yakarsak güvenlikle papaz oluruz dediler :p

:):) gerçi biraz maliyetli bir spora benziyor. Düşmek kaçınılmaz. Kendime bir usta bulsam tamir konusunda beni yetiştirecek, o zaman seve seve sen ekibi toplarsan üstesinden gelirdim ortaya çıkabilecek sorunların :)

Kendime bir usta bulsam tamir konusunda beni yetiştirecek, o zaman seve seve sen ekibi toplarsan üstesinden gelirdim ortaya çıkabilecek sorunların :)

hocam geçti bizden, usta tokadı bassa zorumuza gider :)
kimsede öğretmez zaten sanatını.
bi hızır var ankarada, tühkanı karman çorman, bütün gün takılsan farketmiyo, farkedersede gel şu motoru bi tut yiğenim der en fazla :p

bi hızır var ankarada, tühkanı karman çorman, bütün gün takılsan farketmiyo, farkedersede gel şu motoru bi tut yiğenim der en fazla :p

Bence yapılabilir.küçük bi go kart pistinde olur gibi bu iş.Birkaç motorunda grenajları sökülür orayı işletenin go kartları gibi kiralanır çokta eğlenceli olur bence.Koruma ekipmanlarıda ordan verildimi 10 numara iş bence =):cat:

Valla hocam benim yaşımda küçük değil ama inan bulsam öyle arkadaş canlısı :) öğretmeyi sevenn:) iyi yürekli bir usta hafta sonları gider yardım eder birşeyler öğrenmeye çalışırdım :) Merak etme ben öğrenirsem sana öğretirim :):)

Valla hocam benim yaşımda küçük değil ama inan bulsam öyle arkadaş canlısı :) öğretmeyi sevenn:) iyi yürekli bir usta hafta sonları gider yardım eder birşeyler öğrenmeye çalışırdım :) Merak etme ben öğrenirsem sana öğretirim :):)

iyide ekmek var bu işte, abidik gubidik ustalar tühkan açmış iş yetiştiremiyo yoğunluktan.

ne diyoduk efenim?
gymkhana candır :cat:

iyide ekmek var bu işte, abidik gubidik ustalar tühkan açmış iş yetiştiremiyo yoğunluktan.

ne diyoduk efenim?
gymkhana candır :cat:

konunun dışına taştığımın farkındayım ama marmariste bi tamirciyle tanışmıştım :) 3. evini yaptırıyordu... :) gerçekten para var bu işte ;) evet gymkhana candır :)

konunun dışına taştığımın farkındayım ama marmariste bi tamirciyle tanışmıştım :) 3. evini yaptırıyordu... :) gerçekten para var bu işte ;) evet gymkhana candır :)

3.ev: Nitelik: Degisken (adapte olabilen)
Gezegenlerin Etkileri: Gezegenlerin 3. evde kümelenmeleri evle ilgili konularda yogun aktiviteyi gösterir.
Dogal Burç: Ikizler
Yönetici Gezegen: Merkür
:queen:

bi ara astroloji sitesine sardırmıştım hatun yoğunluğundan :p

hızırla bi tanış abicim madem, bizim fırat var siteden atılan, oda epey söker toplar motoru, biraz daha yetişip tühkan açsa açılır yani, konuşuyoduk onla böyle açsak voleyi vururuz diye, mamakta bi tamircide takılıyo.

gymkhana sanattır.

Gerçekten sanatsal bir şekilde motor kullanmış..

Dar alanda kısa paslaşma budur işte..

Elemanın ayağı ;sadece, startta ve finish'de yere değmekte..

eger hedefi profesyonellerin surusu ve imkanlarina endeklerseniz hic bir sey yapilmaz. uc-dort tane kukayla da bu ise baslayabilirsiniz fazla zor bir sekil yapilmadiktan sonra zamana karsi turlarsiniz, sonrada "ooouv nasil icinden gectim hepinizin" "aklinizi alirim" gibi guzel kompetisyon muhabbetleri yapilir :mrgreen: dusme-kalkma olacaktir, kafa goz yarilir mi yarilir... ama unutmamak lazim her zaman risk vardir zaten motosiklet "akilli adam" isi de degilidr... ama boyle bir "eglence"de edinilecek beceriler trafikte isleri cok kolaylastirir. evet bir de mangal ve semaver lazim koseye o da ayri....

Son düzenleme:
eger hedefi profesyonellerin surusu ve imkanlarina endeklerseniz hic bir sey yapilmaz. uc-dort tane kukayla da bu ise baslayabilirsiniz fazla zor bir sekil yapilmadiktan sonra zamana karsi turlarsiniz, sonrada "ooouv nasil icinden gectim hepinizin" "aklinizi alirim" gibi guzel kompetisyon muhabbetleri yapilir :mrgreen: dusme-kalkma olacaktir, kafa goz yarilir mi yarilir... ama unutmamak lazim her zaman risk vardir zaten motosiklet "akilli adam" isi de degilidr... ama boyle bir "eglence"de edinilecek beceriler trafikte isleri cok kolaylastirir. evet bir de mangal ve semaver lazim koseye o da ayri....

sanattan anlıyosun azizim :bounce:

Arkadaş,

Biz bundan iyi sürüyoz ama video çeken yok.:farao::farao:

gavur internete koyunca bravoo:farao: kınıyom ben sizin iki standartlı olmanızı (çifte miydi yokusam laf??):p

sanattan anlıyosun azizim :bounce:

eskilerden kimler kaldi monsher sizin bizim gibi dinazorlar sadece nerede o eski ruh... simdiki motorculuk pek "hijyenik" sagimiz turatek solumuz acerbis olmus... o iki zamanli motorlarin kokusu... suratina bayrak koyup duvarda suren cavacilar nice oldu.... :salut:

Eskileri anmak babinda Munro abimiz indianiyla sıkarken...

the-worlds-fastest-indian.jpg

Arkadaş,

Biz bundan iyi sürüyoz ama video çeken yok.:farao::farao:

gavur internete koyunca bravoo:farao: kınıyom ben sizin iki standartlı olmanızı (çifte miydi yokusam laf??):p

halep ordaysa arsin burda denizci sag bilegine guvenen gelsin sıkalım... aklini alirim ama haberin olsun :bounce: :p

Son düzenleme:
Bir videoda bunu Harleyle yapan bir polis vardı...Eşek kadar motorla inanılmaz dar mesafelerde...İzleyince "Ali Sami" dedirtiyordu adama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar