gymkhana

hastasıyım bu dönüşlerin
Allah bana da nasip etsin böyle kıvrak dönüşler:)
teşekkürler paylaşım için

Mersin İl Temsilcisi
Amin amin :)

kolay değil , BMW 1200RT, full bagaj. ciddi birkonsantrasyon ve eğitimin ardından bol çalışma...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:13 ----------

bisikletle yaparım bunu:)

http://www.snotr.com/video/770

bu sendin dimi? saklama hadee :wiinkk::p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------

http://www.snotr.com/video/5296

buna benzer bir papağan fıkrası biliyom ben :cherry::bounce:

Ülkemizde, A2 ehliyet alacak olanlara; ::11122::

Direksiyon sınavında! Bu pozisyonların 1/4 'ünü yaptırsalar!? ::146::

Kuvvetle muhtemel, büyük bir sorun kökten halledilmiş olacaktır..:cat:

Güzel bir paylaşım.. ::thanks:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne yaptığını zannediyor bu arkadaşlar ben anlayamadım. Hele o kocaman motorun böyle kıvrak olabileceğini de mantığım almıyor. Mübarek kullanan dansöz motorda yılan gibi kıvırıyor maşallah.
Süper sürüş tekniği bu olsa gerek

benım mtr 100 ile bile yamam bunu adam hayvan gibi :) motorla yapıyor maşallah nazar değmesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ülkemizde, A2 ehliyet alacak olanlara; ::11122::

Direksiyon sınavında! Bu pozisyonların 1/4 'ünü yaptırsalar!? ::146::

Kuvvetle muhtemel, büyük bir sorun kökten halledilmiş olacaktır..:cat:

Güzel bir paylaşım.. ::thanks:
Bu Cumartesi Ehliyet sınavının uygulaması olsa gerek yapma arkadaşım yakma canımızı :cherry:
yerin kulağı vardır gider mider kulaklarına ondan sonra 2 yıldır ehliyetsiz kullanıyoruz bu motoru zaten bu hareketleri yaptırmaya kalkarlarsa 12 yıl daha ehliyetsiz kullanmak durumda kalırız valla. :pale:

Bu Cumartesi Ehliyet sınavının uygulaması olsa gerek yapma arkadaşım yakma canımızı :cherry:

yerin kulağı vardır gider mider kulaklarına ondan sonra 2 yıldır ehliyetsiz kullanıyoruz bu motoru

zaten bu hareketleri yaptırmaya kalkarlarsa 12 yıl daha ehliyetsiz kullanmak durumda kalırız valla. :pale:

Bakanlığa çağrıdır..::157::

Bu cumartesi günü değilde, daha sonraki dönemlerde;

bu ve benzeri hareketlerin uygulamaya alınması tavsiye olunur..:p

valla yapmaya ... ister :) bizim motor dansözmü :p O motor kesin uzaktan kumandalıdır :cherry:

Başka bir başlıkta gündeme gelen bu konuyu buradan da yenilemekte fayda var diye düşünüyorum...

Gymkhana pistleri Türkiye'de olsa harika olurdu...

Gerçi, genişçe bir okul bahçesinde bir kaç kuka falan dikerek de olur da, kendi kendimize, hani, daha bir organizasyon gibi, izleyicili gibi, etkinlik gibi ...

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
kaç tane videosunu izledim bilmiyorum, japon motosikletlerinin hiç göremediğimiz tüm modellerini de görme fırsatı oluyor, keşke ülkemizde de tanıtımları ya da etkinlikleri olsa, bizim buradan giden birçok eğitmen var ama cidden japonlarla yarışmak imkansız, adamların çok sağlam ekipleri var, işleri güçleri bu olay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar