albts adlı kullanıcı için çoklu üyelik uyarısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemen açıklamak isterim.

"albts" 07-04-2006 tarihinde ilk üyeliğimdi, ozamanlar nick değiştirmeyi bilmediğim ve yaptığım başvuruya cevap alamadığım için fazla zaman geçmeden hemen satoyama ismiyle bir üyelik aldım aktif olarakda onu kullandım. yıllar sonra albts silinmişmi diyerek girdim ve silinmediğini gördüm aslında bir nebze sevindim arada sıra girip giriş güncellediğim de olmuştur..

sadete gelirsek

beni hakaret nedeniyle bir süre uzaklaştırmışsınız ama kime ,neye hakaret ettiğimi bilimiyorum hatırlamıyorum, en son mesajlarımda kimseye hakaret ettiğimi sanmıyorum ki 4-5 yıllık mazimde kimseyede hakaret etmedim hatta bazı ala geyik arkadaşlara karşı olan sabrımı şaşırarak karşıladılar "senin yerinde olsam dayanamazdım" dediler. ama ben yinede kimseye hakaret de etmedim.

kısacası profesyonel forumlardaki gibi uyarı sebebimi ve hakaret içeren mesajımı göstermenizi isterdim çünkü bende merak ediyorum :cat:

ayrıca bugün "satoyama" adlı nickimle giriş yaptığımda şifremin "1424 günden daha eski" olduğu gibi bir uyarı ile karşılaşıp şaşırdım, sonra şaka gibi "hakaret" sebebiyle belirli bir süre uzaklaştırıldınız gibi bir uyarı vermesi bana çinli motosiklet servislerini anımsattım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

tekrar söylüyorum!

neye kime hakaret ettiğimi beni banlayan admin EYONG un burada açıklamasını istiyorum..

bazı şeyleri ona göre değerlendireceğim

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Tabi tabi, canımız sıkıldıkca foruma giriyor rastgele birilerinin ismine tıklayıp adam banlıyoruz.

Kokain partilerimizde de üye isimlerini masa etrafına yazıp şişe çevirerek yapıyoruz bunu.

La havle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar