Herkeze merhaba

Motosiklet.net'e yazmayalı baya oldu ... Bu zaman zarfında birçok kişiye garip gelebilecek bir terhih yapıp çok sevdiğim Suzuki DL650 V-Strom motorumu satıp , Silverwing 600 ABS aldım ... Şaşırtıcı ama gerçek. Bu tercihimin nedeni V-Strom 2004 modeldi ve 50.000 km ye yaklaşmıştı.Suzuki GN125 marka bir motorum daha oldugundan ( emektar 6 yasında ama pırıl pırıl ) sadece uzun yolda kullanılcak bir makına arastırdım. Bütceme uygun modeli yuksek sorunsuz bir makina açıkcası en doğru tercih Silverwing oldu. Yeni motorumuzla 1 ay kadar önce 800 km lik bir seyahatimiz oldu. Bu motorun çok yaktığını iddaa eden arkadaslara şunu söylemek istiyorum. Piyasadaki birçok motoru yan yana getirin ve otobanda 140-150 civarı bir hızla 100 km gidin. Fark görebilecekmisiniz ? SW okadar konforlu bir makina ki 100 km civarı hızlar sizi kesmiyor gazlayasanısız geliyor. 160 km hızda vibrasyonun ''vi''sini hissetmiyorsunuz. Zaten bu hız bu motorun ideal maximum hız. Tabiki bu motorla 180 hatta 190 yapabilirsiniz ama bu hızlar riskinizide artırır.
Silverwing 600 ABS
Konforlu + Yüksek Bagaj hacimli + Seri + Cüssesi itibariyle Yol tutuşu mükemmel + ABS ve çift ön diski ile muazzam bir fren sistemi içeren + Dertsiz tasasız + Servisi Ucuz + Lastikleri Fiyat olarak uygun olan bir makina. Eeeee hiçmi kötü yanı yok. Tabiki var ; Asvalt harici stabilize yollara gelmiyor ve şehir içi trafiğin kalabalık olduğu dur kalklı yollarda sıkıntı verebilir.