Merhabalar carismatrax,
aynen senin dediğin gibi, Otomobil, dağ biskleti, KYMCO Agility City 125, Honda CBF 150, Honda Today 50 ve sonra SW_T600 oldu benim için de Silverwing'e uzanan yol.
1953 doğumlu olunca vakit kısa olduğu için çabuk yükselttim CC'leri, aslında daha yavaş olmalıydı, daha çok tecrübe lazım diyen ve haklı olan çoğu arkadaşın tavsiyesine de uyamadım...
Gelelim senin soruna motosikletin hoplayıp zıplaması hakkında başka bir forumda güzel bir yazı bulmuştum... Şöyle diyordu yaklaşık olarak: Amortisör ayarında önemli olan bir tümseği geçtikten sonra amortisörün fazla salınım yapmadan motoru çabucak sakinleştirmesi, buna göre ayar yapmaya çalışmıştım. Senin ağırlığına göre arka amortisörü ayarlarsan ve de lastik havalarını da tam tavsiye edilen değerlerde tutarsan bu hoplama zıplama faslını epeyce azaltabilirsin...
SW-T600 'da amortisörün ön sıkıştırma ayarları var. Satın aldığın zaman 2ci delikte alıyorsun. Ağırlık arttıkça daha yüksek bir ön sıkıştırma ayarına geçebilirsin.
Ben mesela amotisörü 3'cü veya 4cü delikte kullanıyorum ve de önlastik havası 29 arkası için de 34 kullanıyorum, ağırlığım 120 kg.
Amortisör ayarlarını verilen tamir takımı ile sen de değiştirebilirsin... Dikkat, sağlı sollu her iki amortisör de aynı değerde olmalı!
Bu söylediğim ayarlar ile Geyikli-Ezine-Bayramiç-Kızılelma-Kalkım-Edremit-Asos-Ayvacık-Ezine-Geyikli güzergahında (yakl. 350 km, yarışı toprak ve taşlık yol; yanlış yollara sapmalar dahil) iyi sonuçlar elde ettiğime inanıyorum.
Inşallah sorduğun sorunun cevabını anlaşılacak şekilde yazabilmişimdir...
Tekerleğin her zaman kuruya düz bassın arkadaşım...