Tşk ederim, bilgi için, ben hala kararsızım motor konusunda araştırmalarım devam edecek, belki bir GT alır siteye koyarım fotolarını..
hayırlsı olsun ... allah gönlüne göre versin...
Tşk ederim, bilgi için, ben hala kararsızım motor konusunda araştırmalarım devam edecek, belki bir GT alır siteye koyarım fotolarını..
VELACİRAPTOR
Çok tşk ederim, yardımların için..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:09 ----------
Yardımın için tşk ederim..
Ne demek görevimiz.
Yakıt konusunda benim motorum enjeksiyonlu ve 100km de 4 lt benzin yakıyor yaklaşık yani km de 14-15 kuruş ama ben genelde uzun yol kullanıyorum şehir içi pek girmyorum.
Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadımVirajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın...
![]()
![]()
Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadımVirajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın..
Çok çok geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin demişler, bence bunun için bişeyler dağıt kardeş, bi paket hobby bile olsa dağıt.
Evet arkadaşlar 5.000 tl ye kadar olan bir Hyosung GT 250 R almaya karar verdim, hani 4.500 felan olursa çok daha iyi olur. Çünkü gel git alım satımş otobüse para felan derken 5.000 i bulur. 2006-2007 farketmez temiz olsun, rengi de önemli değil. Şehirde önemli değil gider alır otobüse koyar getiririm.
Burdan bi arkadaşımız satmayı düşünürse irtibata geçebilirim.
::tutkuy::
Ben de ölçtüm yakıtını. 2009 model enjeksiyonlu. Çarptım , böldüm vs. = 100 km' de 4 litre yakıyor motorum.
Arkadaşlar, sizde hiç oldumu şöyle bir durum: Geçen gün yolda giderken devir saati göstegesi delirdi. normal gidişde vites değiştirirken 8.000 devir iken birden red line 12.000 devir gösterdi :silent:. Motor o devirde değildi aslında.
Sonra normal seyire devam ediyordum ki , birden devir saati redline gösterdi ve sıfıra indi. Hemen durdum, stop ettim. Yeniden marş bastım normale döndü. Enteresan. Birde, kontak açınça ve kapatınca elektronik bir ses geliyor deponun altından? Bilen varmı?
Selamlar
hakkında hayırlısı olsun.... seni aramızda görmek bizi sevindirir
Mrb arkadaslar malesef bugun ılk racıng kazamı yasadımVirajdakı toprak bırıkıntısı yuzunden dengeyı kaybettım ve gara oğlanı yatırdım allaha sukur bende bısey yok ama ısde ınsanın canı sıkılıyor bu gıbı durumlarda...Allah hepımızın yolunu acık etsın...
Büyük geçmiş olsun neyseki suratli değilmişsin.Çok seviyorum motoru ama bu haftasonu gelen haberde ve kaza videosunu izlediğimde birkez daha yüreğim burkuldu içim acıdı vefaat eden arkadaşımızın ailesine Allah sabır versin yenide bebeği varmış 4 aylık çok üzüldümtekrar geçmiş olsun
![]()
![]()
Allah razı olsun arkadaslar allah kımseye kaza bela vermesın bunlar gecıcı olaylar allah beterınden korusun hepımızı...Murat abımızıde talıhsız bır sekılde kaybettık allah mekanını cennet etsın.ailesıne ve o ufacık yavrusuna uzun mutlu bır ömür versın ınş...