kumpas dediğin o ne kadar bar bastıgını gösteren aletler oluyor onlar mı![]()
yok hayır milimetrik ölçü için kullanılan bi alet.
''işte bu aletten lazım sana.
kumpas dediğin o ne kadar bar bastıgını gösteren aletler oluyor onlar mı![]()
arkadaşlar ankarada noterde motorun devrini alırken adam bilgisayardan hondanın cbr 125 modelini bulamadı ve innova modelini seçeyim mi dedi..bende bir sorun çıkmayacaksa seç dedim birşey olmaz dedi..neyse aldık motoru noterden geldim trabzona..sigorta yaptırmaya gittim çıkarttı bilgisayardan yaptı işlemleri verdi kagıdı bana bıde ne göreyim..sigortada kağıdında innova yazıyor..dedim kadına değiştir bunu innova değil benım motor diye ama noter kagıdında ne yazıyorsa o çıkarmış sigortada..onun elinde olan bir şey değilmiş...ama motor no şase no falan tutuyor sadece modeli innova yazıyor..gerisi doğru..şimdi bu durum bana sorun çıkartır mı? birde ruhsatım daha elime ulaşmadı..yeni ruhsatta da innova mı yazacak? gerçi noterın bana verdiği geçici ruhsatta hersey normal cbr125 yazıyor..bu konuda bilgisi olan var mı?
:silent::silent:
ruhsat evıne gelecek. 15 gun emnıyette duruyor sonra yolluyorlar 5 lıra ucret oduyorsun alıyorsun. bana 22 gunde ulaşstı ama sorun degıl geçıcı ruhsat var elınde zaten bekle acele etme 5 lıra ıçın çekılmez emnıyet..
![]()
kısada sadece sağ yanıyo.
![]()
uzunlarda ise ikisi birlikte yanıyo.
motoruna xenon takmak isteyen arkdaslara yardımcı olmak istedim.gece resimlerinide cekip eklicem.gece daha süper bi görüntü sözkonusu oluyo çünkü 600rr larda kısada sağ uzundada ikisi birlikte yanıyo arkadaslar:cat:
Düzceli bu yapar ağaBende boluluyum xenonları kaça aldın ?
dostum boyum 1.83 kg 70 fazla sırıtmıyorum bu açıdan.
zaten önemli değil seviyorsan motoru al bin.
http://yfrog.com/mx16032010435j
cıbırlara 10-40 iyidir.arkadaslar cbr larınızda hangi yağı kullanıyosunuz tam sentetik mi yarı sentetik mi ? 10-40 mı 15-40mı 10-50 mi?
ya bizim cıbırlara 1.3 litre yağ koyuyoruz ama 1litrelik satılıyor 300gr için 1 litre daha almak gerekiyo yok mu bunun 500 grlıgı fln10 - 40 tam sentetik ipone kullanyorum litresi 32tl ama vites geçişleri castrole göre çok yumuşak
aHh ah bi zamanlar Bolu'ya bağlıydık hatırlarsın sende hepimiz 14'tük sonra 81 oldukyaparız tabii ya nede olsa aynı topragız değil mi :mrgreen:
xenonları bu siteden aldım.H7 8000 kelvin buz mavisi deyince adam güzelce paketleyip gönderiyo.bu arada önceki gün abanttaydım.ne kadar güzel yapmıslar yaa
link;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...non-kit-4300k-alman-mali-2-yil-garanti/detay?
10 - 40 tam sentetik ipone kullanyorum litresi 32tl ama vites geçişleri castrole göre çok yumuşak
Senin şimdi bir kısa bir uzun olması lazım.Aynı xenon un içinde uzun kısa olabilir mi ? Bu arada abant güzeldir![]()
arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu motora ilgim var ama arastırıyorum repsol u var bide normalleri repsol diyince akan sular duruo biri acıklıyabilirmi
Arkadaşlar cbr ına grenaj üstü ayna taktıran varmı hiç yada önceden taktırmış olan biri resim falan nasıl olur acaba ben düşünüyorumda bizim aynalar çok kaba çünkü
motor cok güzel bende de seyahat etmeyi cok ama cok severim cbf 150 alcaktım sonra cbr 125 alıcam uzun yol için sonra hem sportif hemde saglam olsun dedim 5.995 suanki fiyatı fazla bişi deil bence hondanın en iyi motorlarından biri bu