Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kumpas dediğin o ne kadar bar bastıgını gösteren aletler oluyor onlar mı :)

yok hayır milimetrik ölçü için kullanılan bi alet.
1645725.gif

''işte bu aletten lazım sana.

arkadaşlar ankarada noterde motorun devrini alırken adam bilgisayardan hondanın cbr 125 modelini bulamadı ve innova modelini seçeyim mi dedi..bende bir sorun çıkmayacaksa seç dedim birşey olmaz dedi..neyse aldık motoru noterden geldim trabzona..sigorta yaptırmaya gittim çıkarttı bilgisayardan yaptı işlemleri verdi kagıdı bana bıde ne göreyim..sigortada kağıdında innova yazıyor..dedim kadına değiştir bunu innova değil benım motor diye ama noter kagıdında ne yazıyorsa o çıkarmış sigortada..onun elinde olan bir şey değilmiş...ama motor no şase no falan tutuyor sadece modeli innova yazıyor..gerisi doğru..şimdi bu durum bana sorun çıkartır mı? birde ruhsatım daha elime ulaşmadı..yeni ruhsatta da innova mı yazacak? gerçi noterın bana verdiği geçici ruhsatta hersey normal cbr125 yazıyor..bu konuda bilgisi olan var mı?

evet var şöle diyeyim aracın sigırta değeri hesaplanır. Noterlerde şöle bir durum var CBR 125 modellerin fiyat katsayıları yanlış olmasın ama 2005 veya 2007 yılına kadar var bundan sonraki yıllarda ülkeye gelmemiş görülüyor senin noterdeki eleman yıllara göre katsayıyla çarpıp o yıla göre ayarlıycaktı öle yapmamış sorun bundan kaynaklanıyor tümüyle :)

848856Asi_ibo083.jpg

kısada sadece sağ yanıyo.
300988Asi_ibo084.jpg

uzunlarda ise ikisi birlikte yanıyo.

motoruna xenon takmak isteyen arkdaslara yardımcı olmak istedim.gece resimlerinide cekip eklicem.gece daha süper bi görüntü sözkonusu oluyo çünkü 600rr larda kısada sağ uzundada ikisi birlikte yanıyo arkadaslar:cat:

Motosikleti
Honda Crf250L
ruhsat evıne gelecek. 15 gun emnıyette duruyor sonra yolluyorlar 5 lıra ucret oduyorsun alıyorsun. bana 22 gunde ulaşstı ama sorun degıl geçıcı ruhsat var elınde zaten bekle acele etme 5 lıra ıçın çekılmez emnıyet..

çok teşekkür ederim:rendeer:

848856Asi_ibo083.jpg

kısada sadece sağ yanıyo.
300988Asi_ibo084.jpg

uzunlarda ise ikisi birlikte yanıyo.

motoruna xenon takmak isteyen arkdaslara yardımcı olmak istedim.gece resimlerinide cekip eklicem.gece daha süper bi görüntü sözkonusu oluyo çünkü 600rr larda kısada sağ uzundada ikisi birlikte yanıyo arkadaslar:cat:

Düzceli bu yapar ağa :) Bende boluluyum xenonları kaça aldın ?

Düzceli bu yapar ağa :) Bende boluluyum xenonları kaça aldın ?

aHh ah bi zamanlar Bolu'ya bağlıydık hatırlarsın sende hepimiz 14'tük sonra 81 olduk :) yaparız tabii ya nede olsa aynı topragız değil mi :mrgreen:
xenonları bu siteden aldım.H7 8000 kelvin buz mavisi deyince adam güzelce paketleyip gönderiyo.bu arada önceki gün abanttaydım.ne kadar güzel yapmıslar yaa :)
link;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...non-kit-4300k-alman-mali-2-yil-garanti/detay?

Son düzenleme:
arkadaslar cbr larınızda hangi yağı kullanıyosunuz tam sentetik mi yarı sentetik mi ? 10-40 mı 15-40mı 10-50 mi?

10 - 40 tam sentetik ipone kullanyorum litresi 32tl ama vites geçişleri castrole göre çok yumuşak

arkadaslar cbr larınızda hangi yağı kullanıyosunuz tam sentetik mi yarı sentetik mi ? 10-40 mı 15-40mı 10-50 mi?
cıbırlara 10-40 iyidir.
10 - 40 tam sentetik ipone kullanyorum litresi 32tl ama vites geçişleri castrole göre çok yumuşak
ya bizim cıbırlara 1.3 litre yağ koyuyoruz ama 1litrelik satılıyor 300gr için 1 litre daha almak gerekiyo yok mu bunun 500 grlıgı fln :)
Bende Havoline diye marka denedim alman malı hiç fena değil :mrgreen:

aHh ah bi zamanlar Bolu'ya bağlıydık hatırlarsın sende hepimiz 14'tük sonra 81 olduk :) yaparız tabii ya nede olsa aynı topragız değil mi :mrgreen:
xenonları bu siteden aldım.H7 8000 kelvin buz mavisi deyince adam güzelce paketleyip gönderiyo.bu arada önceki gün abanttaydım.ne kadar güzel yapmıslar yaa :)
link;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...non-kit-4300k-alman-mali-2-yil-garanti/detay?

Senin şimdi bir kısa bir uzun olması lazım.Aynı xenon un içinde uzun kısa olabilir mi ? Bu arada abant güzeldir :)

senden rica etsem bana yardımcı olurmusun ıpone yağ konusunda.bana temin edermisin ?tabi ücreti karşılığında ??

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:29 ----------

Senin şimdi bir kısa bir uzun olması lazım.Aynı xenon un içinde uzun kısa olabilir mi ? Bu arada abant güzeldir :)

evet olabiliyo H4 olanlar çift devre ama ben H7 kullanıyorum.tek devre olanını.+bi ara beni gezdirirmisin bolu yu abantı fln.ben pek bilmiyorumda.ama cok güzel yerler oldugunu biliyorum göller fln :cherry:

arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu motora ilgim var ama arastırıyorum repsol u var bide normalleri repsol diyince akan sular duruo biri acıklıyabilirmi

Arkadaşlar cbr ına grenaj üstü ayna taktıran varmı hiç yada önceden taktırmış olan biri resim falan nasıl olur acaba ben düşünüyorumda bizim aynalar çok kaba çünkü

arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu motora ilgim var ama arastırıyorum repsol u var bide normalleri repsol diyince akan sular duruo biri acıklıyabilirmi

repsol hondanın hrc rengi yani honda racing.yarış pistlerinde kullandığı renk.diğerleri normal tek renk veya çift renk oluyor.tadından yenmediğini ilk defa duydum.bende bir hafta içinde yeni çıkan modelden alacağım.siyah-gri renginde karar verdim gibi,hrc çok güzel ama çok genç işi çok dikkat çekici.o yüzden çok beğeniliyor herhalde.

slm

foruma gecenın 4 unde ayrı bı heycanla uye olup hemen bısey ormak ıcın hızlıca yazıyorum aklımda nezamandır var bı cbr 125 almak am öğrenclık hayatında sartlar okadarda el vermıyour ama bugun efe den kredılı satıs da 24 ve 36 ay vadelı satısları gorunce hevesım olcakmı dıye ayrı bı heycan oldu onden pesınat vermeden efe plazanın onerdığı odeme sekıllerı ıle kredı almak mumkunmu bu konu hakkında bılgı verırsenız sevınırım...!!! bırde hanı olursa kırmızı mavı ve beyaz rengı sızce nası onerırmısınız...!!!

motor cok güzel bende de seyahat etmeyi cok ama cok severim cbf 150 alcaktım sonra cbr 125 alıcam uzun yol için sonra hem sportif hemde saglam olsun dedim 5.995 suanki fiyatı fazla bişi deil bence hondanın en iyi motorlarından biri bu

Arkadaşlar cbr ına grenaj üstü ayna taktıran varmı hiç yada önceden taktırmış olan biri resim falan nasıl olur acaba ben düşünüyorumda bizim aynalar çok kaba çünkü

slm arkdşlar bende aranıza yeni katıldım:) ben taktırdım dağa doğrusu motoru aldığımda üstüne monte ediliydi akşam üstü iş çıkışı resimini çekip siteye ye yükleyim ama yeni olduğum için nasıl yüklüceğimi bilmiyorum bi yardım ederseniz svnrm :)

motor cok güzel bende de seyahat etmeyi cok ama cok severim cbf 150 alcaktım sonra cbr 125 alıcam uzun yol için sonra hem sportif hemde saglam olsun dedim 5.995 suanki fiyatı fazla bişi deil bence hondanın en iyi motorlarından biri bu

cbf 150 uzun yol için daha rahat olacaktır. çanta takılabilmesi birde selenin kısmen daha geniş olması rahat etmeni sağlayacaktır.

performans olarak iki motorda tatminkardır, cbr'in su soğutmalı olması avantaj tabi ama sürat olarak aralarında pek bir fark yok. cbr yokuş aşağı 130 u rahat görür bunun dışında iki motorda düzlükte 120'ye çıkar tabi bu hızları koruyamıyorlar. cbr 125'ten uzun yolda çok büyük bir beklentin olmasın hız konusunda. ideal hızı 80 - 100 aralığıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar