Ruble değişimi?

Merhaba
Marş debriyajı diğer adıyla rubleyi ve keçeyi değiştirmem gerekiyor,fakat rotor'ü sökemedim elimde kollu çektirmede var
nasıl yapabilirim
rotor göbeginde civata var onu söktüm daha sonra çektirmeyi civatının oldugu yere sokup cekmeye çalıştım oda olmadı
yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Havalı sökme tabancasım? ne yaptın dostum? evdeyim;okadar detaylı alet edavat yok :mrgreen:

Emin olamadım. Gittigim yol dogrumu, bir yerlerine zarar vermekte istemiyorum :mrgreen:

ben ne biliyim senın evde yaptığını bu işi?:p:p şimdi bu kapağı 4 yada 5 tane uzun mil şeklinde cıvatalar tutuyor bunları söktüğüne eminsen gelmemesi için bi neden yok.:rendeer:

huska saçmaladın moruk simdi :D adam rotoru sökemıorum dıo sen somun çıktıysa neden çıkmasın dıosun rotor zamanla kasar ve ııce sabıtlenır oraya bellıkı ısı bılmıosun yada kafan güzell...

huska saçmaladın moruk simdi :D adam rotoru sökemıorum dıo sen somun çıktıysa neden çıkmasın dıosun rotor zamanla kasar ve ııce sabıtlenır oraya bellıkı ısı bılmıosun yada kafan güzell...

arkadaş siparişmisin sen?ne biliyorsun anlatta öğrenelim kafana göre telefon aç öğreteyim felan filan diye saçmalıyosun şimdiye kadar çok rotor söktüm ama kafam güzel geriye takamıyorum:pr::pr:

huska işin .... çıkarma rotorun somunu çıksada kasılı durur orda... adam somunu çıkardım ama çımkmıo dıo ... ben hallettım rotoru çıkardı şimdi....dedın uzun vidalara geldı sımdı sıra...bırde ust conta gıdıkmıs onuda değiştiricek....

huska işin .... çıkarma rotorun somunu çıksada kasılı durur orda... adam somunu çıkardım ama çımkmıo dıo ... ben hallettım rotoru çıkardı şimdi....dedın uzun vidalara geldı sımdı sıra...bırde ust conta gıdıkmıs onuda değiştiricek....

vallaha mı? ulem ben içinde kalmış hayatta cıkmaz dıyodum:cherry:neyse senın gibi bi ustaya herzaman ıhtıyac olur burda engin bilgilerini eksik etme.rotorun sıkışıp çıkmayacağı aklıma gelmedi kusura bakma usta.:silent:

şakamı yapıon essah mı dıon anlamıorum ama neyse ...

yok lem essahtan dıyom:p neyi anlamadın ıkı gundür benımle ... yarıştırıyon ulen bı rotor söktün muhendis kesıldin basımıza:wiinkk: ben sıkışmaz veya olmaz demedim ki.tutturdun rotor sıkışmış.sıkışmıssada sökülür dıyorum getir ben sana istemedıgın kadar mil kırmadan rotor sökeyim hem belki sende bişeyler kazanmış olursun tamam mı güzel kardeşim:rendeer::mrgreen:

Merhaba
Marş debriyajı diğer adıyla rubleyi ve keçeyi değiştirmem gerekiyor,fakat rotor'ü sökemedim elimde kollu çektirmede var
nasıl yapabilirim
rotor göbeginde civata var onu söktüm daha sonra çektirmeyi civatının oldugu yere sokup cekmeye çalıştım oda olmadı
yardımlarınızı bekliyorum

civatayı sökmicen..onu biraz tutturup çektirmeyi civatanın üzerine yerleştirip cektirecen.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yav başlığı görünce, dedim noluyor? rusya'dan ruble'yle gelmiş onları nerde değiştireceğini mi soruyor? serbest piyasada olmazsa merkez bankasına bakın diyecektim ama değilmiş zaten... :mrgreen:

huska dostum ukelasın ama sunu bıl gerçekten muhendisim... en yakın zamanda yaptıklarımın resımlerını koyucam buda sana kapak olur hadı rasgele...

huska dostum ukelasın ama sunu bıl gerçekten muhendisim... en yakın zamanda yaptıklarımın resımlerını koyucam buda sana kapak olur hadı rasgele...

kapağı yavaş kapa elınde patlamasın:p senın gibi muhendıs gördümde bu kadar inatçı, agresif,kavgacı olanını ılk defa görüyorum oysa okumuş adamsın belki teknık bilgin benden iyidir ondada şüphelerim varya?bunda uzatacak ne var 1 haftadır saldırıyon len bana:pr: bak şöyle bişey yapalım benle bi problemin varsa özelden yaz ordan devam edelim.burda mıllet bızım tartışmalarımızı mı okuyacak? başlık önemli bir konu ama başka mühendis ve ustaların yorumlarına ihtiyacı var bunu anladıysan problem yok.o fotoğraflarıda sen kendin incele çünkü benim böyle bişeye ihtiyacım yok kendi işimi kendim halledebiliyorum mühendise felan gerenk yok:rendeer::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar