1. motoru alalı 6. gündeyim ve kilometre 280'i buldu. Ancak benzin göstergesi şimdiden kırmızı çizgiye yaklaştı bile -bitmedi, ama yaklaştı-. Şimdiden bir şey söylemek yanlış olur belki ama sanırım CBF 150, Titandan biraz fazla yakıyor. Kaldı ki Titan'ın deposu 1 litre daha küçük ve 10 kg. da daha hafif. Siz tam depoyla (13 litre ve yedek hariç) kaç km gidebiliyorsunuz?
2. Arka fren ilk aldığım günden beri bana zayıf geldi. Ama ön fren disk olduğu için ve ben de bu frene alışık olmadığım için arka fren bana öyle geliyor da olabilir. Siz de arka freni zayıf buluyor musunuz?
3. Kasko yaptırırsak kaza masrafları dışında hırsızlık olaylarına karşı da önlem almış oluyoruz, değil mi? Aranızda hiç kasko yaptıran var mı? Varsa ne kadara mal oluyor? Diyelim çalındı, sigorta firması bize ne kadarını öder?
4. Hala rodaj dönemindeyim. Bana servisten 70 km.'yi aşmamamı söylemişlerdi. Ve ben de hiç aşmıyorum. Ama kafam karıştı: rodaj döneminde sorun "hız" mı, yoksa "yüksek devir" mi? Bilen var mı?
1-Kırmızı ışığa geldi fakat henüz hala bitmiş dediğin yer,bizim motorların en bereketli olduğu yerdir.Tam depo benzin full çizgideyken,atıyorum...iki tur atarsın birde baktın kırmızıda,ama ne hikmetse o kırmızı bitmek bilmez
2007/20.000km.'deki motorumla full dolu depoyla yedek hariç 400/430km.arası değişiyor buda benim kullanış şeklime göre çıkan sonuçlar...Yedek dahil 450/480km.
2-Arka fren öne göre daha zayıf görüne bilir çünki diğer ön fren disk,ikisinin sistemi arasında illaki fark olabilir,ilerleyen zamanlarda alışırsın...
3-Bu soru hakkında hiç bir bilgim yok,buna istinaden sallamayada gerek yok diyip diğer soruya geçiyorum
4-Rodaj,motor parçalarının birbirine alışma dönemidir,bu dönemde yük sek hızlardan kaçınmak makul olandır,zaten serviste bunu sana söylemiş ''70'i geçme''Bu demek değildirki motor 4. vitestede 70 çok rahat görüyor 4'ten yukarı çıkmayim,neden? çünki yukarısında 5. vites var...5. vitese geçersem hızımda buna paralel artıcaktır...Bu yanlış düşünce farklı viteslerde kullanarak ve 70'i geçmiyerek kullanıcaksın...Dikkat etmen gereken,ani kalkışlar,yüksek vitestesteyken,mesela...yavaşladın hızın 25/30 arası fakat vites 3'te,gaz verdiğinde krank kolunun kasıldığını hissedersin,işte bunu yapma...
Geriside zaten motor Honda olduğu için,yapmış olduğun hataları tolera edicektir...