yaw değil yahu
eksoz değil egzoz
kalbülatör değil karbüratör
slm değil selam
mrb değil merhaba
kib değil kendine iyi bak (ne demekse)
ulen/hulen değil lan
cant değil jant
dubleks değil tubeless
form değil forum
.....
Hepsine ayrı ayrı başlık açmak istemedim deToptan buraya yazdım ilk anda aklıma gelenleri.
yaw değil yahu
eksoz değil egzoz
kalbülatör değil karbüratör
slm değil selam
mrb değil merhaba
kib değil kendine iyi bak (ne demekse)
ulen/hulen değil lan
cant değil jant
dubleks değil tubeless
form değil forum
.....
Hepsine ayrı ayrı başlık açmak istemedim deToptan buraya yazdım ilk anda aklıma gelenleri.
Aman... Tabiiki dikkat edilesi bir vaka.....
Şimdi herkeşler bişiyler yazar...... :queen::queen:
Bişi değil birşey ve foto değil resim veya fotoğraf şeklinde söyleyin şu kelimeleri yazdığımız yazıları yüzlerce kişi okuyor lütfen
bir hata düzeltilmeye calisirken baska hatalar yapiliyor, bu konuda oldugu gibi.
kisaltmalar yanlis degildir, sonucta istanbul'a kisaca ist. yazmak gayet kural dahilindedir. yani_;
slm, mrb, kib gibi kisaltmalar hata degildir.
türkçe kelimelerin içerisine yabancı karakterler ile yazılması asıl o beni deli ediyor. yok yerine yoq yazılması gibi. Bunun için iş eğitimden geçiyor sanırım eskiden böyle bir şey varmıydı ya...
Bir de coq yazanlar var kardeş![]()
''mıydı'' ayrı...türkçe kelimelerin içerisine yabancı karakterler ile yazılması asıl o beni deli ediyor. yok yerine yoq yazılması gibi. Bunun için iş eğitimden geçiyor sanırım eskiden böyle bir şey varmıydı ya...
forum sayfalarında yorumları okurken acayip şekilde gözüme takılan bir yazım yanlışı varda başlıkta belirttiğim yazım yanlışı.burası sözlük değil biliyorum ama lütfen daha dikkatli olalım.