moto(R)siklet değil ! motosiklet !

moto siklet ne demek motorlu bisiklet ne demek.. bizde bundan bi kaç sene evvel trafik dersinde motorlu bisiklet diye bir olay vardı ehliyeti alırken.. şimdi nasıl bilmiyorum...

şimdi konu be kaynaklı olduğu için hemen el atalım olaya eskiden tabe sizin çoğunuz hayata gelmemişken.Bir portakal bünyesinde vitamin olarak beklerken daha ben motorsiklet biniyordum. :) ve dedem ve babanmen istanbulda 2 senesini yaşarken gaziler birliğinden gelen emir üzerine remi gazatelerde otomobile (tomofil) motosiklete ise (tomosiklet ) ibaresi kullanılacak uyarısı gelmiş. belirli bir süre sonrada otomobil ve motorlu siklet daha daha sonra motorsiklet ve şimdide motosiklet.!!!! ilgiç valla ilerde sanırım motsilet filan olur :)

e abi sen yokkende ben bu veritabanında cirit atıyodum...hatta 1992 yılında Türkiyede internet yokken (12 Nisan 1993 tarihi, Türkiye’de internetin doğum günü kabul ediliir)Sıemens çalışanıyken internetde takılıyordum...:p

buna ne dersin...:ptahminen siz o zamanlar gazete eklerinin verdiği kartonları veya kuponları kesiyordunuz...ya da tetrıs oynuyordunuz teknolojik bağlamda....:queen::bounce:

eee el elden üstündür...:cherry:

Son düzenleme:
Ne motosiklet ne bisiklet, hele piskilet ya da motur hiç değil:p

Yaşasııııııın Poturdak:) (Motosiklet, ya da motorsiklet yerine...)

Yaşasııınnnn Şeytan Arabacığı :) (Bisiklet, piskilet, velespit yerine...)

:queen::rendeer:

Lütfen...

Yaaaa arkadaşlar...niye bu kadar takılıyorsunuz "R" 'ye ?
Millet "Motosikletçiye bak" demez,
Millet "Motorcuya bak" der,

Dikkat : "Bu bölüm ağır ve anlaşılması zor bir yazı içerdiği için silinmiştir",dikkat-dikkat...

Motor : Güç kaynağı,
Siklet : Boksta ağırlık sınıfı,
Birleştirirsen,tahrikli iki teker olayıdır,işte budur arkadaşlar,yoksa yanılıyor muyum ?...

Yaaa biraz geyik yapın arkadaşlar yaaaa....gençsiniz,motocusunuz,motonuz var,keyfinize bakın yaaaaaa......
takılmayın ona buna şuna R'ye ....:silent:

Potu R dak:queen:
Şeytan a R abacığı :queen:

benim teklif süper değil mi:rendeer: Hem R ler çok güzel duruyor:queen:

İlave

Tanışma bölümünde sürekli iki konu dilenir;
1-"Umarım bu site sana faydalı olur",
2-"Kalıcı olman dileğiyle"

Birincisi kesin,
İkincisi...

Uzun uzun kavaklar
Bu ne biçim makarna
Ben annemi özledim
Yaşasın 23 nisan :queen:

dip not (bu konuya verilecek en güzel cvp ) :rendeer:

:p abi konu açılmışken bende bi ekleme yapayım bari güzel türkçemizi doğru kullanmak adına -geri iade etmek-ne kadar yanlış bi şey ya geri werilir yada iade edilir geri iade etmek de nedir ya?bilen varsa sölesin....:silent:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ahanda buldum bir tanesini.....
Daha niceleri var bu topiclerin...:p

bilmiyordum öğrenmiş oldum
konuyu açandan da konuyu hortlatandan da Allah razı olsun
bundan sonra motosiklet
sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar