Hasan pınar kaza yaptı...:(

üzülerek söylüyorum ki bu gün yogun bakımdan çıkarılacagı ümidi malesefki gerçekleşmiyor durumu ilk geldigi haline geri dönmüş (yani bilinci halya yerinde degil )birazdan beyin cerrahı gelicek son durumu hakında bilgi vericek

herkesin aynı anda ailesini araması onlar açısından çok yorucu olacagından bilgi alanınız olrsa paylaşmanızı rica ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gürkan abiyle konuştum şimdi, gözlerde hafif kayma olduğundan bir süre daha yoğun bakımda kalacakmış, zaten bu durum düzelmeden başka hastaneye sevk edilmemesi yerinde bir karar. İnşallah atlatacak hayırlısıyla, Allah yardımcısı olsun dualarımız onunla :pale:

ALLAH sevdiklerine bağışlar inşlallah.. çok üzücü bi durum böyle olmamalı hevesimiz sevdamız kursağımızda bırakılmamalı yazık çok yazık bu motorcuların nedir çektiği kaza üstüne kaza haberlerii...:pale:

Geçmiş olsun. İnşallah sadece küçük, kırıkları ve sıyrıklarıyla geçmiş olur.

ÖNEMLİ DUYURU...!!!

ARKADAŞLAR lütfen Hasan arkadaşımızın kardeşi, Hüseyin arkadaşımızı aramayın,
kendisi ardı arkası kesilmeyen telefonlardan bıkmış artık, sürekli telefonun çalmasından dolayı yapılacak işleri yapamadığını,
herkese ayrı ayrı birşeyler anlatmak zorunda kaldığını ve zor durumda kaldığını söylüyor.
Ayrıca Telefonun şarjı bitip kapanabilir. Lütfen biraz anlayışlı olalım...
Biz sürekli irtibat halindeyiz herhangi bir gelişme olduğu zaman mutlaka buradan paylaşılacaktır...

Şu anda Hasan arkadaşımız Selma' nın ( peoples ) yazdığı son durumunu korumakta, transfer işlemleri için uğraşılıyor.

hasteneye geçiceğiz çağla abla ile durumu oradan daha sonra öğrenebilirsiniz haber vericeğizz ve siteye yazılıcaktır... durumu ile ilgili....

hasteneye geçiceğiz çağla abla ile durumu oradan daha sonra öğrenebilirsiniz haber vericeğizz ve siteye yazılıcaktır... durumu ile ilgili....

sizden haber beklıyoruz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------

yukardaki yazılarımın dışında durumunda bi degişiklik yok olursa yazıcaz arkadaşlar yazılmadıgı sürece durumu aynı demektir

sagol umarım düzelir bir an önce:pale::pale:

Geçmiş olsun Hasan kardeşim ...
Tez zamanda sağlığına kavuşursun inş....

DUALARIMIZLA yanındayız dostum RABBİM acil şifalar nasip eyler tüm kalbimizle senin için dua ediyoruz buraya bir merhaba yazacağın zamanı iple cekeceğiz acil şifalar dostum

Arkadaşlar son alınan bilgiye göre,
Hasan arkadaşımızın bu akşam itibari ile Dilaver Abi' nin (yt_servan) bulunduğu,
Bağcılar Devlet Hastanesine transferi gerçekleştirilecek.
Durumuna göre 4-5 gün daha yoğun bakımda kalması gerekiyormuş.
Arkadaşımıza acil şifalar diliyoruz..

Herhangi bir bilgi aldığımızda tekrar paylaşacağız..

Son düzenleme:
off aklım kaldı hasanımda.. Allahım bir an önce bagışlasında yine yazsın şuraya ya...

Arkadaşlar Hasan için transfer şartları sağlandı ve Şu an Silivri Hayat Hastanesinde 112 Ambulans tarafından transferi gerçekleşiyor. Büyük ihtimalle 30-45 dk içerisinde çalıştığım hastaneye transferi gerçekleşmiş olacak. Bundan sonrasında bekleme dışında yapılabilecek birşey yok. Bize ulaşan raporlar doğrultusunda şunu diyebilirmki Hasan'ın genel durumu iyi ve bilinci açık. İlaç tedavisi uygulanarak Hasan'ın bilincinin tam yerine gelmesi sağlanacak. Kesinlik olmamakla birlikte yoğun bakım ünitesinde 2-3 gün daha kalması planlanıyor.

Haberi şimdi yeni okudum,2 gündür net'e girmiyordum...
Hasan kardeşime acil şifalar diliyorum,çok üzüldüm.... dua'larım hasan'a, allah tez vakitte sağlık versin.

burdan bizleri haberdar eden arkadaşlarada çok teşekkürler...

Arkadaşlar Hasan için transfer şartları sağlandı ve Şu an Silivri Hayat Hastanesinde 112 Ambulans tarafından transferi gerçekleşiyor. Büyük ihtimalle 30-45 dk içerisinde çalıştığım hastaneye transferi gerçekleşmiş olacak. Bundan sonrasında bekleme dışında yapılabilecek birşey yok. Bize ulaşan raporlar doğrultusunda şunu diyebilirmki Hasan'ın genel durumu iyi ve bilinci açık. İlaç tedavisi uygulanarak Hasan'ın bilincinin tam yerine gelmesi sağlanacak. Kesinlik olmamakla birlikte yoğun bakım ünitesinde 2-3 gün daha kalması planlanıyor.

Abicim Allah RAzı Olsun... Böyle Zamanlarda imdadımıza yetişecek Büyüklerimiz Olması çok Güzel bir Şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar