Hamdi abi sen karbüratör ayarını nasıl yaptın aydınlatırmısın beni :silent:
Selamlar ybr ciler orjinal bir ybr 9000 devirde kaç km/h hızda gider ?
Hiç ayarını bozmadığımdan orjinal ayarı ile duruyor.
ön 14 arka 45 diş iken 5. viteste 9.000 devirde 100 km hız yapıyor.
balıkesirin ilçesindeyiz abi fiyatlar sana ucuz geldi galiba ama aslında pahalı bile (bence) buralarda normal fiyat oalrak görülüyor bazende millet tutturdugunaen basitinden tanıdıgım 2008 ybr yi (9.000) km de 2010 başında 2.600 e aldı çizik dahi yoktu.
bana da İstanbul'da koruma demiri taktıracağım bir yer lazım. Yıldız ticarette siyah var sadece ama ben krom istiyorum. nereden bulabilirim?
Toplanalım gidelim şuna bi hayatında hiç görmediği kadar ybr görsün :mrgreen::cherry:
pendikte geçit motorda var ... piyasaya göre birazda uygun takar.. yamaha yetkili servisi ama cana yakın insanlardır...
hem ayran içeriz balıkesir'e gitmişken :cherry:
kaz dağlarındanda geçeriz yollar tam ybrye göre bi sağa yatıyosun bi sola![]()
yok ucuz geldiğinden değil merak ettim sahiden bana yakın sayılırsın.
bakalım b ybr düşmanı neredeymiş :queen:
kaz dağlarındanda geçeriz yollar tam ybrye göre bi sağa yatıyosun bi sola![]()
Toplanalım gidelim şuna bi hayatında hiç görmediği kadar ybr görsün :mrgreen::cherry:
racinglerle toplanıp gelseydiniz olurdu be kardeşimybr göz açmaz sadece topluluk oldugunuz için dikkat çeker . öle bi konsuuyosun ki sanki hayatımda ybr görmedim !
S.A.Sevgili YBR'ciler.
Kırda,bayırda,yayla yollarında(Cros değil),zaman zamanda şehirlerarası yollarda kullanmak için beni hem yakıt,hem yedek parça bulunurluğu ve fiyatı açısından,hem de yolculuklarda yormayacak (Eeee ihtiyarladık artık.Dolayısı ile hıza düşkünlüğüm de yok.) motosiklet araştırıyorum.Boyum da oldukça kısa :salut1,67 cm).Bu şartlara en uygun YBR125 ile CBF150 arasında kaldım
ale:.Şimdi:
1- 2. el,km'si 10 000'e kadar olan YBR almak istiyorum.Sizce taban ve tavan fiyatlar ne olmalı?Alırken neye dikkat etmeliyim?Nette araştırıyorum,çok farklı fiyat aralıkları var(2007 ve 2009 aralığında 2250 ile 3700 fiyat aralıları).
2-Yan çanta olarak ne kullanmalıyım?Eğer yan çanta kullanan arkadaşlar varsa fotoları koyabilirler mi?Topiği araştırdım (Tabii bütün sayfalara bakmak mümkün olmadı) ama resim ve doyurucu açıklama bulamadım.Motosiklette yan çanta olmazsa olmazım.
3-Bir de,daha şık olan koruma demirleri ve yan çanta için demir aparatları bulabilir miyiz?Bazı satılık mt fotolarında var ama kara ve oldukça kaba görünüyorlar.
Vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler.Sağlıcakla kalın.
yaws illa tartışma cıkaracin yanibak başlarım gene ybr lerin sorunlarından hhaah
kafan şişer çıkarsın mt den.
Ayrica attım özel mesajda ne kastettin anlayamadım.Nerde övmüşüm motorumu.Bir resim topiği açdım diye övdüm mü oldum ?