Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bende şu led lambaların hastasıyım...Bu Yaştan sonra çantaya led ışıkları taktım....Arka tampondaki reflektörede takacam..Açılır mı o reklektör....

Ama süper oldu farkedilebilirlik açısından...Trafikte itibarım artı vs. vs...:queen::cat::rendeer:

Uploaded with ImageShack.us

Bende şu led lambaların hastasıyım...Bu Yaştan sonra çantaya led ışıkları taktım....Arka tampondaki reflektörede takacam..Açılır mı o reklektör....

Ama süper oldu farkedilebilirlik açısından...Trafikte itibarım artı vs. vs...:queen::cat::rendeer:

Abi farkedılebılırlık istiyosan jant şeridi çek.Öküz tren ilişkisi gibi gibi oluyor direk jantlara kilitleniyorlar. :p

Bugün virajda biraz yatıram dedim superbike lara özendim hemen ön attı parlamış asfalt sıcakda buz gibi kayıyor yatırıyodum motoru zor kurtardık :)

Son düzenleme:
Bugün virajda biraz yatıram dedim superbike lara özendim hemen ön attı parlamış asfalt sıcakda buz gibi kayıyor yatırıyodum motoru zor kurtardık :)

Aman dikkat et..Sende biraz hız merakı var...
Bu yollarda bu kafadaki insanlarla zaten çok dikkat etmemiz lazım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

Abi farkedılebılırlık istiyosan jant şeridi çek.Öküz tren ilişkisi gibi gibi oluyor direk jantlara kilitleniyorlar. :p

Peki nasıl yapıştırılıyor onlar...??
Nerden aldın..??

Ben motorsikletçiden aldım 10 tl verdim alman malıymış önden bi almıştım o çabuk attı sert olduğu için bu biraz daha esnek ve havada yapmadı tam yapıştı janta.Araba farı felan vurduğunda parlıyor.

şu jant şeridi olayı benimde başımın derdi ustası oldum yay gibi çekiyorum hiç hatasız o kadar uğraşıyorum bir iki gün içinde atıyor en son çektiğim elektrik bandıda attı kaliteli bişey arıyorum vazgeçmedim bulursam deniyecem.

Motosikletler için olandan al.Bazıları gidip reklamcıdan kesdiriyorlar.Benim aldığım iyi çıkdı elektrık bantı gibi hem esnek hem güzel yapışıyor.

Ben motorsikletçiden aldım 10 tl verdim alman malıymış önden bi almıştım o çabuk attı sert olduğu için bu biraz daha esnek ve havada yapmadı tam yapıştı janta.Araba farı felan vurduğunda parlıyor.

Alman malını nerden aldın..? Heryer çin malı kaynıyor...

şu jant şeridi olayı benimde başımın derdi ustası oldum yay gibi çekiyorum hiç hatasız o kadar uğraşıyorum bir iki gün içinde atıyor en son çektiğim elektrik bandıda attı kaliteli bişey arıyorum vazgeçmedim bulursam deniyecem.

Cihan isimli arkadaşın uygulamış olduğu şeritler aşağıda, bu şekilde oval kesilmiş hazır şeritlerden uygularsanız, isteseniz bile zor çıkartırsınız janttan.

Arada hava vs. kalmadığı için ve esneme yapmadığı için şerit çok iyi yapışıyor. :cat:

http://www.yildizticaret.com/pro/1999/168/MODIFIYEsticker-YAMAHA-JANT-SERIDI

Bende ebayden alıp uygulamıştım. Hala sapasağlam duruyor motorumda. Atma vs. yok.

Hemde kesilmiş hazır formda güzelmiş...Denemişte...
Yamaha yazısı da varmış üzerinde....
Ancak fiyatı fazla imiş...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:26 ----------

Fara beyaz led şerit uygulaması olur mu sizce ?
2 metre gibi sarsak...içersine

selamlar sevgili YBR tutkunu dostlarım İzmir'de kazık yemeden yedek parça ve servis alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? Motorum 2006 model 15000 km'de siyah Ybr 125.

Öztaşlar torbalı yamaha bayiinin servisi ve hizmetinden ben memnunum senin için parça teminide yaparlar. Esnaf insanlar en azından burası servis burda böle muamelesi görmüyosun.

bana da İstanbul'da koruma demiri taktıracağım bir yer lazım. Yıldız ticarette siyah var sadece ama ben krom istiyorum. nereden bulabilirim?

selamlar sevgili YBR tutkunu dostlarım İzmir'de kazık yemeden yedek parça ve servis alabileceğim bir yer var mı bildiğiniz? Motorum 2006 model 15000 km'de siyah Ybr 125.

Kahramanlar'da "Levent motor" vardı eskiden, halen oradamıdır bilmiyorum.Fuar'ın arka tarafı oluyor.Basmane tren garı tarafından geldiğinde soldaki ilk ana cadde.Dükkanı o caddenin arkasındaki sokaktaydı.Tüm parçaları orada bulabilirsin. Servis yok yalnız sadece parça satar. Servis için birşey diyemeyeceğim.Kazık atmayan tamirci yok gibi malesef. Ufak tefek şeyleri kendin yap derim. Büyük onarımlar için durdur bir kuryeyi, nerede yaptırayım diye sor.Yanında kağıt kalem de bulunsun. Ama birkaç kişiye sor ki alternatifin olsun. Motoru götürmeden önce de git tamircilerin yerini gör, konuş. Kafanda bir fikir oluşsun. Mümkünse otur orada yapılan işi seyret. Adam çekiçle keskiyle mi çalışıyor yoksa doğru dürüst lokma seti ile mi çalışıyor gör.

Son düzenleme:
5 nci vitesde.Seninki 1000 devir alttan geliyor.Yuvarlak kafalar cevaplarsa sevinirim :mrgreen:

ybr lerde kadranda 100 gösteriyor genelinde ki rodajına baglı bnm motorun kadranı ruzgara göre değişiyor bazen 8.000 devirde 120 yi görüyor bazen 9.000 devirde.

sizlerdede redline na 9.000 devirden sonra giriyor demi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:49 ----------

sizin oralar nereler kardeş ?

balıkesirin ilçesindeyiz abi fiyatlar sana ucuz geldi galiba ama aslında pahalı bile (bence) buralarda normal fiyat oalrak görülüyor bazende millet tutturduguna :) en basitinden tanıdıgım 2008 ybr yi (9.000) km de 2010 başında 2.600 e aldı çizik dahi yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar