Pervane Egsoz Uçu Yardım :)

arkadaşlar motorum için Pervane egsoz uçu yapmaya karar werdim ama yapamadım :( hazır veyatta kendisi yapan arkadaşlar warsa paylaşabılır mı??

Bunun motosiklete takılanını ve gördüm ne de duydum.

Sanırım egzosun arka tarafını kesip biçmek ve bunu bir şekilde kaynak yapmak gerekir, ama bu durumda istediğin zaman çıkaramazsın ve sonrasında ise muayenede sorun yaşayabilirsin. Uç olarak yapsan nasıl monte edeceksin bilmiyorum zaten.

abi sesi manyak ya hani bazı arabalarda turbo warya turbo sesi aynısını werıor adamın biri taktırmış uşakta qörmüştüm qaza yüklenince felaket bi ses verior ya :D sipariş werdim hepsiburadadan bakalım qelınce nasıl taktırcm xd

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

gültekin abi o ilk fotoğraftakinin aynısını sipariş werdim bakalım nasıl bişey olucak mrk ediorm qelsnde xd

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

bu linkten bakabilirsiniz aynısını sipariş werdim qelsin montajlarken fotolucm foruma anlatım koycam Modacar Biray B361A Egzos Nikelajı 220004

Ne ise yariyor bu pervane eksoz? :silent:
ucabiliyormusun?
ilk görüyorum.. Bir yasima daha bastim..

abi sesi manyak ya hani bazı arabalarda turbo warya turbo sesi aynısını werıor adamın biri taktırmış uşakta qörmüştüm qaza yüklenince felaket bi ses verior ya :D sipariş werdim hepsiburadadan bakalım qelınce nasıl taktırcm xd

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:24 ----------

gültekin abi o ilk fotoğraftakinin aynısını sipariş werdim bakalım nasıl bişey olucak mrk ediorm qelsnde xd

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

bu linkten bakabilirsiniz aynısını sipariş werdim qelsin montajlarken fotolucm foruma anlatım koycam Modacar Biray B361A Egzos Nikelajı 220004

Güzel bişeye benziyor ,hele gelsin tak bakalım ,senin egsoz çıkışlarının çapı sanırım uygun ,malzemeler geldiğinde çap ölçülerinide belirt ,belki bende arabama takarım :cherry: gerçi şu an elimde gerçek krom sac var kendim aynısını yapabilirim ama ,hatta yapmaya baştadım bile:queen::queen:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunun motosiklete takılanını ve gördüm ne de duydum.

Sanırım egzosun arka tarafını kesip biçmek ve bunu bir şekilde kaynak yapmak gerekir, ama bu durumda istediğin zaman çıkaramazsın ve sonrasında ise muayenede sorun yaşayabilirsin. Uç olarak yapsan nasıl monte edeceksin bilmiyorum zaten.

Niye dostum şöyle birşey olsa fenamı olur işte :p
Hem portatif. Muaynede sök tak yaparız :)

parça qelsin direk egsozun dış kapağını kesıcem susturucu kapaqına kadar sonra zaten borusu bellı oluyor oraya onu kalın tarafı dısta kalıcak sekilde kaynak kaynak yerlerinede mat siyah boya bitti sonra vınnnn vıınnnn :queen:[/B]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pervane eksoz uçu diye bişey varmı arkadaşım ucu olacak orası türkçeyi düzgün konuşun yazı yazmasını bilmeyen başlık açmasın.

F1 arabaları gibi ses veriyor ama arabalarda öyle motorun eksoz gazı oyle döndürebilirmi bilmiyorum.

Pervane eksoz uçu diye bişey varmı arkadaşım ucu olacak orası türkçeyi düzgün konuşun yazı yazmasını bilmeyen başlık açmasın.
21 adet harften oluşan başlık yazısındaki (Ç) harfinin virgülünemi taktın kafayı ,ne gerek var böyle bir müdahaleye ?Ha (ç) yazılmış ha (c) ,aceleden yada küçük bir dikkatsizlikten yada klavyedeki (c)harfinin basmamasından olmuş olabilir , bir virgül hatasından dolayı adama bu şekilde saldırıda bulunman çok ayıp ,şurada hoşça vakit geşirip birşeyler paylaşmaya çalışıyoruz ? Bildiğin bişey varsa bence paylaş, derim.

duyarlılığın için teşekkürler , ancak eğri oturalım doğru konuşalım Türkçe Türkiye vb. kelimeler cümlenin neresinde olursa olsun büyük harfle yazılır...

bir konuda profesyonel olmadan başkalarını eleştirmek sitenin genetiğinde var

]arkadaşım burda mahkeme kararı yazmıyoruz anladın istediğim qibi yazarım buranın admini ve modu war daha sana sıra qelmedi bişey dicek warsa ya admin yada mod der sen karışamazsın anlatabıldım mı ?[/B]

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar