- Konu Yazar
kardeş olay küçümseme değil ben sessiz bir mahallede oturuyorum gecenin 2 sinde senin kapının önünden bu zımbırtıları takmış yaşları genelde 25 i geçmeyen (o aracı nasıl alıp sürüyolarsa ticari taşıt kullanma belgeleri oldup olmadığı belli olmayan :silentzibidiler yarış yaparsa (ki bunlar arada bir murat 131 ve şahin gibi araçlara terfi ediyolar) sen ne yaparsın sorarım
ben sağlık personeliyim ailemin yanına evime çok düşük bir zaman diliminde uğrayabiliyorum onu da huzurlu geçirmek istiyorum ve her akşam aynı terrane yaşanıyor bir kaç kez polise şikayet etmeme rağmen hiç bir işlem yapıldığını sanmıyorum çünkü aynı şekilde devam ediyor gariban polis artık bu zibidilerin hangisiyle baş edeceğini şaşırmış durumda
ben rahatsız olduğum için kendi motosikletinden performans eksoztunu söküp orjinal eksozt susturucusunu takmış adamım ve gecenin köründe pervane eksozt takıp ortalıkta yarışan şehir içi hat minibüsçülerinden aşırı derecede rahatsız olmuş bir adamım buraya kadar sıkıntın varsa sor
2 bütün minibüsçülere ve kamyonculara aynı muameleyi yapmak hoş değil elbette düzgün şöförlük yapanları tenzih ederim onlar italat ihracat yaparken motosikletlilere en düşmanca tavır içinde olanlar değil midir? bu sitede bunun anketi bile yapıldı arkadaş inanmazsan anket bölümüne bak
ha bu arada arkadaşlar bu benim fikrimdir beni bağlar hiç bir şekilde hiç kimse bundan sorumlu değildir kendini sorumlu gören varsa da veya kullandığım uslup ağır ise herkesten özür dilerim
orası öyle ama birazcık anlayıp dinlese arkadaşlar duyarlı olsalar hiç bi problem yok konu nerden nereye geldi o egsoz zaten deviri 9.000 e dayamadan ses vermiyor normal susturuculu egsoz gibi oluyor sesi ama dediğinde haklısın o minibüscülere bende karşıyım gece saat 12 adamın mesaisi bitmiş adam almış birasını takmış ferdi baba kasetini son ses bide abartı egsoz ohh öyleleri banada çok denk geldi ama duyarlı efendi olanlarda var yani...