![]()
Biz artık YOKUZ ::kalbim::
Sen geliyodun hani ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------
Ha bide 3 çay 1 limonata için 40 lira ödememe sebep olan herkeze binlercekez teşekkürler :rendeer:
Referandumdaki tavrimizi net belirten bir fotograf olmus gibi bu.:cherry:
![]()
Derhal bilboardlara falan asilsin.![]()
Ha bide 3 çay 1 limonata için 40 lira ödememe sebep olan herkeze binlercekez teşekkürler :rendeer:
Biz gelemesek de motorumuzu gönderdik Görkem'le :mrgreen: Herkese sevgiler :rendeer:
Tirbiyesizzz istedinde yapmadık mı? :farao:
![]()
![]()
hahaha Emreye zaten ayrıca sevgilerimi iletiyorum burdanLeyynn madem adisyonu sahiplendin nie kalkıp gittin
Banu yaivrimmm bu kocan çok fena döövv onuu
![]()
Tirbiyesizzz istedinde yapmadık mı? :farao:
ya ne gerek var .. emre halleder :d
hee bu arada ihale nie deryaya kalıyomuş bakiimm.. sizlerin eli armutmu topluyo.. yapın börek çorek .. biz atlar gelirziz.. noldu la sizin kadın dayanışmasına .. tırt dayanışmacılar sizi![]()
![]()
![]()
yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdıryalnız CEM in ucu gözükmüş ben gizli gizli yapıyorum...
[/COLOR]Ha bide 3 çay 1 limonata için 40 lira ödememe sebep olan herkeze binlercekez teşekkürler :rendeer:
aklıma gelen başımıza gelmiş desene.. bu böyle olmaz, bir değil iki değil, hep sana denk geliyo, ödenen fazla paranın haddi hesabı yok, ben kafedekilerin hesabı kabarttığından da şüpheleniyorum, en iyisi bi daha gitmeyelim nargilem kafeye, en güzeli fındıklı sahil.. illede kapalı mekan olacaksa yinr tophanede başka bi mekana gideriz, deryanın dediği gibi adisyonlar isme göre açılsın ki hak geçmesin.. fazla ödeme yapan arkadaşların zararlarının bi şekilde telafi edilmesi lazım..
bi de bi paket (içinden sadece bi tane içilmiş) :mrgreen: kısa monte carlo yu kim unuttuysa hakkını helal etsin :mrgreen: gerçi zehirlenen benim yoksa helal etmesi gereken benmiyim?![]()