27/07/2010 uzun zaman oldu görüşemedik buluşması resimler,duygu ve düşünceler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resim080.jpg

Biz artık YOKUZ ::kalbim::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
resim080.jpg

epey uzun aradan sonra bir araya gelip eski dostları görmek keyif vericiydi katılan tüm dostlara teşekkürler :rendeer:

Sen geliyodun hani ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:40 ----------

Ha bide 3 çay 1 limonata için 40 lira ödememe sebep olan herkeze binlercekez teşekkürler :rendeer:

oha yuh abi....
harbiden bu soruna bir çare bulmak lazım sona kalan daima sorun yaşıyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:37 ----------

Referandumdaki tavrimizi net belirten bir fotograf olmus gibi bu.:cherry:

resim061.jpg

Derhal bilboardlara falan asilsin.:p

yalnız CEM in ucu gözükmüş ben gizli gizli yapıyorum...

Biz gelemesek de motorumuzu gönderdik Görkem'le :mrgreen: Herkese sevgiler :rendeer:

aha dedim EMRE YEŞİM gelmiş aaa dediler sadece motoru... :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------

Tirbiyesizzz istedinde yapmadık mı? :farao:

hadi bakalım istiyoruz yapmada görelim,orada klavyeden yazmak kolay...:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:48 ----------

resim080.jpg

resim080.jpg

hayırdır neden... :D

hahaha Emreye zaten ayrıca sevgilerimi iletiyorum burdan :) Leyynn madem adisyonu sahiplendin nie kalkıp gittin :D Banu yaivrimmm bu kocan çok fena döövv onuu :D

pardon biri bişey mi dedi :thumright::blusssh:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:06 ----------

Tirbiyesizzz istedinde yapmadık mı? :farao:

istesek yapcakmıydın Allah için :mrgreen::mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:08 ----------

ya ne gerek var .. emre halleder :d

hee bu arada ihale nie deryaya kalıyomuş bakiimm.. sizlerin eli armutmu topluyo.. yapın börek çorek .. biz atlar gelirziz.. noldu la sizin kadın dayanışmasına .. tırt dayanışmacılar sizi :D :D :D

hallettim ben gardaşım vasıta olmadığı için erken kalktım :queen::queen: :wiinkk:

Davet eden, katılan , resmimizi çekip bi de üşenmeden siteye atan üç modu aynı anda aynı yerde görüp aaaaaaaaaaa üçü biraradalar gelmiş dedirten indirimli hesapla delirten özetle eglenmemezi saglayan akşamımıza keyif katan herkese çok teşekürler arkadaşlar.

[/COLOR]Ha bide 3 çay 1 limonata için 40 lira ödememe sebep olan herkeze binlercekez teşekkürler :rendeer:

aklıma gelen başımıza gelmiş desene.. bu böyle olmaz, bir değil iki değil, hep sana denk geliyo, ödenen fazla paranın haddi hesabı yok, ben kafedekilerin hesabı kabarttığından da şüpheleniyorum, en iyisi bi daha gitmeyelim nargilem kafeye, en güzeli fındıklı sahil.. illede kapalı mekan olacaksa yinr tophanede başka bi mekana gideriz, deryanın dediği gibi adisyonlar isme göre açılsın ki hak geçmesin.. fazla ödeme yapan arkadaşların zararlarının bi şekilde telafi edilmesi lazım..

katılan arkadaşlara çok teşekkürler.Alper seni ayrıyetten öpüyorum:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------

aklıma gelen başımıza gelmiş desene.. bu böyle olmaz, bir değil iki değil, hep sana denk geliyo, ödenen fazla paranın haddi hesabı yok, ben kafedekilerin hesabı kabarttığından da şüpheleniyorum, en iyisi bi daha gitmeyelim nargilem kafeye, en güzeli fındıklı sahil.. illede kapalı mekan olacaksa yinr tophanede başka bi mekana gideriz, deryanın dediği gibi adisyonlar isme göre açılsın ki hak geçmesin.. fazla ödeme yapan arkadaşların zararlarının bi şekilde telafi edilmesi lazım..

Emin bu konuda sana katılıyorum.Bence de fiyatı şişirdiler.....

bi de bi paket (içinden sadece bi tane içilmiş) :mrgreen: kısa monte carlo yu kim unuttuysa hakkını helal etsin :mrgreen: gerçi zehirlenen benim yoksa helal etmesi gereken benmiyim? :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar