Istanbulda havuz arıyorum

Sayın arkadaşlar,
İstanbul avrupa yakasında bahçelievlerde oturuyorum en fazla 40km mesafede gidebileceğim güzel uygun fiyatlı havuz nerede var ben hiç bilmiyorum.
10-20TL ye güzel nezih bir havuz nerede var bana adresini ve adını flan verirseniz çok sevinirim :)
Teşekkürler.

kapalı havuz istemiyorum açık havuz olsun bide mekan güzel olsun kroların dolu olduğu biyer istemiyorum krodan kastım erkek flan deil :D serseri,ne idüğü belirsiz,pis insanların girdiği havuza giremem. çatalcayı biliyorum çok güzel orda arkadaşlarımda var ama çatalca biraz uzak kaçıyo :)

BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

o paraya anca naylon legen alır balkonda nezih nezih takılırsın :p

25 senedir bahçelievlerde oturuyorum o dedigin seyden burada hiç olmadı bosuna arama..

Sayın arkadaşlar,
İstanbul avrupa yakasında bahçelievlerde oturuyorum en fazla 40km mesafede gidebileceğim güzel uygun fiyatlı havuz nerede var ben hiç bilmiyorum.
10-20TL ye güzel nezih bir havuz nerede var bana adresini ve adını flan verirseniz çok sevinirim :)
Teşekkürler.

ataköydeki spor kompleksi güzel diyolar ama kapalı havuz..

o paraya anca naylon legen alır balkonda nezih nezih takılırsın :p

25 senedir bahçelievlerde oturuyorum o dedigin seyden burada hiç olmadı bosuna arama..

puhhahahahahhahahahhahahhaha :mrgreen:

O paraya anca naylon leğen alır, balkonda nezih nezih takılırsın :p

25 senedir bahçelievler'de oturuyorum. O dediğin seyden burada hiç olmadı, bosuna arama!..

Kolay kolay ve herşeye gülmem .. Fakat bu yazı beni fazlası ile güldürdü..::xs06::
Sağolasın ''harbitürk'' espirine çok ince bir ayar vermişsin..::koop::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar