istiklal caddesindeki size göre en büyük eksiklik

istiklal caddesi istanbul'un en merkezi yerlerinden biri ve birçoğumuz ara sırada olsa çıkarız taksim'e..nitekim cafe, bar çok.. peki orda yürürken en çok neyin eksikliğini hissediyorsunuz? ya burda şu yok şu olsa bura daha rahat olurdu ya da burda daha eğlenceli gezerdim dediğiniz ne var? herhangi bir eksiklik olabilir tespit ettiğiniz bekliyorum dökülün:rendeer:

Ben Beşiktaşta doğdum ve büyüdüm.Taksim gümüşsuyundan yürüyerek 15/20dk.Benim yıllardan beri eksik olarak tespit ettiğim tekşey,''GÜVENLİK'' sıfır,bilhatsa hava karardığı zaman...

Evet nerde çokluk orda B..luk dedikleri gibi heran kafanıza 200kilo cam yada zorla telefonunuzu paranızı almaya çalışan tinercılerle karşılaşma riskiniz çok fazladır.
3 yıldır hergün okul geregi gidip geliyorum okul bitince ayak atmıycam :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Beşiktaşta doğdum ve büyüdüm.Taksim gümüşsuyundan yürüyerek 15/20dk.Benim yıllardan beri eksik olarak tespit ettiğim tekşey,''GÜVENLİK'' sıfır,bilhatsa hava karardığı zaman...

bence de en büyük eksiklik budur.
40-50 tinerci ve serseri ile başedemiyorlar.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bencede güvenlik.
Ayrıca istiklal caddesini bizlere yanlış lanse ettiren Şebnem Ferah'a buradan hörmetlerimi sunarim :)

guvenlik, temizlik, restorasyon,...

ISD yok bir de artık:( Istanbul Satranc Dernegi... :silent:

sanki türkiyede bi istbul var başka memleket yok hayret bişii:farao:

ben ankaradan katılıyorum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :p (bu kötü şaka mezit için)

istanbulu seviyorum uzaktan uzağa, yaşanmaz filan diyipte doluşanlarıda anlamam, bırak git kardeşim yaşanmıyosa!

istiklal dünya şehrinin vitrini. cafeler, piyasacı gençler bir yere kadar! kafası çalışan sanatkar adamlar oturup çekse düzeltse, gözlerimizi kapatıp istanbul'u dinlesek cüzdanı çarptırma korkusu olmadan :p

uzaktan uzağa yorumum budur.

not: yıllık iznimin bir bölümünü kullanacağımdan yazılarıma bir süre ara veriyorum. okuyucularımın gözlerinden öper, bu sitede benimnen polimiğe girenleri uzaktan pis pis keserim.
esen kalın.

evet sadece istanbul varmış gibi davranarak sormadım ben bu soruyu arkadaş kompleks yapmış anlaşılan neyse tartışmaya girmiycem nitekim bi proje için lazımdı, halkı bir yokluyum dedim. cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...

evet sadece istanbul varmış gibi davranarak sormadım ben bu soruyu arkadaş kompleks yapmış anlaşılan neyse tartışmaya girmiycem nitekim bi proje için lazımdı, halkı bir yokluyum dedim. cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim...

Pekiiii,neçıktı falından..aman şeyy:p eee projenden:)?

istiklal caddesinde en büyük eksiklik .. orda insan yok ... ( kısmen)

hacı en güzel cevabı ben yazmışım demi?
projeye katkılarımdan ötürü tebrik ediyorum.

Sırf bu tinerciler, gaspçılar ve trafiğinde bolca barındırdığı büyükbaş hayvanları yüzünden İstanbul'dan korkuyorum var ya.:):silent::pr:

:)))) jesse insan yokk derken parantez içindeki kısmen bile kurtaramamış... nasıl yok ya bir sensör koysak üstüne basan ayakları saysa sayamaz zaten 10 dakikaya bozulur:cat::queen:
edep haya yok derken ne görüyorsunuz ki istiklal'de bu kadar ahlaksız beni bir aydınlatın; açık konuşalım:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar