[Ankara - MT]

Valla biraz uzak gözüküyor, git-gel 320 km yi bile geçeriz, yoruluruz.
Farklı bir teklifim var:
Rota: Ankara-Akyurt-Kalecik-Elmadağ-Ankara

rota değişti ANKARA AKYURT KALECİK ELMADAĞ ANKARA YARIN SAAT 10:30 DA ESENOĞAYA GELMEDEN ÖNCEKİ KAVŞAKTA BULUŞULACAK

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------

a citi nin onunde mi yakacaz mangalu:d

he orda yakalımda güvenlikte bizim motorları yaksın yarın 10:30 da esenboğa ya gelmeden önceki kavşakta buluşalım gelirseniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

dikkat dikkat organizasyon var dikkat dikkat

18 temmuz 2010 tarihinde ankaradan çıkıp akyurt kalecik elmadağ üzerinden ankaraya döneceğiz gelecek olan varsa saat 10:30 da esenboğaya gelmeden önceki kavşakta beklesin saat 11:00 de hareket edeceğiz

herkese iyi akşamlar. malesef işlerimin çıkması nedeniyle yarın aranıza katılamıyorum. murat abi keşke gelebilseydim:pr::pale:

rota değişti ANKARA AKYURT KALECİK ELMADAĞ ANKARA YARIN SAAT 10:30 DA ESENOĞAYA GELMEDEN ÖNCEKİ KAVŞAKTA BULUŞULACAK

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------

he orda yakalımda güvenlikte bizim motorları yaksın yarın 10:30 da esenboğa ya gelmeden önceki kavşakta buluşalım gelirseniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:54 ----------

dikkat dikkat organizasyon var dikkat dikkat

18 temmuz 2010 tarihinde ankaradan çıkıp akyurt kalecik elmadağ üzerinden ankaraya döneceğiz gelecek olan varsa saat 10:30 da esenboğaya gelmeden önceki kavşakta beklesin saat 11:00 de hareket edeceğiz

Ankara güney ekibi saat 10:00 (pazar) da PANORA AVM de toplanıyor, 10:45 de Esenboğa dan önceki kavşakta olacağız (Akyurt-Çubuk-Esenboğa kavşağı).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:26 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Bakalım dönsünlerde kimler gitti kimler kaldı görelim bir :) biz gidemedik gidenler gitmeyenlere anlatsın....

çok kotu pazar gününe bana yazmışlar 1gün boyunca boş bi ofiste nobet tuttum batıkent superonline a teşekkurler

bende gelemeim, Ankara'ya daha sabah giriş yaptım 10:30 da... şimdi de iş yerindeyim... Hafta içi birşeyler ayarlayalım isterseniz, bahçeli 7 de yada başka bir yerde farketmez... Cem nerdesin hemşerim?!?!?! Yunus gitti sesin çıkmaz oldu???

Beyler bu arada, c.tesi günü Ankara'daki ikinci Monster'ı gördüm, kırmızı bi yavruydu, saat 13:45-14:00 civarında eskişhir yolu kızılay istikametinde armada civarında gördüm!!! aramızdan biri mi acaba sahibi???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yarın tek kişilik gezime çıkıyorum ankara mt olarak merak etmeyin.720 km.

zaten tek tek gezildiği için ankara mt bu kadar sessiz

valla ben şahsi olarak cevap yazayım o zaman her toplanacağımızda saat kaçda nerde buluşulacak ne yapılacak veya neler yapabiliriz soruyorum yazıyorum foruma ki tek tek olmasın tanışalım birlik olalım kendimizi gösterelim diye ama olmuyor işte.. önceden de dediğiniz gibi demekki herkez aynı şeyleri düşünmüyor
yahu ne oldu birden sustu herkesler???

belli ki herkez tatilde (en azından ben öyleyim :) )

bir hafta içi buluşması yapalım o zaman ne dersiniz

Evet iyi olur ama bensiz olur :pale: ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar