- Konu Yazar
Basınçlı hava + 2 kere yağ değişimi olabilr mi??
Basınçlı hava + 2 kere yağ değişimi olabilr mi??
abi karteri söküp yapsan.daha sonra havayla temizlesen iyi olmaz mı?
Oho sende iş çıkaracan..Karteri nasıl sökeceğiz...
Öğret sökeyim...
Ben buldum ostimde de yaptırtmadım..
Ostimde Togaysan var..Onlar tavsiye ettiler..Gittim konuştum...Ama yaptırmadım...
İyi bilen birisi olsun istiyorum...
Yok ben yapmıyacağımda..abi karteri beş alyan tutuyor neyini öğreteyimhem sen mi yapacaksın bu işi?
küçük bir not: dişleri helis şeklinde olan kılavuzlar talaşın büyük kısmını dışarı atarak ilerler.
Hocam o kadar Ostimdesin yani bir yer bulamadın bize...
Gidelim yaptıralim..Bugün Med Makinaye gittim...Bilin mi orayı...
küçük bir not: dişleri helis şeklinde olan kılavuzlar talaşın büyük kısmını dışarı atarak ilerler.
doğru ancak diş çekilen yer, zemine paralel bir yer olduğu için ister istemez içeri talaş düşecektir...
diş çekilecek deliği bir şekilde tabana baktırırsanız yani tavana diş çeker pozisyon oluşturabilirseniz o zaman talaşlar yene düşecektir..
Bence yinede azda olsa gider içersine...
Senin samimiyetine inanmıyorum bir sonraki heil coil ile ilgili başlığını heyecanla bekliyorum.
yağ doldurma tapasından ,helicoil kılavuzunu salma aşamasında az bir miktar sürekli hava verilir.ve böylece talaşlar kılavuzun kenarında dışarıya atılır. karter içinede hiç çapak gitmez böylece .önemli bir hususu belirteyim kılavuz çekilirken delik eksenine doğru dik çekilmesi önemlidir . birde hatve yayı deliğe yerleştirildikten sonra onun kırılan bir minicik ucu var (montajdan sonra kesinlikle kırılması önemlidir.) bu ucunda dışarıya atıldığından emin olun .yani o kırık ucu kesinlikle görmelisiniz.