Öncelikle hoşgeldin dostum;
Vites geçişlerindeki ses bende de mevcut fakat "Marv" arkaşımızın yazdığı gibi aragazı verdiğimde ses min seviye ye iniyor tabi bu ne derece doğrudur bilemem ama yakıt sarfiyatı arttığı kesin..:mrgreen:
Ayrıca baskı balata değiştirmek için motor açılmıyor sadece debriyaj kutusu sanırım motorum sol alt kısmında grenajdan dışarıya çıkan yuvarlak kısım sökülüyor yani motor sökülmüş anlamına gelmediğini düşünüyorum. Çünki bu belirli bir Km'den sonra veya kullanıma bağlı yıprandığında değişmesi gereken bir parçadır. Bende değiştirmeyi düşünüyorum fakat uygun ve kafama yatan bir yer bulamadım. İstanbul Anadolu yakasında Debriyaj balatası değiştirebileceğim güvenilir, uygun bir yer önerirseniz ayrıca sevinirim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------
Ayrıca bende şöyle bir ilginç bir durumda var;
Debriyaj çekili iken vitesi 1'e alıp yavaş yavaş hareket ederken debriyaj bırakmadan ara gazı gibi gazda versem motordan sanki yarım debriyaj yapmışım çok hafiften ileri atılma oluyor her gaz verişimde yapıyor bunu

ale: ama gerisi gelmiyor sadece ilkiliyor ileri gitmiyor sanki hafifde bir ses geliyo gibi:cyclopsan Sizce sebebi ne olabilir...:silent: