bir iki sene önce başımdan geçen olayı size anlatayım bende
o sıralar maşallah bütün hata yapan bayanlar bana denk gelirdi trafikde
erkek yokmuydu hata yapan onlardan da vardı ama bayanlar kadar çok denk gelmedi çekiyormuyum ne

sokak arasında yokuş aşşağı iniyorum arkamda bir araç belirdi sola döneceğim için sinyalimi yaktım
sola doğru yanaşıyorum arkamdaki aracı kontrol ediyorum aynadan ilginçtir oda sola yanaşıyo
ben biraz daha sola yanaştım sokağın başına gelmek üzereyim aynadan takip ediyorum arkamdaki aracı tam döneceğim sırada bi baktım solumdan gazladı geçti :farao:
frene asılmamla beraber son anda aracın sağ arka kapısını teğet geçtim ve durdum
aynama bakmasam ve dönsem şu an burda olmayabilirdim

ale:
ben tabi durunca el kol hareketleri ile bağrındım ama araç durmadı gazladı gidiyor
camlarda siyah görmedim içindekini
o an ileride ışıkların olduğu geldi aklıma ve dedim nasılsa orda durcak neden hesap sormuyorum sonuçta beni öldürebilirdi canıma kastetti
gazladım peşine ama oda ne beni görünce oda gazladı ama yaklaştım araca aha dedim kırmızı yandı duracak
beni görmüş olmalı ki kırmızıda karşı şeride geçti dedim durursam adiyim yakalıcam
karşı şeride geçince ileride bi ışıklar daha var baktım ilerde kırmızı yanıyor araclar durmuş mecbur buda durdu tabi
yanına yanaştım camlar siyah kapalı içerde cep telefonunun ışığını gördüm cama vurdum
açsana die bağırıyorum adam çıksında dalıcam öle hırslanmışım
cam açıldı yavaştan bi baktım bi bayan
o an "görmüyormusun sinyali öldürcektin beni" diye bağırdım yılın cevabı geldi
"ben seni görmedim kusura bakma"
allah trafikde araba kullanan bayan şoförlerden hepimizi korusun
tüm bayan sürücülerde kendilerinin yada bi tanıdıklarının çok iyi kullandığını iddaa ederler
ben hiç iyi kullanan bayan araba sürücüsü görmedim ama itiraf etmeliyim nasıl oluyorsa motosikleti daha iyi kullanıyorlar
o konuda haklarını yemiyeyim