aslında üstat benimde kırmızı sonradan hoşuma gitti. denize düşen yılana sarılır misali

bide sarı vosvos düşünüyorum. böle kapımın onunde 2 klasik makine ve sarı kırmızı renkler. tamda göztepe'min renkleri olması hoşuma gidecek.. ama böyle siyah biraz daha ciddi bi renk olduğu için alasım geliyo. (ki normal hayatım da hiç de ciddi bi adam değilimdir

ama ne bileyim daha klasik olduğunu düşünüyorum. artık bulamzsam siyahı döncez kırmızıya. olmadı asyayıda düşünüyorum ama içim el vermiyo inan ki... bakalım napcaz..[/QUOTE]
bende yaklaşık 3 haftalık bir asya(siyah) kullanıcısı olarak bi kaç şey söyleyebilirim. :cherry:
zn'yi gördüm aşık oldum. sırf bu motor için ehliyetimi alıyorum.(sadece direksiyon sınavı kaldı). zn alıcam diye kesin kararımı vermişken illa siyah diye tutturunca mecbur asyaya döndüm ve ikinci el 1390 km'de bi asya aldım. 1200 verdim. artı aküyü yeniledim falan filan satış hariç bana 1250 liraya maloldu. üzerine 200 daha koysaydım sıfır zn alıyordum. bizim buradaki bayi veriyordu.
ama sonuçta birde şöyle düşünmek lazım; ben ne istiyorum ve içime sonradan içime dert olucak bir karar vermiyeyim. ben siyah istiyordum arkadaş. istedim ve pahalıda olsa aldım. içim rahat ve hiç bir uhte yok. sende ne istiyorsan ona karar ver ve sonradan içine dert olmasın.
asyanın 125t ile mondial 125zn arasındaki farka. herşeyi aynı. servisinede sordum hiç bir fark yok dedi. benim motorun serisinde fabrika çıkışı alarm ve uzaktan çalıştırma fonksiyonu var. (süper bi şey kilitlemeye gerek kalmıyor. hafif sallansa hemen başlıyor uyarı modunda ötmeye. çok oynarsan daha pis bağırıyor.

) gerçi sende taktırabilirsin 40-50tl bi şeymiş. sonuç itibariyle hiç bir farkı yok yani. arkadaşların dediği gibi fazla para vermeye gerek yok ama içine ne siniyorsa onu yap. :cat: