Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sen bile uydurabilirsin camın iç tarafına bu evdeki camlara ruzgar girmesin diye sunger yaparlar ya onun gibi bişey ama oyle büyükte birşey olmaz göz zevkini bozmasın :bounce:

hımm herhalde bu camı tutan 3 4 vida var onları sokup o maddeyi camla grenaj arasına bı mıktar koyup tekrar vıdalıcam.. olmadı ben denıyım once bakalım sorun olursa donerım yıne :cat:

birde ön camı sıyah yapmayı dusunuyorum ama yeni siyah cam almadan yapan var mı , film cekerek vs ?

hımm herhalde bu camı tutan 3 4 vida var onları sokup o maddeyi camla grenaj arasına bı mıktar koyup tekrar vıdalıcam.. olmadı ben denıyım once bakalım sorun olursa donerım yıne :cat:

birde ön camı sıyah yapmayı dusunuyorum ama yeni siyah cam almadan yapan var mı , film cekerek vs ?
4 vida gozuken var 1 vidada içerde var.
sen yanlardan sokup yapsan olur.

Cıbırlarda hep olan bir rahatsızlık.camla sabitlediği plastik yerlere titreşim yapmıycak birşey uydurursan sorun hallolur :cat:
Ben kaskı takınca hiç duymuyorum o sesleri problem kalmıyor kask her derde deva :)

aynen bende de öyle oluyor...kask yokken rahatsız edici oluyor ama kaskı takınca bişey duymuyorum... çok merak ediyorum dışarıdan nasıl bir ses geliyor mu acaba:silent:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
angel eyes fardan kastın ney?
Kaşları geçtik şimdi engel mı istiyon :queen:

Burak Abi CBR 125 R Angel eyes far yaz googleye görsellere bakı ver sana zahmet o zaman anlarsın ne kadar manyaq süper birşey olduğunu eminim hemen sende isticeksin yada wep'te ara zaten en baş sayfada yada onun bir altında CBR 125 R'ye uygulanmış angel eyes farLar vardı.

aynen bende de öyle oluyor...kask yokken rahatsız edici oluyor ama kaskı takınca bişey duymuyorum... çok merak ediyorum dışarıdan nasıl bir ses geliyor mu acaba:silent:
film çekilerek halledilir aslında hemde güzel bir görüntüsü olur.
Ben duymuyorsam sesi sorun yok :p
Bu arada bana Yoshimura egzoz satan biryer lazım benim hedırsa uycak egzoz arıyorum.

Burak Abi CBR 125 R Angel eyes far yaz googleye görsellere bakı ver sana zahmet o zaman anlarsın ne kadar manyaq süper birşey olduğunu eminim hemen sende isticeksin yada wep'te ara zaten en baş sayfada yada onun bir altında CBR 125 R'ye uygulanmış angel eyes farLar vardı.

hmm ona angel eyes mı diolarmış bilmiodum ismini.iyi hoş birşey benm de hoşuma gitmişti.bulursan söle alalım ben de alcam.araştır bakalım ebaydan falan sana görev:queen:

hmm ona angel eyes mı diolarmış bilmiodum ismini.iyi hoş birşey benm de hoşuma gitmişti.bulursan söle alalım ben de alcam.araştır bakalım ebaydan falan sana görev:queen:

Abi el becerin iyiyse kendınde yaparsın çok kolay kendın yaparsan maliyeti 24 Tl :cherry::cherry:

tamam ben baktım ama detaylı bakmadım.uygunsa fiyatı alırız bulursan

Burak Abi bunlar baya tuzlu fiyatları 350'den başlıyo gidiyoda gidiyo ama kendi yaparsan 24 Tl gibi birşeye geliyo istersen ben sana malzemelerini yazıyım sen yapmayı dene videolarıda var youtubede izlersen ona göre çok kolay bir yapımı var.http://www.kendinyap.gen.tr/videolar.html?task=videodirectlink&id=9 <--- Buda Linki abi tıkla bak nasıl yapıyorlar gerçekten kolay.

Burak Abi şuraya bakı ver bak neler var nasıl olmuşlar?

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/55552-cbr-125-angel-eyes.html

Son düzenleme:
Son düzenleme:
ya şu plaka işlemlerini yürüten trafik takipçilerin kafasına sıkcam az kaldı :)

Tamam Evde KontroL et yazarsın bana ben sana yardım etmeye çalışırım el becerim baya fazla :bounce::bounce::cherry:

Abi şu linkede bak ama bu adamların yaptıkları kadar güzel değil bence çok aralıklı ledler hoşuma gitmedi benim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rkey-angel-eyes-14-90-tl-kargo-ucretsiz/detay

la daha ne istiyon adamlar 14 tl ye yapmış.mis gibi olmuş.o karanlıkta farın içinde çok hoş olur az led falan diye dert etme hiç belli olmaz

la daha ne istiyon adamlar 14 tl ye yapmış.mis gibi olmuş.o karanlıkta farın içinde çok hoş olur az led falan diye dert etme hiç belli olmaz

Bilmiyorum abi yha benim hoşuma gitmedi şahsen diğerleri daha belirgin ve daha parlak yanıyo çünkü

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar