Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Acaba 300 TL'ye Kask,Mont,Eldiven Bulabilrmiyim :D:D:D

Speed_Man Abi sen bu motora bu kadar modifiye yapmışsın gerçekten 10 numara hiç basmayı denedin mi? Bastıysanda ibre kaça vurdu? Küçümsenicek modifiye yok hani CBR'de Merak ettim. =)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:15 ----------

arkadaşlar motosikletimin satışını bu sabah verdim. 4.950.-TL . Alan arkadaş sabah geldi. motosiklete bayıldı resmen. özellikle de sesine. önceden de cbr 125 kullanıyormuş. şimdi motorsuz kaldık iyi mi .. :)

ha bu arada her malın alıcısı vardır. :wiinkk:

Abi Cbr'de öyle küçümsenicek modifiye yok.! Sen bununla en son ne kadar bastın denedin mi? Merak ettim sonuçta çok kral yapmışsın CBR'yi.

Birde bir ricada bulunucam msn'mi versem motorunun fotolarını atarmısın masa üstü yapcam pc'me :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

bulursun az bekle link atcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------

kask = 100 tl http://www.motomaxonlineshop.com/main/scorpion_exo400_dmz_gri_kapali_kask-950-0-124.html
eldiven = 20 tl http://www.motomaxonlineshop.com/main/difi_tusk_eldiven-282-0-124.html
mont = 100 tl http://www.motomaxonlineshop.com/main/roleff_cologne_uzun_ceket-1054-72-41.html

montu ben kullanıyorum gayet güzel.al sana 220 tl ye 3 ekipman:cat:

difi tusk eldiven ellerinde yok :( geçen hafta sipariş etmiştim elimizde yok diye telefon ile aradılar

FOTO YOLLARIM KARDEŞİM. :wiinkk:[/QUOTE]

Abi msn adresim: [email protected]

Abi birde CBR'nin ön farlara çektiğin kaşları kaça aldın ben kaş diyorum ama başka adıda varmı?

adı doğru sayılır.ben de far kaşı diyorum. :) M3 bantlar var özel. onları ölçüp falçata ile kestim. kendim yaptım ve yapıştırdım.

adı doğru sayılır.ben de far kaşı diyorum. :) M3 bantlar var özel. onları ölçüp falçata ile kestim. kendim yaptım ve yapıştırdım.

Tamam saol abi adını söylermisin yanlış anlama nickle hitap hoşuma gitmiyo birde msn'mi ekledin mii fotoları alıyım :p:p:p:p:p:p:p Abi Google'ye yazdım M3 bant diye çıkmadı :silent::silent:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılma adayıyım ...
motora çok hevesim var ama para biriktirip almam mümkün değil aylık 500 lira gelirim var bunun 200 lirasıyla kredi çekip 2.el bir motor almayı düşünüyorum ama motordan hiç anlamadığım için daha çok masraf çıkarsın istemiyorum.ayrıca motordan beklentilerim de
-çok hız yapmasına gerek yok 100-110 iyidir.
-çok fazla arıza çıkarmasın
-temiz kullanıcı olacağımı düşünüyorum
-uzun yol yapacağım bu yüzden yakıtı da uygun olmalı

sanırım CBR tam olarak böyle bir motor başlarda kanun racer 200'ü araştırdım benım ekonomıme gore daha ıyı ve gorunus olarak da CBR ile yarıştırılabilir ama biraz riskli ilk olarak öyle bir motor almak.ayrıca daha okulun bitmesine 5 yıl var bu yuzden 5 yıl kadar yaklasık bu motora bınecegım 5 yıl sonra hurdaya ayrılsa da olur satıp paramı kurtarmayı dusunmuyorum.

bu konularda yardımcı olabılırsenız cok tesekkur ederım.iyi günler.saygılar.

ayrıca bursada CBR kullanıcısı varsa ve yardımcı olabilirse çok büyük bir yardım yapmış olur.eğer ilk seferde doğru motoru alamazsam 5 yıl içinde tekrar motor alamam bu yüzden pişman olmak istemiyorum.
[email protected]

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Alıntı:
Tekn0Styl Nickli Üyeden Alıntı
bulabilirsin.
Feyizoğlundan fiyatlara bak uygun ürünler var

Saol Krdş'm..

bulursun az bekle link atcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:41 ----------

kask = 100 tl http://www.motomaxonlineshop.com/main/scorpion_exo400_dmz_gri_kapali_kask-950-0-124.html
eldiven = 20 tl http://www.motomaxonlineshop.com/main/difi_tusk_eldiven-282-0-124.html
mont = 100 tl http://www.motomaxonlineshop.com/main/roleff_cologne_uzun_ceket-1054-72-41.html

montu ben kullanıyorum gayet güzel.al sana 220 tl ye 3 ekipman:cat:

Sende Saol Kardeşlik :):queen:

arkadaslar yüksek devirde ön camda cızırtı oluşuyor ya , ona çözüm bulan var mı ? benı rahatsız etmeye basladı :)

arkadaslar yüksek devirde ön camda cızırtı oluşuyor ya , ona çözüm bulan var mı ? benı rahatsız etmeye basladı :)
Cıbırlarda hep olan bir rahatsızlık.camla sabitlediği plastik yerlere titreşim yapmıycak birşey uydurursan sorun hallolur :cat:
Ben kaskı takınca hiç duymuyorum o sesleri problem kalmıyor kask her derde deva :)

Cıbırlarda hep olan bir rahatsızlık.camla sabitlediği plastik yerlere titreşim yapmıycak birşey uydurursan sorun hallolur :cat:
Ben kaskı takınca hiç duymuyorum o sesleri problem kalmıyor kask her derde deva :)

daha hala düzgün bi kask alamadıgım için ses kafamda cızırdıyomus gıbı oluo , hele kı 3. viteste :) sesi duymamak için basmıyorum bıle bazen :) neyse bi ustaya götüreyim bakalım o bişi uydurur herhlde:cat:

daha hala düzgün bi kask alamadıgım için ses kafamda cızırdıyomus gıbı oluo , hele kı 3. viteste :) sesi duymamak için basmıyorum bıle bazen :) neyse bi ustaya götüreyim bakalım o bişi uydurur herhlde:cat:
Sen bile uydurabilirsin camın iç tarafına bu evdeki camlara ruzgar girmesin diye sunger yaparlar ya onun gibi bişey ama oyle büyükte birşey olmaz göz zevkini bozmasın :bounce:

Burak Abi Angel Eyes far yapmayı denedin mi hiç süper birşey yada hiç deneyen arkadaşın oldumu ?

ArkadaşLar aranızda angel eyes far yapmayı deneyen varmı? Yada yapan arkadaşı ?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar