[Kayseri - MT]

Arkadaslar kusura bakmayin, ben 20:00 demistim ya onu 18:00 yapsak olur mu? Cunku o aksam ben orduya gidecem. İs gorusmesine.KahramanMarasa gidecektim ama vazgectim.
Otobus saati orduya erken. Gec saate yok malesef pazartesi orda olmam gerek.
O yuzden yarin aksam saat 18:00 da gelirseniz cok memnun olurum.
Saygila

Selcuk hep geziyon la hayat sana guzel. Ne is yapiyon orda balik isindemisin?

ben de motora bir biniyim ilk buluşmanıza katılmak istiyorum
motorla gidilecek süper yerler biliyorum, yakınlarda hem

serkangöksu,
bahsettiğiniz motor nerde?
görüşmemiz mümkün mü?
beni arayın isterseniz, adres alayım..
0532 792 47 78 MUSTAFA

Merhaba arkadaşlar... bende yeni motor sevdalılarındanım...ilk etapta scooter düşünüyorum.. fikirlerinizi bekliyorum bu konuda.. selamlar tüm MT Kayseri okurlarına

merhaba gezgin kardeşim,
seninle tertib olacaz demek ki
ben de agustosda ehliyet alacam inş.
ve aynen scoter düşünüyorum.

beyler serkangöksu isimli kullanıcıyı tanıyan var mı?
kendisinde bir motor oldugunu söyledi, sonra ulaşamıyorum.
yardımcı olur musunuz???
saygılar....
MUSTAFA

sekan aranıyorsun arkadaşa cevap ver. mustafa kardeşim inan sekanın cep telefonunu bilmiyorum.ünlü motor mehmet te vardır belki.yeri ni biliyormusun?

tuni güle güle git inşallah hakkında hayırlısı olur.

barış antebin hamamları nasıl?havalar burada adamı boğuyor oraları düşünemiyorum.kayseriden selam sana da.

gezgin sen de aramıza hoşgeldin. motor sevdası başka bişey ister scooter ister başka bişey hangisi bütçene ve gözüne hoş geliyrsa al ve bin.

slm 2008 model çelik motor var satlık 1500 tl 650 km ilgilenenler 05368982343 ünlü moptor memet hariç motor 250 cc choper hay di bakalım aramaya başlayın arkadaşlar

xxxaaazzz kardesim merhabalar.Ben senden önce davranıp bugün motorumu aldım.Develiden rs 151 mondial aldım.motoru ünlü motordan mehmet kardeşime gösterdim çok iyi olduğunu söyledi.akşam üstü bide kask aldım.işlem tamam yani.:) darısı motoru olmayan arkadaşların başına..olanlarında daha iyilerini almalarına....

gezgin38 valla taktir ettim seni ;)
bu ne hız böyle?
ehliyetin var mıydı?
ben de motoru aldığımda haberleşelim, görüşelim ..
saygılar...

slm 2008 model çelik motor var satlık 1500 tl 650 km ilgilenenler 05368982343 ünlü moptor memet hariç motor 250 cc choper hay di bakalım aramaya başlayın arkadaşlar

hayırdır ismail abi neden ben hariç

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:19 ----------

xxxaaazzz kardesim merhabalar.Ben senden önce davranıp bugün motorumu aldım.Develiden rs 151 mondial aldım.motoru ünlü motordan mehmet kardeşime gösterdim çok iyi olduğunu söyledi.akşam üstü bide kask aldım.işlem tamam yani.:) darısı motoru olmayan arkadaşların başına..olanlarında daha iyilerini almalarına....

abi hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin

hayırlı olsun güle güle kullan siteyi takip edersin artık tanışırız

Slm xxxaaazzz

serkangöksu,
bahsettiğiniz motor nerde?
görüşmemiz mümkün mü?
beni arayın isterseniz, adres alayım..
0532 792 47 78 MUSTAFA

kardeş... Düvenönünde Ünlü Motor ... Mehmet Beye git.. Eczacı Uğur Abinin motoru varmış .. bir bakabilirmiyim de..
yada... depoda tamda istediğinden var 12 ay vadesiz... dan kastım .. Ünlü Motor da envai çeşit ürün var.. oraya gitte bak dedim .. bende motor falan yok cancazım .. ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

:salut:Değerli Kardeşlerim 8 Temmuz 2010 Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece, mukaddes bir yolculuğun ve manevi bir yükselişin ifadesi olan ve pek çok ilahi lütuf ve ihsanla dolu Miraç Kandilini idrak edeceğiz. Bu nedenle .. herkesciklerin .. Miraç kandili Mübarek Olsun ..

tüm islam aleminin kandili mübarek olsun
abi teşekkürler, kandiliniz mübarek olsun..

ehliyete kayıt yaptırdım ama ağustosda alacam inş. o yüzden acele etmiyorum motoru almak için.
bu süre zarfında 150zc gümüş renk temiz ikinci el olursa, lütfen beni bilgilendirin.
telefonum 0532 792 47 78..
veya başka tavsiyeleriniz olursa açığım..
saygılar..
MUSTAFA

cevab veren yok yaa adama, kayseri öldünüz mü?
benim motorum olsa derhal mahoni kardeş :D
ağustos sonunda inş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar