[Kayseri - MT]

Bizim Tuncay bonkör adam bir kere,nedenmi bana hafiften çıtlattı geçen süprizini şöbiyet ilk ikramı Olacakmış sonrasında madonun o eşsiz dondurmasından yedirecek bitmedi daha ardından ise! neskayfe büyüksün tuni seni seviyoruz.:)

Abi kendin demişin Tuni bonkör diye bukadarcık şeyle geçiştirmez bence.Bana sorarsan Tuni dayım pastadan dansöz bile çıkaracak o gece :rendeer:

tuni 3 temmuzda yazsaydın yarın bendesiniz ona göre diye:)şimdi diyosundur vay arkadaş nerden dediydim diye demi:mrgreen:

ismim MUSTAFA
hosbulduk, ilginiz için teşekkürler..
gümüş rengi olması şartıyla temiz ikinci el de olabilir.
onun dışında sıfır almayı düşünüyorum.
saygılar..

kardeş... Düvenönünde Ünlü Motor ... Mehmet Beye git.. Eczacı Uğur Abinin motoru varmış .. bir bakabilirmiyim de..
yada... depoda tamda istediğinden var 12 ay vadesiz... :farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------

şimdiden peşin peşin söylüyom. 4 temmuz akşamı kimse kimseye söz vermesin. size ufak bi süprizim olacak...:queen:

Tuncay süprizin bedeli mehmeti üzmez.. dimi .. :p

Abi kendin demişin Tuni bonkör diye bukadarcık şeyle geçiştirmez bence.Bana sorarsan Tuni dayım pastadan dansöz bile çıkaracak o gece :rendeer:

Tuni bir dansözlede bırakmaz bu işi hakan :) en az üç dansöz gurup mezdeke :queen:

Tuncay çarşıda görüştük bugün kusura bakma biraz dalgındım :rendeer: Bu faturalar belimi büktü valla :)

Son düzenleme:
pazar günü saat 20:00 da talas osmanlı evinde çay ısmarlayacam size. gelmek isteyen gelsin. öğrenci adamım param anca ona yetiyo. başka güzel mekanlarda ısmarlamak isterdim arkadaşlar...

canın sağolsun tuncay ne demek pazar ordayım inşallah

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:31 ----------

murat abi uzun zamandırdır yoksun pazar gelde yüzünü görelim abi:)

kardeş... Düvenönünde Ünlü Motor ... Mehmet Beye git.. Eczacı Uğur Abinin motoru varmış .. bir bakabilirmiyim de..
yada... depoda tamda istediğinden var 12 ay vadesiz... :farao:

ünlü motora gidip bakacam en yakın zamanda,
ama tam istediğim varsa depoda?? önce ona bakıyım.
depo nerde? ecza deposu heralde???
selamlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar