Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mesai bitti ben çıkıyorum herkese iyi forumlar, akşam görüşmek üzere

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------

Al motor ama motor var diye arkadaşlarına uyup kendini kaybetme.kimseye artislik yapma hava atma peşine düşme.Canın söz konusu cünkü.trafige belli bi zamana kadar zorunda kalmadıkça çıkma(kalabalık yollara TEM-E5 gibi)

Yok Abim yha sen hiç canını sıkma arkadaşlarıma hava atmam çünkü şöyle bir durum var. Honda/mondial kıyaslanıcak motormu o yönden öyle birşey düşünmüyorum. Birde trafik derdim çok az çünkü köy içinde kullanıcam. Sadece motorla 15 20 dk uzakta deniz var oraya gidicem o zamanda dikkatli olurum tabi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

Burak abi seni arkadaş listeme nasıl ekleyebilirim ?

selam arkadaşlar sezon yoğunluğundan dolayı pek muhabetinize eşlik edemiyorum malum işler yoğun...yorumunuza ihtiyacım olan bir ilan vericem yazın malum mont kullanmak zor geliyor hele ki çeşme'de ölüm:queen: yelek almayı düşünüyorum ince kibar ve ekonomik birşey sizce adreste ki nasıl kullananınız oldu mu acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-mont-nos-motorstan-prohel-yelekler/detay
maksat rüzgardan korusun böbrekleri üşütmeyelim yeter...

Burak Abi birşey danışıcam Sahibinden.com'da bu egzozları hangi bölümde bulabilirim? Yardımcı olurmusun?

selam arkadaşlar sezon yoğunluğundan dolayı pek muhabetinize eşlik edemiyorum malum işler yoğun...yorumunuza ihtiyacım olan bir ilan vericem yazın malum mont kullanmak zor geliyor hele ki çeşme'de ölüm:queen: yelek almayı düşünüyorum ince kibar ve ekonomik birşey sizce adreste ki nasıl kullananınız oldu mu acaba?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-mont-nos-motorstan-prohel-yelekler/detay
bellik gibi birşey düşünseniz onlarda işinizi görür gibi

Arkadaşlar biriniz yardım edin bu CBR 125 R'ler için Sahibinden.com içinde performans egzozları hangi bölümde ?

arkadaşlar bilgisayarım yok, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.

hala motorun örtüsünü kaldırmadım, birkaç gün daha beklerim heralde.

motor fiyatları konusunda da almayı düşünen arkadaşlar için internetteki fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorum, ben çok bilindik honda bayisinden almış olmama rağmen o fiyatların çok altında aldım, isteyene pm atabilirim bayinin adını.

arkadaşlar bilgisayarım yok, hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler.

hala motorun örtüsünü kaldırmadım, birkaç gün daha beklerim heralde.

motor fiyatları konusunda da almayı düşünen arkadaşlar için internetteki fiyatların çok yüksek olduğunu düşünüyorum, ben çok bilindik honda bayisinden almış olmama rağmen o fiyatların çok altında aldım, isteyene pm atabilirim bayinin adını.

0 mı aLdın arkadaşım ?

Pumanın bu malzemeden bir poları vardı ve gerçekten çok sıcak tutuyordu.

bu neopren yelektir, puma da da adidasta da motorcularda da spor mağazalarında da bulabilirsiniz. rüzgarı keser vücut sıcaklığını korur, sıcağı da geçirmez soğuğu da. ama bunun omuz, dirsek gibi korumaları olmadığından güvenlik açısından hiçbir özelliği yoktur.

bu neopren yelektir, puma da da adidasta da motorcularda da spor mağazalarında da bulabilirsiniz. rüzgarı keser vücut sıcaklığını korur, sıcağı da geçirmez soğuğu da. ama bunun omuz, dirsek gibi korumaları olmadığından güvenlik açısından hiçbir özelliği yoktur.
teknik olaylarlını pek bilmiyorumda malzemesi güzel onu demek istedim.
Zaten kullanıcak arkadaşta koruma değilde böbrekleri için kullancakmış.

2. el aldım, onlara haber veriyorlarmış eski sattıkları motorlar satmak istiyoruz aklında olsun diye. öbür türlü alıp dükkanda bekletmiyorlarmış ikinci elleri.

Kaç paraya aldın peki motoru ? Kaç model kaç km'de ?

malzemesini biliyorum ama adını bilmiyordum bu dalgıçların kullandığo malzeme değilmi...deniz sortumda aynı malzemeden farklı renk...kotumaları olmadığından koruma amaçlı değilde üşütmemek için kullanıcam yaz kış iş görür sanırım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

teknik olaylarlını pek bilmiyorumda malzemesi güzel onu demek istedim.
Zaten kullanıcak arkadaşta koruma değilde böbrekleri için kullancakmış.

arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkürler...

Yok Abim yha sen hiç canını sıkma arkadaşlarıma hava atmam çünkü şöyle bir durum var. Honda/mondial kıyaslanıcak motormu o yönden öyle birşey düşünmüyorum. Birde trafik derdim çok az çünkü köy içinde kullanıcam. Sadece motorla 15 20 dk uzakta deniz var oraya gidicem o zamanda dikkatli olurum tabi.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:30 ----------

Burak abi seni arkadaş listeme nasıl ekleyebilirim ?

o zaman sorun yok abim bilinçliysen her konuda arkandayız.Köy içinde zamanla tecrübende artar merak etme
Ben ekliyorum şimdi seni

o zaman sorun yok abim bilinçliysen her konuda arkandayız.Köy içinde zamanla tecrübende artar merak etme
Ben ekliyorum şimdi seni

Tamam Burak abi ilgine teşşekkür ederim. :)

Burak abi birde bu egzozları Sahibinden.com'da hangi bölümde bulabilirim biliyomusun?

Hoşgeldin.Evet yazın sürerken iyi de durunca sanki içerde soba var gibi yakıyor ya :pale: yelek biraz güvensiz gibi geldi bana ama sen bilirsin yine de

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:47 ----------

Burak Abi birşey danışıcam Sahibinden.com'da bu egzozları hangi bölümde bulabilirim? Yardımcı olurmusun?

buradan:
http://www.sahibinden.com/search.ph...icecurr]=1&b[ilantarih]=&b[date_type]=&dpage=

silivride 2008 model repsol sıfır km 4000 liraymış.arkadaş söylemişti.plaka masrafı falan da ekleyince fazla tutmaz ilgilenen arkadaşlar varsa biraz beklerlerse önümüzdeki hafta oranın neresi oldugunu ögrenebilirim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

Ne demek kardeşim her zaman yardım ederiz burda amacımız o elimizden geldiğince

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar