Kymco kymco venox 250

kardeşim şimdiden motorun hayırlı olsun... ben şahsen aksesuar kullanmıyorum, motorun boş görüntüsü hoşuma gitmiyoru. çanta , sisbar v.s. gibi aksesuarlar motorun bütün güzel hatlarını kapatıyor ama sis farları hoş durabilir o konuda bişey diyemem.... yan koruma demiri istiyorsan araştırıp öğrenmen daha iyi. bizim yollıycağımız resimlerden pek bişe anlıyıcağını sanmam gidip kendi motorunun üstünde görmen ve işin uzmanından fikir alman bence en iyisi.... dediğim gibi venox çok havalı bir görünüme sahip ve bence sakın sisibar ve ya çanta gibi aksesuarlarla havasını yoketme bence!!!!!!!!!!!!!

Sayın hilost
Koruma demirini sizinkine benzer yaptırmak istiyorum. Gerçi biraz büyük olmuş ama köşeli istediğim gibi.Kaça mal oldu acaba? Nerede yaptırdınız?
Ayrıca şu Kappa yan çantalarla bir resmini de eklemeniz mümkün mü?
Teşekkürler

bende sym gts250 var ama tatmın etmedı tekrar venoxa donucem bunu verıp sıfır alıcagım bıryer varmı bayı fılan turkıyenın herhangı bıryerınde?

megalo dostum tesekkurler ama o venox 3ay once satıldı yetısemedım hala ılanını kaldırmamıslar

Arkadaşlar benim venox'un lastiklerini değiştirmem gerekiyor ama lastik konusunda bilgisizim; ne marka lastik önerirsiniz yada bilgi alabiliceğim herhangi bir telefon numarası ayarlıyabilirmisiniz???? ben hangi lastikçiye gitsem hepsi farklı bişey diyor kafam karışıyor??????????????
Teşekkür ederim:)

Arkadaşlar benim venox'un lastiklerini değiştirmem gerekiyor ama lastik konusunda bilgisizim; ne marka lastik önerirsiniz yada bilgi alabiliceğim herhangi bir telefon numarası ayarlıyabilirmisiniz???? ben hangi lastikçiye gitsem hepsi farklı bişey diyor kafam karışıyor??????????????
Teşekkür ederim:)

metzeler den başka ebat tutan marka yok zaten fiyatıda ikisi 700 civarı pahalı ama deger.

Bugün itibariyle bir venox için kapora verdim..
Sanırım eski sahibi MT üyesi..Plaka EN..Tanıdık geldi..

Hafta içi işlemler hallolduktan sonra fotoğrafları paylaşacağım..
Biraz hareket kazandırayım şu başlığa :mrgreen:

MkD

hayırlı olsun
güzel makina olduğu kesin herkezin bildigi gibi tek kötü yanı pahalı olması :)

hayırlı olsun
güzel makina olduğu kesin herkezin bildigi gibi tek kötü yanı pahalı olması :)

Teşekkürler..
6600 km de, 2006 model..
6000 TL para vereceğim..

Bakımları, servis kayıtları mevcut, yani temiz olduğunu düşünüyorum..

Çarşamba teslim alacağım bakalım sürüşü nasıl yolda çok merak ediyorum..

2 gündür forumları araştırıyorum, özellikle sissy bar, yan çanta demiri ve motor koruma demiri konusunda endişelerim var..Bulmak uğraştıracak gibi..
Güncel olarak bu işi yapanlar varsa haber verirse iyi olur..
Sahibinden de buldm bir ilan 180 TL sırf koruma demiri yazıyor..Sanırım bizim forumdan bir arkadaşın..Tuzlu geldi..

Teşekkürler..
6600 km de, 2006 model..
6000 TL para vereceğim..

Bakımları, servis kayıtları mevcut, yani temiz olduğunu düşünüyorum..

Çarşamba teslim alacağım bakalım sürüşü nasıl yolda çok merak ediyorum..

2 gündür forumları araştırıyorum, özellikle sissy bar, yan çanta demiri ve motor koruma demiri konusunda endişelerim var..Bulmak uğraştıracak gibi..
Güncel olarak bu işi yapanlar varsa haber verirse iyi olur..
Sahibinden de buldm bir ilan 180 TL sırf koruma demiri yazıyor..Sanırım bizim forumdan bir arkadaşın..Tuzlu geldi..

hayırlı olsun Engin kardeş, geçen msn de konuşurken valla billa içimden o motor senin için geçmişti ama sen 240 km/h 72 hp hyo 650cc 10.400 TL den bahsediyordun, bende venox hafif kalır diye söyleyememiştim:)

benim motor için yan çanta demiri denizli'den aşağıdaki imalatçının ürününü aldım, kaliteli sayılır, biraz işlem sonrası sende uydurabilirsin belki:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...siklet-cbf-150-yan-canta-demiri-takimi/detay?

hayırlı olsun Engin kardeş, geçen msn de konuşurken valla billa içimden o motor senin için geçmişti ama sen 240 km/h 72 hp hyo 650cc 10.400 TL den bahsediyordun, bende venox hafif kalır diye söyleyememiştim:)

benim motor için yan çanta demiri denizli'den aşağıdaki imalatçının ürününü aldım, kaliteli sayılır, biraz işlem sonrası sende uydurabilirsin belki:)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...siklet-cbf-150-yan-canta-demiri-takimi/detay?

Teşekkürler Selim'cim..
Son anda fikir değiştirip venox'ta karar verdim evet :)

O gösterdiğin yan çanta demiri siyah boyalı ama..Bana kromajlı lazım..
Belki sanayide krom alıp ustalara yaptırırım..Sitede venox kullanıcısı da az aslında..

sen sürmeye başla asıl o zaman heycanın daha çok artıcak kardeşim ::))) özellikle venox la başka oluyor yaa..... insanın üstünden inesi gelmiyor::)))

Teşekkürler..
Bir elime geçse motor :)
İnsan kaç yaşında olursa olsun heyecan hep oluyor yahu :mrgreen:

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin, fuarda venoxun üstüne oturmuşluğum var:)
bence görüntüsü çok güzel:cat:, neyse tekrar hayırlı olsun:rendeer:

Teşekkürler..
Bir elime geçse motor :)
İnsan kaç yaşında olursa olsun heyecan hep oluyor yahu :mrgreen:

Güle güle kullan. Motorumu almaya gittiğimde görmüştüm Venox'u fiyatı ve cüssesi ile karizmatik bir motor olarak aklımda kaldı. Kymco marka olarak gerçekten çok kaliteli. İyi sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar