[Bursa - MT]

Bildiğin 250lik V motor çinli işte marka ne fark eder ki
Bisan Roadstar 250, Keeway Supershadow 250 in kardeşi.:cat:

Adamla görüştüm bu gün çok güzel motor sesi dolgun ve temiz.
Düşmesi kalkması falan yok arka lastik kız gibi yepyeni.
Kesine yakın bir derecede alıcam bu motoru.:queen:

Bu Pazar Orhaneli'ne bağlı Ortaköy'de şenlik varmış. Gitmek isteyen var mı? Doğancı barajını geçtikten sonra biyerlerde... Bursa'ya 40 km.

Bu Pazar Orhaneli'ne bağlı Ortaköy'de şenlik varmış. Gitmek isteyen var mı? Doğancı barajını geçtikten sonra biyerlerde... Bursa'ya 40 km.

ben iyi bilirim oraları; güzel kaza yaptıydım!! :queen:

valla gezmek isterim yani, pazar işim olmazsa gelebilirim. (ama b.c.c. ile bir yerlere gitme ihtimalim var)

Kirazı sattın da kime binip gelecen o zaman ? :)
Aldın mı çapırını?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:49 ----------

ben iyi bilirim oraları; güzel kaza yaptıydım!! :queen:

valla gezmek isterim yani, pazar işim olmazsa gelebilirim. (ama b.c.c. ile bir yerlere gitme ihtimalim var)

Araşırız Hakan abi.

merhaba arkadaşlar bir süreden beri araştırıyro ve sizleri takip ediyorum. en sonunda dün ilk motorumu aldım pazartesi elimde olacak sanırım kanuni gv 250 aranızda kanuni yada hyosung kullanana varmı? ben yeni br motorcuyum ve vereceğiniz tüm tavsiye ve bilgilere ihtiyacım var. bir de yazlık mont alacağım o konuda da yardımcı olurmusuznu nerden alabilirim:

merhaba arkadaşlar bir süreden beri araştırıyro ve sizleri takip ediyorum. en sonunda dün ilk motorumu aldım pazartesi elimde olacak sanırım kanuni gv 250 aranızda kanuni yada hyosung kullanana varmı? ben yeni br motorcuyum ve vereceğiniz tüm tavsiye ve bilgilere ihtiyacım var. bir de yazlık mont alacağım o konuda da yardımcı olurmusuznu nerden alabilirim:

Hoşgeldiniz. Choppercı ları bekleriz.
Yazlık mont konusunda daha dün Motomax'ten Bering yazlık mont aldım inanılmaz rahat yazlık için ideal bir mont terletmiyor.

nerden mont alabilirim diye sorduktan sonra çıkıp motomax"a gittim. mont baktım ve bende Berring mont aldım. seninki gri mi siyah mı?

bir örnek giyineceğiz demek ki. forum çok fazla talep görmüyor sanırım artık kimsele ryok:)

forumun hepsini okuyamadım ( 500 sayfa olduğu için ).eskiden toplanıyormuşsunuz hala devam ediyor mu?.

motor pazartes ifabrikadan direk servise gelecek haliyle plakası olmayacak. plakasız alıp eve getirmek sorun olur mu. bir iki günde öyle kullanacağım( kulanabilirsem tabiki)..

Eskiden daha fazla katılım her hafta toplantı oluyordu.
Şimdileri 2 haftada bir İhsaniye Barış kafede toplanıyoruz.

Hafta sonları ise geziler oluyor. :)

bursada ruhsatımı kaybettim buyuk ıhtımal ertugrulkent civarında kurye olarak calısmakdayım 16 jdg 37 plaka scoter bulanların gorenlern 0539 860 73 69 dan ulasmalarını rıca ederim tessekkurude borç bilirim tşkrler şimdiden

kanu motorun hayırlı olsun

yok mu bu pazar gezi

20 sene olmuştur orhaneli yolundan geçmeyeli geçen pazar akşam saat 5 te bi çıktım orhaneliye gittim geldim 7 de evdeydim 113km bi güzel geldi sormayın yollar süper tavsiye ederim şenlik deyince ne şenliği sanatçı varmı emre altuğ geliyormu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar