selamlar
geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. amacım buraya gelen herkesin biraz ibret ve tedbir alması.. birbirimizi tanımasak da artık ortak bir noktamız ve bağımız oldugunu düşünüyorum..
arkadaşımın yamaha ybr 125'i ile 3-4 gün civarında bir kaçamak yapıp burhaniye-ayvalık taraflarına gitmeyi planlıyoruz ve kısmetse pazar günü bu planı uygulamayı düşünüyoruz... güzergahımız:::
pazar günü öğleden sonra 16:00 gibi yola çıkıp;
çamlıcadan - gebze eskihisar 55 km
eskihisardan - yalova topçulara feribot ile geçip
topçulardan - bursa, balıkesir, burhaniye toplam 335 km
burhaniyeye gidene kadar yaklaşık 400-410 km yapacağız.. bir depo benzin ile tahmini 350 km gidecegimizi hesaplıyoruz..çadırda kalmayı düşünüyoruz..tamamen doğa koşulları yani.. duruma göre oradan izmire geçebiliriz.. halihazırda burhaniye ayvalık garanti gibi.. dua edin kazasız belasız gidip gelelim..
arkadaşlar benim motoru götürmeyecegim.. arkadaşın motorla ikimiz gidecez.. benim bebek o yollarda telef olur
**yenikapı-bandırma feribot akşam sadece 18:30'da kalkıyor ve yaklaşık 2 saat sürüyor.. fiyatı:: motor 50 tl + 2 yolcu 60 tl = 110 tl ve bandırmadan sonra burhaniye'ye 195 km daha yol var 20 tl benzin yaksa genel toplam 130-140 tl..
**pendik-yalova feribotu akşam 17:45'de kalkıyor yaklaşık 45 dk. sürüyor.. fiyatı:: motor ve sürücüsü dahil 18 tl + 1 yolcu 5 tl = 23 tl.. yalova burhaniye arası 320 km ve 60 tl benzin yaksa -ki yakmaz- toplam 80 tl gibi masraf çıkıyor.. yani yarı yarıya düşüyor.. herşey yolunda giderse mola zamanları da dahil gece 12:30 - 01:00 gibi burhaniyede olacagız inşallah.. tüm bunlar kağıt üzerinde yaptıgımız hesaplar.. yola çıkınca ne olur nelerle karşılaşacaz onu allah bilir... bismillah diyerek yola çıkacaz.. amaç uzun yol tecrübesi edinmek, birşeyler yaşamak.. bu sene boyle gecer seneye daha farklı olur.. yol üzerinde internet cacfe görürsem nerede oldugumu size yazarım
Son düzenleme: