temizlik için gaz yağı kullandık diyelim yağlamak için öneriniz nedir arkadaslar. ( ben izmirdeyim burda nerde bulcam bi fikrim yok ama arıcam artık)
sayfalar yavaşlamış sanki birşeyler eksikale:
Arkadarşlar her keze merhaba geçenlerde yaptığım ufak kazadan sonra siteye giremedim.walla özlemişim siteye girmeyi motorumun grenajlarını boyattım sıfır gibi oldu kaza da bazı tırnaklar içerden kırılmıştı onları iran yapıştırısı ile yapıştırdık eskısinden sağlam oldu az önce de honda servisini aradım stikır ları sordum
depo üzerindei honda yazızı : 0.50 kuruş
sinyalin üzerindeki cbf 150 yazısı : 2.50 tl
sinyain altındaki kalın şerit : 4.00 tl
bilginiz olsun.Benim frende bir sertlık vardı o yüzden sorun yaşıyordum ön amortisöre yağı fazla koymuşlar.şimdi bizim usta biraz azalttı çok yumuşak baya esniyor sorun olurmu sertken freni kısınca çok fazla esnemediği için kaydırıyordu şimdi çok iyi.hiç böyle sorun yaşayan varmı içinizde
Arkadaşlar ben sürekli castrol 10/50 yağ kullanıyorum..2000 km olmadan değiştiriyorum.Bendan daha iyi bir yağ ne kullanılabilir bizim motor için?
uzun aradan sonra selam millet,
bugün buradaki motorcu ustama uğradık bir yere giderken kafa sallamasını farketti, baktı inceledi boşluk yok dedi, ama bilyelerden yağsız dedi. yani ne arka çantalarla ne rulmanla nede lastik deseni değil dedi. bi ara gelde yağlayalım bilyeleri dedi.
kontrol ederken lastiklerin içinde bir sıra ip attığını söledi, dedim yuhbi çukura falan girdiğinde olmuştur ama sorun çıkarmaz dedi. sallama ile alakasını sordum yok dedi.
kafa sallaması derdi olanlar gidonun bağlantı yaptığı yerdeki bilyeleri birde aşağıdaki bilyeleri yağlatmanın çözüm olacağını öğrendim bugün. müsait bir zamanda gidip hallettireceğim. sonucu sizlerle paylaşırım.
ayrıca bugün ilk sayfada bulamadım konuyu şaşırdımeski sayfalrı da okumadım bu sefer milyon sayfa olmuş
![]()
jr. niye sattı yahu, ne oldu nereye gitti milletmurat nerelerdesin kuleler bizi bekler
![]()
:queen::queen:Neyin eksik olduğunu herkes iyi biliyor.:queen:
Fazla kasılan bir yönetmelik içindeyiz.:queen:
Hayırlı olsun, ben de boya işini düşünüyorum. Ama düşünme safhasını daha aşamadım.Kaç liraya hallettiler?
Ön fren sıkınca tabikide amartisörler esneyecek yoksa olmaz. Ama çok esnemesi de yol tutuşunu azaltabilir. Benimkiler sert, yol tutuşu iyi olsun diye öyle ayarlamıştım.
7 tl mainada boya parası verdim boyayı arkadaşım yaptı o da pa almadı ama çok güzel oldu motor sıfır gıbı dünde makina ile pasta çila attı..sen düşün iyice karar ver gelirsin sana da boya yaptırırız 7 tl arkadaşlada ben konuşurum fazla bi para almaz piyasada yaptıracağın fiyatın yarısına yapılır sen karar ver yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------
ismail samsun atakente honda bayii sağ depo üsündeki honda yazısı mı sen hangisini istiyorsan bana belirt ben sana önümüzdeki hafta kargo atacaktım onun içine koyarım
peki sinyaller yanıyor mu.?Birde arkadaşlar; dün akşam bakım yaptığım için çok detaylıca kurcalayamadım ama benim arka aydınlatmalar komple gitmiş. Yani far yanarken arkadaki stop lambası yanmıyor. Ön ve arka frene basıncada yanmıyor. Plaka aydınlatmasıda yanmıyor.
Sigorta falan atmıştır diye düşündüm ama akşam olduğu için çok detaylıca bakamadım.
Bu konuda fikri olan varmı? Yoksa acaba ampullermi patladı.
ismail samsun atakente honda bayii sağ depo üsündeki honda yazısı mı sen hangisini istiyorsan bana belirt ben sana önümüzdeki hafta kargo atacaktım onun içine koyarım
peki sinyaller yanıyor mu.?
Hayırlı olsun, ben de boya işini düşünüyorum. Ama düşünme safhasını daha aşamadım.Kaç liraya hallettiler?
Ön fren sıkınca tabikide amartisörler esneyecek yoksa olmaz. Ama çok esnemesi de yol tutuşunu azaltabilir. Benimkiler sert, yol tutuşu iyi olsun diye öyle ayarlamıştım.
7 tl mainada boya parası verdim boyayı arkadaşım yaptı o da pa almadı ama çok güzel oldu motor sıfır gıbı dünde makina ile pasta çila attı..sen düşün iyice karar ver gelirsin sana da boya yaptırırız 7 tl arkadaşlada ben konuşurum fazla bi para almaz piyasada yaptıracağın fiyatın yarısına yapılır sen karar ver yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:01 ----------
Üstat merhabalar, okumuşsundur önceki mesajlarımda bi kaza geçirmiştim. grenajlar falan değişti, yan sanayi grenaj taktırdım doğal olarak. Ama grenajda honda yazısına birazcık sarımsı gölge atmışlarben bi sirkeci tarafında araştırayım, bulamazsam seninle irtibata geçsek olur mu acaba?
arkadaşlar taşıt vergisi günü gelmiş ben motoru nisanda sıfır aldım daha önce ödemedim doğal olarak.
peki bu temmuzda vergi ödiyecekmiyim ?
ne kadar ödemem gerekiyor ?