Valla büyük geçmiş olsun, kalıcı bir hasar olmasın da çizik sıyrık çok da önemli değil :rendeer: insanın canı acıyor tabi ama ,Daha büyükleri olmaması için uyarı niteliğinde olmasını umalım..
Valla büyük geçmiş olsun, kalıcı bir hasar olmasın da çizik sıyrık çok da önemli değil :rendeer: insanın canı acıyor tabi ama ,Daha büyükleri olmaması için uyarı niteliğinde olmasını umalım..
bebiş neden ısırdın beni şimdi içindeki sado mazo eğilimleri durdur :queen:
beyler bende kaza yaptım 3-4 gün önce.
ön amortisör boruları değişti 130 gayme sıkışmış ön takımlara
kasksız tersden daldım mahalemde bir yolda panelvan beni görmedi düşük hızda çantadan vurdu motor sağa devrilip kaldırıma tosladı bende sola uçtum maalesefale:
sonra motorun gidişi değişti sola çekmeye başladı..
aklınızda olsun amortisör 2 parçadan oluşur..
alt kovan üst boru..
boru içinde yay vardır esnemeyi o yapar ve tabiki amortisör yağı.
ön amortisör takım sol 115 sağ 122 liradır..
darbe şiddeti az ise genelde boru değişir 45+45 90 gayme
ama sert olursa kovanda değişir illaki o da toplam ön takım sadece amortisör işçilikle 115+122+40 = 280 gayme ellerinizden öper![]()
orjinal ön lastiği kaç km.de bitirir ortalama olarak çünkü ön lastik yeni değişmiş. böylece yaklaşık km tahmin edebilirim.
hoşgördük beyler :rendeer:
arkadaslar motorun zincirini temizemek ve yağlamak için ne kullanayım? su anda castrol chain cleaner ve sonrasında castrol chain wax kullanıyorum fakat ürünler pahalı birazdaha boyle hem aynı işi yapıp daha makul fiyatlı ürün var mı?
arkadaslar motorun zincirini temizemek ve yağlamak için ne kullanayım? su anda castrol chain cleaner ve sonrasında castrol chain wax kullanıyorum fakat ürünler pahalı birazdaha boyle hem aynı işi yapıp daha makul fiyatlı ürün var mı?
Motorumu satılıga çıkardım bilgilerinize...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-150-tertemiz-cbf-150-4/detay
temizlik için gaz yağı kullandık diyelim yağlamak için öneriniz nedir arkadaslar. ( ben izmirdeyim burda nerde bulcam bi fikrim yok ama arıcam artık)

temizlik için gaz yağı kullandık diyelim yağlamak için öneriniz nedir arkadaslar. ( ben izmirdeyim burda nerde bulcam bi fikrim yok ama arıcam artık)
Tamam Murat. Ben kendime yağ alacağım zaman sanada 1 kutu alıyım o zaman, buji ile birlikte sana kargolarım. Sen bana özel mesajla tam olarak açık adresini yaz, gönder.
İyi akşamlar CBF milleti,
Bugün motorun ilk vizesini yapmış bulunuyorum,Sadece 64,90 TL Harç,Ödedim.özellikle motor ve şasi no larını fellik fellik taradı,farımız zaten sürekli yanık vaziyette stop ve sinyalleri yaktırdı,Freni ön arka ayrı ayrı komtrol etti.Sonuç itibarıile farların ayarsız olduğunu yazan hafif kusur ile vizeyi tamamladık darısı başınıza...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 ----------
Yaw birçok hırdavatçıda var,1 Litrelik pet şişeyi doldur yaklaşık 3 TL dir sana epey zaman gider.eğer üçkuyular'a yakın isen Dede tic.te var...
Beyler bizim benzin vanalarında arıza oluyormu merak ediyorum. Benim motor normal şartlarda 350-360 gibi yedeğe düşerdi. Şuan 410 oldu hala benzin bitmedi ve vana üste bakıyor yani rezerv depo açık değil. Eğer bozulduysa yolda kalacağım sanırım bugün iş dönüşü. Kullanım tarzı değişik değildi yani sakin yada agresif değildi değişmedi tarz. Birisi açıklayabilrmi?
Not: En son depo fullendi ve vana üste döndürüldü. Fullendikten sonrada arada hiç benzin alınmadı.
Beyler bizim benzin vanalarında arıza oluyormu merak ediyorum. Benim motor normal şartlarda 350-360 gibi yedeğe düşerdi. Şuan 410 oldu hala benzin bitmedi ve vana üste bakıyor yani rezerv depo açık değil. Eğer bozulduysa yolda kalacağım sanırım bugün iş dönüşü. Kullanım tarzı değişik değildi yani sakin yada agresif değildi değişmedi tarz. Birisi açıklayabilrmi?
Not: En son depo fullendi ve vana üste döndürüldü. Fullendikten sonrada arada hiç benzin alınmadı.
Daha öncelerden benzin vanası arızalı olan bir çok sıfır cbf sahibi burada bu sorunu belirtmişti. Senin vanada arızalı olaiblir.
Vanayı denemenin en iyi yolu, kapattıktan sonra (yani yer ile paralel konuma aldıktan sonra) 300-500 metre yol yapmaktır. Bu sürede motor stop ediyorsa vana sağlamdır. Ama stop etmeyip yoluna devam ediyorsa arızalıdır.
Garantisi devam ediyorsa servisler garantiden bu parçayı değiştiriyorlar.