arkadaşlar bugün plaka gelio ve teslim alıorum inş. cbrımı fakat ilk rodaj döneminde ve diğer dönemlerde nelere dikkat eetmem gerekio aydınlatırsanız sevinirim:!!
arkadaşlar bugün plaka gelio ve teslim alıorum inş. cbrımı fakat ilk rodaj döneminde ve diğer dönemlerde nelere dikkat eetmem gerekio aydınlatırsanız sevinirim:!!
Zaten motoru götürünce benimde öyle yaptırdığı felan düşündüler sanırım.
Sonra Şanşa orda motoruna bakım yaptırmaya gelen biri vardı.
Diyorum biyerden tanıdık geliyor bu sima.
Adam demesin mi sen ortakoyde kaza yapan değil misin dedi orda anladım bırı geldı geçmiş olsn fln dedi ehliyetin fln var mı diye sordu sagolsun o adammış.
2dkda şahıtte bulduk
Ama işleyiş şöyleymiş Biz önce exper için 80 lira veriyoruz.Verdimde
Sonra exper geliyo Tramer beklıyoruz daha sonra toplan ne kadar tutuyorsa ücret onun %40ını benden alcaklar İş bıttıkten sonra sigorta sırketı %40 ve 80 liramı geri ödiycekmiş böyle acayıp bir işleyiş söz konusu.
Servislerin hiçbir Sigorta şirketiylede anlaşması yokmuş.
sigorta şirketleri istemiyormuş![]()
Bende Dragonu var güzel kask ama içi çıkmıyor yıkamaya kalksak nasıl olur bılmıyorum.http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44172&ShowPane=1
bu kask hakkında bılgısı olan var mı arkadaşlar?
birde kırmızı cbr'a yakısır mı ?![]()
Drag Yarışcılarıdırarkadaşlardün ilk kez cbr sürdüm gerçekten çok güzel geldi bana ama 1. vites 40 yapmadan 2. vites kaldırmıyor neden acaba
1- motosikleti çok devirli kullanma. (Bağırttırma)
2- Ani vites küçültme. yüksek hızda vites küçültme çok zararlı. (diğer adı motor freni)
3- motosikleti ilk çalıştırmalarda hemen hareket etme.
4- Rodaj döneminde kısa süreli kullanımlardan kaçın.
5- Sert kullanma. Ani hızlanmalar yapma.
6- ama şunu da yapma. viteslere dikkar et, devirsiz kullanma.
7- bu sölicem her zaman için geçerli. fren yaparken arka ve ön freni ayna anda kullan. hiç zaman bir tanesine basma. zamanla alışırsın. şunu da unutma ki , motoru esas olarak durduran ön frendir. ama tek başına değil tabii.) (arka frenle birlikte)
8- ilk 1.000 km bu şekil kullan.
Kolay gelsin.
aslında uzun yola çıkarsan daha sağlıklı olur motorun ısısını sabit tutmak önemlidir yani bi durup bi çalıştırmak zararlı en iyisi 400-500 km yola git hem de yolda zorla biraz 3-5 sn de olsa red-line girmelisin arada. tabi uzun yola çıkarsan yap bunu
Bende Dragonu var güzel kask ama içi çıkmıyor yıkamaya kalksak nasıl olur bılmıyorum.
Bende Dragonu var güzel kask ama içi çıkmıyor yıkamaya kalksak nasıl olur bılmıyorum.
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44172&ShowPane=1
bu kask hakkında bılgısı olan var mı arkadaşlar?
birde kırmızı cbr'a yakısır mı ?![]()
kontak problemi için tamirciye gittim dün, bugün sökecek alıcam yarında geri takacak...
"çok zor iş. perçin gibi traşlanmış vida var uğraştıracak " falan diyip durdu.
bu işlemlerin işciliği ne kadar tutar? sanki bana tamirci giydirmeye çalışıyor gibi geldi...