Güngören ve bakırköy civarı motordaşlarıma ihtiyacım var.

Güngören merkezde bir hyosung gt250r alacağım. Almadan önce motordan anlayan , arızası varmı tespit edebilecek güvenebileceğim bir arkadaşımı arıyorum. Bu benim için önemli çünkü bursadan geleceğim sıksık gelme şansım yok. Yardım edecek arkadaşlar buraya yazarsa cok memnun olurum ::tutkuy::

Güngören merkezde bir hyosung gt250r alacağım. Almadan önce motordan anlayan , arızası varmı tespit edebilecek güvenebileceğim bir arkadaşımı arıyorum. Bu benim için önemli çünkü bursadan geleceğim sıksık gelme şansım yok. Yardım edecek arkadaşlar buraya yazarsa cok memnun olurum ::tutkuy::

yokmu yARDIMM

szr

Hocam ben Güngören'de oturuyorum ama motosiklet aksamından pek anlamam ama devamlı Bağcılar'da motosikleti götürdüğüm bi usta var ; şayet motosikletine bakmaya geleceğin arkadaş , motoru ustaya götürmeye razı olursa usta ile sizin aranızda köprü vazifesi görebilirim..

yardımcı olmaya çalışırım seve seve özelden ulaşabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bakırköy güngören arasında, bahçelievlerdeyim, güvenilir ustaya gösterebiliriz motoru, gerekli bilgiyi eksileri ve artıları öğrenebilirsin, ama gt250 hyosung, iyi bir tercih..

Bakırköy güngören arasında, bahçelievlerdeyim, güvenilir ustaya gösterebiliriz motoru, gerekli bilgiyi eksileri ve artıları öğrenebilirsin, ama gt250 hyosung, iyi bir tercih..

perşembe sabahı güngören merkezde olacağım kimler gelebilir şimdi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yer ve saati net olarak bildirirsen umarım gelebilirim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
inşallah gönlüne göre bir motor bulursun.

gelecekler özelden tlf numaralarını yazarsa ben arayıp adresi vereceğim henüz bende bilmiorum tam açık adres ama saat 10:00 da buluşacağz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar