Selamlar Murat;
Geçenlerde buradan özel mesaj attım ama sanırım farketmedin

Motul yağı Ankara'da bir kaç yere sordum bulamadım. İnternetten Fatih Kılıçlı'dan sipariş geçeceğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...et-motul-5100-4t-15w-50-motosiklet-yag/detay/
Evet Emrah bakımları kendim yapıyorum, genel olarak
her 2 bin km.de yağ değişimi (ve hava filtresi temizliği)
her 4 bin km.de hava filtresi değişimi
her 8 bin km.de buji değişimi gibi periyodik değişen parçalar var.
geçenlerde paylaştığım tabloda şu şekildeydi:
Mehmet hocam; benimde bildiğim kadarıyla polis yakalarsa cezası var. Aslında araçların bizi farketmesi adına harika birşey ama yasal olmaması can sıkıcı.
Kaptanım, sukutırın hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan.
Ah Erdi, büyük geçmiş olsun, üzüldüm yahu

ale:
Yağmurlu olmayan havalarda bile tramvay veya tren hemzemin geçitleri motosikletler için çok tehlikeli, yağmurlu bir havada bu risk üçe dörde katlanıyor.
Olan olmuş artık, tekrardan geçmiş olsun. :rendeer:
Ön lastik değişimi ile bence tahminin doğru olmaz. Ben yeni sıfır motorumu aldıktan sonra daha 2 bin km. civarındayken duroları değiştirmiştim. Bir çok kullanıcıda böyle yapıyor.
Fiyat güzel ama km ve model biraz tezat geldi bana, eğer sahibini şahsen tanımıyorsan büyük ihtimalle piyasadaki km.si düşürülmüş motorlardan olabilir. Çok dikkatli ve pimpirikli davran. Motorun herşeyini sorgula.
Özellikle fren ve debriyaj manetlerinin boyasının durumu. Ayak peglerinin lastiklerinin durumu gibi çok akla gelmeyen ama uzun km. yapınca aşınan parçaları gözle dikkatlice incele.
Hocam zahmet olmazsa resim ekleyebilirmisin acaba? Gidonda hangi konuma sabitledin o aparatı? Benimde aklımda olduğu için bu projeye hız verebilirim. Birde kablolu demişsin ama hızı okumak için mıknatısmı kullanıyor yine ?
Bu günleridemi görecektik

:mrgreen:
Hayırlısı olsun Evren. Senin motorun kadar temiz 2.el bir motor bulunamayacağını düşünüyorum.
Eğer almaya niyetli arkadaşlar varsa "sıfır makine" niyetine çok rahat alabilirler. :cat:
Nick olarak cbr125 ve avatardada cbr gözükünce heralde cıbırcısındır diye zannetmiştim ama hem minik ebatlarda olan hemde yedek parça fiyatlarında Cbr1000RR ile yarışan cıbır 125'i terkederek hakyolu bulmuşsun sende

:cherry:
Paylaşım için teşekkürler, aynı telefondan bizim biraderde de var, gerçekten GPS modülü çok başarılı.
Yalnız resimlerden benim aklıma takılan nokta şu oldu.
Kontak kapalı (off) vaziyetteyken 2.vites ve 20 km./saat hıza nasıl ulaşabildin?