slm arkadaşlar konuyu baştan sona inceledim yazılanları okudum bazıları komik geldi bazıları ilginç özellikle bazı arkadaşlar motorlarını yeni aldıkları için heyecan var ve yorum yapmak istemişler henüz 2000-5000 civarında kmlerde sorun yaşamadıklarını sölüyolar bunlar km bile deil..anlıyorum aynılarını bende hissettim ancak bu motor (jinlun 150)sanıldığı kadar basit deil 2000 km gezmiş ve yorum yapmış arkadaşlara katılmıyorum biraz sabredin.motoru sıfır aldığınızda başınıza heran herşey gelebilir örneğin gaz kolu elinizde kalır fren kitler civataların hepsi kesin gevşer yoldada bırakabilir bunların hepsi montaj hatasından kaynaklanıyor şikayetlerin büyük çoğunluğu 2000 km içinde oluyor hatta motoru alıp hemen satanlar bile var..ii bir servise düzgün bi şekilde baktırdıktan sonra bidaha sorun çıkarmıyor benim gibi motorunuz 31000 km yi devirdikten sonra ilk 5000 kmde yapılan yorumlara sadece gülüyorsunuz ki bitane 70000i bide 100000 i deviren biliyorum şaşırmayın
km çoğaldıkça vibrasyon azalıyor yeniyken 90 zor geçiyor ama benimki şuan ısındıktan sonra 130 u görüyor..benim motorumda şimdiye kadar sadece zincir dişli takımı fren balatası ve buji deiştirldi bunların olmasıda gerekiyor zaten.sonuç olarak memnun kalmanız 150 lik motordan ne beklediğinize bağlı düzgün kullanıldığı taktirde sorun çıkarmaz istediğiniz heryere gider
Son düzenleme: